Yleistä VIPistä

Oletko sinä jo VIP?

Jos olet ollut asiakkaamme yhtäjaksoisesti vuoden ajan, olet EasyFit VIP -asiakas, ja kuulut VIP-etujen piiriin!

Vip-asiakkaan edut:

 • kaikkien Suomen EasyFit-keskusten käyttöoikeus tuttuun kuukausihintaan 29,90 €
 • VIP-kortilla etuja ostoksista ja palveluista
 • VIP-hinnasto – tarkista etusi keskuksen Facebook-sivuilta
 • VIP-tapahtumia, -uutiskirje ja -kuukausietuja

Katso keskuskohtaiset edut ja palkinnot tästä

Ohjeet ja säännöt

 1. Olet oikeutettu VIP-asiakasohjelmaan, kun olet ollut yhtäjaksoisesti EasyFitin asiakkaana vähintään 1 vuoden (poikkeuksena terveydellisistä syistä johtuva tauko, katso kohta 8). VIP-asiakkuus ja sen edut astuvat kuitenkin voimaan vasta sen jälkeen, kun olet henkilökohtaisesti henkilöllisyytesi todentamalla lunastanut VIP-korttisi asiakaspalvelusta.
 2. Korttisi ja sen edut sekä palkinnot ovat henkilökohtaisia.
 3. Jos korttisi katoaa, ilmoita siitä pikaisesti oman keskuksesi asiakaspalveluun, jotta kortti voidaan poistaa etulistalta ja asiakastiedoista. Uudesta kortista perimme hinnaston mukaisen palvelumaksun.
 4. EasyFit ja yhteistyökumppanit pidättävät oikeuden etujen ja palkintojen muutoksiin.
 5. Kun lunastat palkintoja ja etuja VIP-asiakkaana, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.
 6. Etuna oleva yhteiskäyttö oikeuttaa sinut liikkumaan Suomen kaikissa EasyFit-keskuksissa. Kehotamme sinua silti käyttämään ensisijaisesti oman keskuksesi palveluja. Jos käytät toisen toimipisteen palveluja omaasi enemmän, sinun on siirrettävä asiakkuutesi ko. toimipisteeseen.
 7. Jos irtisanot asiakkuutesi esim. kesän ajaksi, ja solmit myöhemmin asiakkuuden uudelleen, VIP-asiakkuutesi päättyy. Saadaksesi uuden VIP-asiakkuuden sinun on oltava uudestaan asiakkaana yhtäjaksoisesti vuoden ajan.
 8. Asiakkuutesi keskeytyminen terveydellisistä syistä enintään kahdeksi kuukaudeksi ei vaikuta asiakkuuden pituuteen, VIP-asiakkuuden saamiseen tai jo voimassa olevan VIP-asiakkuuden pysymiseen. Jos taukosi jatkuu yli kaksi kuukautta, EasyFit voi lopettaa VIP-asiakkuutesi. Yli kahden kuukauden tauko ei täytä VIP-asiakkuuden ehtoja.
 9. Jos VIP-asiakkaana irtisanoudut, sinun on palautettava VIP-kortti keskuksen asiakaspalveluun. Palauttamattomasta kortista EasyFit perii hinnaston mukaisen palvelumaksun.
 10. EasyFitin VIP-asiakkuuden eduissa ja palveluissa on toimipisteiden välisiä eroja. Kun vierailet toisessa toimipisteessä, voit kysyä sinua mahdollisesti koskevista eduista kyseisen toimipisteen asiakaspalvelusta.
 11. VIP-edut ja palkinnot ovat voimassa kalenterivuosittain.
 12. Käytä palkintosi aina meneillään olevan vuoden aikana. Palkinnot vanhenevat vuoden vaihtuessa, uusien tullessa tilalle.