Tervetuloa meille

Tervetuloa meille -viikko – Avoimet ovet ma–su 30.9.–6.10.

Liikuntakeskusketju EasyFit viettää Tervetuloa meille -viikkoa avoimien ovien, kuntoilun ja hyvän olon merkeissä. Haluammekin kutsua sinut tutustumaan palveluihimme täysin veloituksetta. Saat kokeilla palveluitamme rajattomasti koko viikon ajan ja käytössäsi ovat kuntosali sekä live- ja virtuaaliohjatut ryhmäliikuntatuntimme. Nappaa siis vaikka ystäväsi mukaan ja tulkaa yhdessä EasyFitille!

EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskusketju. Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet. Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Tervetuloa meille -viikko on Suomalaisen Työn Liiton järjestämä tempaus, jonka tavoitteena on esitellä suomalaista osaamista ja innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä.

Katso lähimmän keskuksesi ohjelmisto facebookista!