Air Jooga

Air Jooga

Air Jooga on ihastuttava yhdistelmä joogaa ja kehonhallintaharjoituksia. Iso kangas, hammock, antaa mahdollisuuden kokea liikkeet ilmassa. Laji sopii kaikille: liikkeissä on vaihtoehtoja ja jokainen valitsee oman vaihtoehtonsa. Harjoitus rauhoittaa, lisää liikkuvuutta, kehittää kehonhallintaa ja tuntuu hyvältä.

Mikä on erityistä Air Joogassa?

Air Joogassa käytettävä kangas, hammock, mahdollistaa uuden ulottuvuuden liikkumiseen. Erilaiset avusteiset liikkeet kankaan kanssa antava lisää liikelaajuutta ja kohdistavat liikkeen painopisteen eri tavalla kuin lattiaharjoituksessa. Air Joogassa irrottaudutaan lattiasta kankaan varaan ja tehdään liikkeitä ylösalaisin (aina myös vaihtoehto tehdä liike lattiasta tuettuna). Nämä inversioharjoitukset rentouttavat ja venyttävät selkärankaa tehokkaasti, mutta lempeästi.

Kenelle Air Jooga sopii?

Air Jooga soveltuu lähes kaikille kuntoilijoille, myös pidemmän kuntoilutauon jälkeen. Jos kärsit sydänvaivoista, voit osallistua tunneille, mutta inversioliikkeet on hyvä jättää tekemättä. Jos pään alaspäin laittaminen tuottaa kipua tai muita ongelmia (mm. silmänpainetauti, asentohuimaus, epilepsia), on syytä ensin kokeilla, soveltuuko laji harjoitukseksi. Air Joogan harrastamista ei suositella raskauden puolivälin jälkeen. Lisätiedot vaasa@easyfit.fi. Tunneille voi ilmoittautua mukaan koska tahansa

Varusteet: Tule tunnille kainalot peittävässä paidassa ja polvitaipeiden yli ulottuvissa housuissa, sukat jalassa tai paljain jaloin. Ota pois terävät korut ja kellot sekä varmista, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja. Huomioithan, että jokainen osallistuu tunnille omalla vastuullaan. EasyFit Vaasa ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista. Tarkistathan, että tapaturmavakuutuksesi on voimassa.