Riikka Hautala

Riikka Hautala

Personal Trainer

Haluatko aloittaa treenaamisen tavoitteellisesti? Vai harkitsetko vasta treenaamisen aloittamista kuntosalilla, kotona, ryhmäliikuntatunnilla tai omien harrastusten parissa, mutta tarvitset aloittamiseen opastusta ja tukea.

Onko sinulla tuki- ja liikuntaelinoireita tai muita rajoitteita mitä tulee liikunnassa huomioida?

Tarvitsetko lisää motivaatiota, monipuolisuutta ja vaihtelua harjoitteluun?

Onko ravintopuoli kunnossa -  tarvitsetko siihen tai treenaamiseen valmennusta?

Jos vastasit johonkin edellä mainittuun kysymykseen KYLLÄ,  voisin olla juuri Sinulle sopiva PersonalTrainer.

Fysioterapeutin, PersonalTrainerin  ja ravintovalmentajan koulutusyhdistelmällä uskon, että pystyn auttamaan Sinua – kaikki lähtee kuitenkin Sinun omasta motivaatiosta ja omista tavoitteistasi.

Työfysioterapeuttina minulla on vankka työkokemus työterveyshuollosta ja olen kouluttautunut paljon työn ohessa. Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti lähes koko ikäni. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuosia yksityisissä kuntokeskuksissa ja työterveyshuollossa. Ryhmäliikuntaohjaajana olen kouluttautunut jatkuvasti, jotta pysyn ajantasalla. Olen myös pitänyt paljon erilaisia luentoja liikunnasta, ravinnosta ja ergonomiasta. Personal Trainerina, ravintovalmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana haluan olla ihmisten elämäntapavalmentaja ja kannustaja sekä samalla hyödyntää fysioterapia osaamistani.

Valmennukseni lähtee aina asiakaslähtöisesti, johon tuon mukaan oman tietämykseni ja tsempin kohti tavoitteitasi.

Koulutus

PhysioTrainer (FIHF)

Ravintovalmentaja (Trainer4You)

Työfysioterapeutti (työterveyslaitos)

Fysioterapeutti (Lappeenrannan terveydenhuolto-oppilaitos)

Tules-suoravastaanotto (Lamk)

Kinesioteippaus (Auron)

Ryhmäliikuntaohjaaja (Les Mills lisenssit: advansed BodyCombat, BodyBalance, BodyPump, Tone-training ja Sh`bam sekä Fitness Pilates)

Erikoisala

Elämäntapavalmennus, kehonmuokkaus, ravintovalmennus ja -neuvonta, tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisy ja huomiointi harjoittelussa, ryhmäliikuntaohjaus, ergonomia ja kinesioteippaus.

Varaa ilmainen pt-konsultaatio
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?