Valmennus

Nopeampi, vahvempi, fitimpi, zenimpi vai uusi kuva Tinderiin? EasyFitin personal trainereilta saat helposti tukea ja ohjausta harjoitteluusi - tavoitteestasi riippumatta. Haluamme, että voit hyvin, saavutat tavoitteesi ja voit nauttia elämäsi parhaista hetkistä riittävän fyysisen kunnon mahdollistamana.

Saatavilla treeniohjelmat, kertavalmennukset, kuntotestaus, ravinto-ohjelmat, valmennuspaketit, pienryhmät, sekä kursseja ja työhyvinvointipalveluita. Valmennuspalvelut ovat toteutettavissa myös etänä.

Muista hyödyntää EasyFit-asiakkaan ilmainen liikuntaneuvonta. Keskustelevassa neuvonnassa kartoitamme lähtötilanteesi, kehosi mahdolliset rajoitukset, sekä tietysti oman tavoitteesi. Lisäksi saat tärkeää tietoa harjoittelun aloittamisesta.

Varaa ilmainen liikuntaneuvonta Osta valmennus

 • liikuntaneuvonta
  Veloituksettoman liikuntaneuvonnan aikana käymme läpi sinun henkilökohtaiset tavoitteesi ja Personal trainerimme antaa sinulle henkilökohtaiset..
 • yksilövalmennus
  Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu.
 • etävalmennus
  Etävalmennus soveltuu treenaajalle, joka haluaa edistää terveyttään ja kuntoaan omatoimisesti, mutta kaipaa valmennustukea harjoitteluun ja/tai ruokailuun.
 • kuntotestaus
  EasyFit-keskuksissa voit testata oman kuntosi. Säännöllinen kuntotestaus antaa tärkeää tietoa omasta kuntotasosta ja kehityksestä.
 • kurssit
  EasyFit-keskukset järjestävät säännöllisesti erilaisia kursseja ja workshoppeja.
 • työhyvinvointi
  Liikunta lisää tunnetusti työhyvinvointia ja vähentää sairauspoissaoloja! Me EasyFitillä autamme sinua tarjoamaan työntekijöillesi monipuolisen liikuntakattauksen tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Helposti.
Valitse Personal trainer

EasyFit personal trainerilla on paitsi asianmukainen koulutus (Europe Active, EQF Level 4), myös valmiudet ohjata turvallisia, tuloksekkaita ja kestävään muutokseen tähtääviä valmennuspalveluja sekä yksilöille että pienryhmille.

Blogi