Träningspass

Beställ 7 dagars träningspass – välkommen till motionscentret EasyFit!

Vi vill erbjuda dig en möjlighet att träna på vårt gym och att avgiftsfritt delta i gruppträningstimmar under 7 dagar. Fyll i dina kontaktuppgifter på blanketten och välj vilket EasyFit-center som passar dig bäst. Du får ett returmeddelande till din e-post med ett 7 dagars avgiftsfritt träningspass. När du visar upp träningspasset i kundtjänsten får du en passernyckel till centret. Vi erbjuder också instruktioner och råd om du behöver hjälp med att använda centrets tjänster.

Ifall träningspasset av någon anledning inte kommer fram ska du kontrollera så att det inte i misstag har hamnat i skräppostmappen. Vid problem ber vi dig att via e-post kontakta kundtjänsten på närmaste center.

Träningspasset för 7 dagar är endast avsett för nya kunder. Ett avgiftsfritt träningspass kan endast beställas en gång (1) under en 6 månaders period. För personer under 18 år krävs vårdnadshavares godkännande. Nedre åldersgräns är 15 år. Endast ett träningspass per person. Här kan du se öppettiderna för centrets kundtjänst.

Beställ 7 dagars avgiftsfritt träningspass!

Genom att beställa ett träningspass godkänner du att EasyFit skickar e-post och sms om centrets aktuella ärenden och evenemang, nya tjänster och eventuella erbjudanden. Vi hanterar dina kunduppgifter med omsorg och lämnar inte ut uppgifter till tredje part utanför EasyFits verksamhet eller till andra särskilda marknadsföringsändamål. Du har när som helst rätt att ångra ditt samtycke till marknadsföring.