Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Valmennus

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Palvelutarjontaamme sisältyy yksilövalmennus- ja pienryhmävalmennuspalvelut sekä etävalmennusta, kuntotestausta, kursseja ja työhyvinvointipalveluita.

Jokainen EasyFitin asiakas on oikeutettu veloituksettomaan liikuntaneuvontaan. Liikuntaneuvonnassa kartoitamme lähtötilanteesi ja tavoitteesi ja saat tärkeää tietoa harjoittelun aloittamisesta.

Varaa ilmainen liikuntaneuvonta

 • liikuntaneuvonta

  Veloituksettoman liikuntaneuvonnan aikana käymme läpi henkilökohtaiset tavoitteesi ja personal trainerimme antaa sinulle yksilölliset liikuntasuositukset ja vinkit tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • yksilövalmennus

  Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu.

 • etavalmennus

  Etävalmennus soveltuu treenaajalle, joka haluaa edistää terveyttään ja kuntoaan omatoimisesti, mutta kaipaa valmennustukea harjoitteluun ja/tai ruokailuun.

 • kuntotestaus

  EasyFit-keskuksissa voit testata oman kuntosi. Säännöllinen kuntotestaus antaa tärkeää tietoa omasta kuntotasosta ja kehityksestä.

 • kurssit

  EasyFit-keskukset järjestävät säännöllisesti erilaisia kursseja ja workshoppeja.

 • työhyvinvointi

  EasyFit-keskukset tarjoavat monipuolisia hyvinvointikokonaisuuksia niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Hae Personal Trainer
Blogi