Muutoshaaste

EasyFitin 21 päivän muutoshaaste on tehokas verkkovalmennuksen ja pienryhmävalmennuksen yhdistelmä

Maanantaina 2.9.2019 alkavan EasyFitin 21 päivän muutoshaasteen aikana osallistujan tulee suorittaa yhteensä 18 treenikertaa (9 x lihaskuntoharjoitus + 9 x kestävyysharjoitus) ja noudattaa ennalta määritettyä ruokavaliota saavuttaakseen mahdollisimman suuren positiivisen muutoksen kehonkoostumuksessaan eli tavoitteena on polttaa rasvaa ja hankkia kiinteää lihasta tilalle! Hinta vain 99 €.

Valmennus sisältää

  • selkeän liikuntasuunnitelman
  • tehokkaat harjoitus- ja ravinto-ohjelmat
  • 4 x 60 min. yhteistreenit oman valmentajan ja ryhmän kanssa
  • valmentajien päivittäisen tuen ja kannustuksen Facebook-ryhmässä
  • hinta vain 99 €

21 päivän muutoshaasteen alkuun

päivää{days}tuntia{hours} minuutia{minutes}sekuntia{seconds}

EasyFitin 21 päivän muutoshaaste käynnistyy ryhmätapaamisella (max. 10 henkilöä) personal trainerin toteuttamana maanantaina 2.9.2019. Osallistujat saavat ryhmätapaamisen yhteydessä 21 päivän ajalle liikuntasuunnitelman, harjoitus- ja ravinto-ohjelmat sekä muut tarvittavat ohjeet muutoshaasteen toteuttamista varten. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus liittyä mukaan suljettuun 'EasyFit 21 päivän muutoshaaste' Facebook-ryhmään, jossa personal trainerit päivittäin jakavat vinkkejä ja tsemppaavat osallistujia sekä osallistujat voivat esittää kysymyksiä personal trainereille. 

Muutoshaasteen päätteeksi vaikuttavimman muutoksen aikaansaaneet osallistujat (3 kpl) valitaan Muutoshaasteen finaaliin. Finalistien muutoskuvat julkaistaan Muutoshaasteen Facebook-ryhmässä 27.9.2019 ja kaikki Muutoshaasteeseen osallistuneet saavat äänestää omaa suosikkiaan koko haasteen voittajaksi, joka palkitaan 1000 euron rahapalkinnolla. Tarkemmat säännöt voit lukea tästä.

Mitä muutoshaaste sisältää?

RUOKAVALIO

Haasteen ajaksi voit valita itsellesi kiinteytymiseen tai painonpudotukseen tähtäävän ruokavalion, joka takaa suorituskyvyn ja tulokset. Ruokavalio sisältää kattavasti vaihtoehtoja ja erityisruokavalioihin saat ohjeet valmentajasi.

TREENIT

Muutoshaaste sisältää kolmen viikon liikuntasuunnitelman ja kaksi erilaista harjoitusta niin kuntosalille kuin kestävyysharjoitteluun. Haasteen aikana tehdään tehokkaita täsmätreenejä rasvanpolttoon sekä lihaskunnon ja suorituskyvyn parantamiseen.

YHTEISÖ

Muutoshaasteella on oma motivoiva Facebook-ryhmä kaikille osallistujille, johon liittyminen on vapaaehtoista. Ryhmässä saat päivittäin tukea ja tsemppausta haasteen valmentajilta. Ryhmässä osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja jakaa fiiliksiä.

Oletko valmis haasteeseen? Liity mukaan nyt – hinta vain 99 €!

Tartu siis EasyFitin 21 päivän muutoshaasteeseen ja haasta samalla myös ystäväsi mukaan niin haaste on kaksinverroin hauskempi toteuttaa. EasyFitin 21 päivän muutoshaasteen voittajalle on luvassa 1000 euron pääpalkinto! 21 päivän muutoshaasteeseen osallistuminen ei edellytä EasyFit-asiakkuutta.