Treenaa ohjatusti, silloin kun Sinulle parhaiten sopii

9.7.2018 18:55

Ryhmäliikunta on motivoiva ja monipuolinen keino kunnon kohottamiseen. Se mahdollistaa kaikkien kunnon osatekijöiden, kestävyyden, lihaskunnon, liikkuvuuden, tasapainon sekä kehonhallinnan, yhtäaikaisen kehittämisen. Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit tekevät mahdolliseksi vieläpä sen, että ohjattua liikuntatukea on saatavilla vuorokauden ympäri. Ne ovat hyvä vaihtoehto myös kesäajan liikuntaan, sillä voit toteuttaa treenit omassa kuntokeskuksessasi, huippupuitteissa, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Inspiroiva ympäristö ja parhaat välineet 

EasyFit –liikuntakeskukset tarjoavat asiakkailleen virtuaalitunteja, joita hyödyntämällä kukin voi toteuttaa treeninsä juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Virtuaalitunteja on keskuksissa aikataulutetusti, ryhmäliikuntalukujärjestyksen mukaisesti, mutta niitä voidaan hyödyntää asiakkaiden toimesta myös itsenäisesti, oma aikataulun ja mieltymysten pohjalta. Ryhmäliikuntasalin ollessa vapaana, voi henkilö marssia rohkeasti sisään ja valita itselleen sopivimman tunnin sekä startata treenin siihen tarkoitetussa, inspiroivassa tilassa, josta löytyy parhaat välineet niin BodyPumpin, sisäpyöräilytreenin, joogan BodyBalancen tai vaikka Pilates –tunnin toteuttamiseen. 

Rauhallinen ja ilmastoitu tila

Kotonakin voi kyllä liikkua, mutta tehokkaan treenin toteuttaminen vaatii melkoisen annoksen asennetta ja valmistelevia järjestelyitä. EasyFit –liikuntakeskuksissa sen sijaan pääset valmiiseen pöytään: Tila on siisti, rauhallinen ja hyvin ilmastoitu. Välineet ovat parhaat mahdolliset, takuulla huolletut ja valmiiksi esillä. Sinun ei tarvitsekaan raivata tilaa olohuoneesta treenin toteuttamiseksi, kaivaa kuntoiluvälineitä siivouskaapista ja pelätä taulujen tippuvan seiniltä harjan vartta heilutellessasi. Kaikki on valmiina, kunhan vaan saavut paikalle. 

Laadukas äänenlaatu, iso kangas ja hyvä kuvanlaatu

Virtuaalitunnin kokemuksellisuutta ja mukavuutta tukee myös se, että EasyFit –liikuntakeskusten ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa on huippulaadukas äänentoisto, iso valkokangas sekä erinomainen kuvanlaatu. Kuntoilukokemuksestasi onkin haluttu tehdä niin miellyttävä ja tehokas kuin vain mahdollista. Treenaat silloin kun itsellesi parhaiten sopii, liikuntamuotoa, joka motivoi sinua juuri silloin eniten, virtuaaliohjaajasi kannustuksen sekä tsemppaavan musiikin tahdissa. Kotona tuskin kellään on vastaavia olosuhteita tehokkaiden treenien toteuttamiseen? 

Omaa aikaa ilman häiriötekijöitä

Ja vaikka kotona olisikin hyvät puitteet ja välineet harjoitteluun, on siellä monia häiriötekijöitä, jotka voivat koitua esteeksi tai ainakin haitata keskittyneen treenin toteuttamista. Jaloissa pyörivä koira (tai villakoira), huomiota kaipaavat lapset, viikkaamattomat pyykit tai pesemättömät tiskit nousevat helposti treenituokion ohi prioriteettilistallasi, jos päätät valita kotitreenin kuntokeskukseen lähtemisen sijaa. Tilannetta voi hyvin verrata kesäloman viettoon kotona tai reissussa. Reissuun lähdettäessä sitä irtautuu työstä ja muista velvoitteista sekä pääsee lomamoodiin nopeammin, kun taas kotona lomailtaessa työt sekä kotityöt vievät helposti mennessään. 

EasyFit-liikuntakeskus on siis varteenotettava paikka kesätreeneillekin ja virtuaalitunnit ovat käytettävissä ympäri kesän. Käytä niitä monipuolisesti ja kokeilunhaluisesti, kestävyystreenejä, lihaskuntoharjoittelua sekä huoltavia tunteja sopivasti vuorotellen. Kunnon kohentumisen lisäksi se myös huoltaa kehoasi ja tarjoaa uusia virikkeitä mielellesi. Tervetuloa EasyFit –virtuaalitunneille!

Katso esittelyvideo

Lue myös nämä