Välkommen till oss

Välkommen till oss-vecka – Öppet hus må–sö 30.9–6.10

Motionscenterkedjan EasyFit firar Välkommen till oss-veckan och har öppet hus i motionens och välmåendets tecken. Vi vill bjuda in dig för att helt gratis bekanta dig med våra tjänster. Du får pröva på våra tjänster obegränsat under veckan och har tillgång till gymmet och våra live- och virtuellinstruerade gruppträningstimmar. Ta fast med en kompis och kom till EasyFit tillsammans!

EasyFit är en mångsidig och inhemsk motionscenterkedja. Våra utrymmen är snygga, utrustningen lätt att använda och av hög kvalitet. Hos oss hittar du modern och högkvalitativ Technogym gymutrustning. Vi erbjuder förmånliga medlemskap som är i kraft tillsvidare utan förbindelsetid, ett högkvalitativt gym samt dagligen ett stort urval live- och virtuellinstruerade gruppträningstimmar.

Välkommen till oss-veckan är ett evenemang som skapats av Förbundet för Finländskt Arbete. Målet är att inspirera finländska företag och organisationer att tillsammans delta i Finlands mest omfattande öppet hus-dagar under avslappnad samvaro.

Se ditt närmaste centers program på facebook!