Ilmaiset kesätreeni­stipendit – haku aukeaa 1.5.

EasyFit- ja LadyLine-kuntokeskusketjut vastaavat nuorten liikkumattomuuteen tarjoamalla 15–18-vuotiaille 1500 treenistipendiä.

Mediassa on puhuttu paljon nuorten lisääntyneestä liikkumattomuudesta. Yhä harvempi nuori, vain neljännes 15-vuotiaista, täyttää liikuntasuositukset. Keväällä 2023 EasyFitillä ja LadyLinella päätettiin tarjota nuorille mahdollisuus päästä kiinni liikuntaharrastukseen matalalla kynnyksellä.
 
Toukokuussa 2024 EasyFit- ja LadyLine-keskuksissa jaetaan jälleen kesätreenistipendejä, joilla nuori saa harjoitella ilmaiseksi koko kesän, 1.6.–15.8.2024.

”Odotamme kampanjaa innolla. Viime vuonna ilmoittautumisia tuli valtavasti, ja moni nuori sai alun liikuntaharrastukselle, sekä koki treenistipendin mahtavaksi jutuksi.” kertoo Markkinointipäällikkö Mirkka Järvi.

Suunnattu vähiten liikkuville

Kuntosaliharrastus on lisääntynyt nuorten keskuudessa, mutta on paljon niitä, jotka eivät liiku lainkaan. Kampanjalla halutaan tuoda liikunnan pariin sellaisia nuoria, jotka eivät muuten liikkuisi ja joilla ei ole aiempaa kuntosalikokemusta.

”Haluamme antaa näille nuorille mahdollisuuden löytää liikunnan ilon, ja mielekkään keinon edistää omaa hyvinvointia.” summaa Mikko Nummenmaa, ketjujen liiketoimintajohtaja.

Tukea alkuun

Aloittaminen voi olla vaikeaa kenelle vaan. Aloittamisen tueksi nuoret saavat alkuopastuksen, ja valitsemansa kuntosaliohjelman.
 
Kuntokeskuksessa voi salitreenin lisäksi liikkua monin eri tavoin. Voi vaikka vain kävellä juoksumatolla, polkea kuntopyörällä, tehdä virtuaalijumpan itsekseen erillisessä virtuaalitilassa – vaihtoehtoja löytyy!
 
Loma-ajan mökkireissunkaan ei tarvitse keskeyttää liikkumista. Online-treenikirjaston avulla treenin voi suorittaa vaikka laiturinnokassa.

Ilmoittautuminen

Stipendit halutaan kohdistaa niitä eniten tarvitseville. Stipendi ei ole haettavissa EasyFitin nykyisille ja entisille asiakkaille. Ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivulomakkeella ja stipendit jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen aukeaa 1.5.2024 klo 9:00 ja päättyy 24.5.2024 klo 23:59.

Mikäli keskuksen stipendipaikat ovat täyttyneet, kyseistä keskusta ei enää löydy lomakkeelta.

Ilmoittaudu

Stipendiä voivat hakea harjoitteluaikana 15, 16, 17 ja 18-vuotiaat nuoret. Treenistipendin hyödyntäminen edellyttää sopimusehtojen hyväksymistä. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan allekirjoitus.

Sulassa sovussa

Nykyiselle asiakkaalle saattaa herätä huoli, miten keskuksella mahtuu treenaamaan ja miten yhteiselo nuorten kanssa sujuu. Huoli on kuitenkin turha. Opastuskerralla käydään läpi keskuksen säännöt ja toimintatavat. Jokainen nuori hyväksyy sopimusehdot ja treenistipendi on sidoksissa sopimuksenmukaiseen asialliseen käytökseen. Yhteisen opastuskerran jälkeen nuoret käyvät treenaamassa omia aikojaan.
 
Toivomme, että asiakkaamme ymmärtävät kampanjan hyvän tarkoituksen ja toivottavat nuoret laillamme tervetulleiksi. Kokeneemmat kuntokeskuskävijät voivat myös opastaa nuoria, jos esim. laitteiden kanssa on tarvetta.

Nuorten treenistipendi hakulomake

Lomakkeen voi lähettää vain kerran. Saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista myös roskapostikansio.

Olen harjoitteluajan alussa (1.6.2024)

Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan allekirjoitus! Lataa lomake ja toimita se EasyFit-keskukseen huoltajan allekirjoituksella varustettuna joko tulostettuna tai sähköpostilla viimeistään, kun saavut EasyFit-keskukseen.

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että EasyFit-keskus voi lähettää sinulle sähköpostia ja tekstiviestejä keskuksen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, uusista palveluista ja mahdollisista tarjouksista. Käsittelemme asiakastietojasi huolellisesti, emmekä luovuta asiakastietoja EasyFit-toiminnan ulkopuoliseen käyttöön tai muihin erillisiin markkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa niin halutessasi.

Lisätietojen antaja:

Mirkka Järvi
Markkinointipäällikkö, EasyFit- ja LadyLine-ketjut
050 472 6654
mirkka@lli.fi

Lisätietoja yrityksestä:

EasyFit-ketju on perustettu vuonna 2010 suomalainen franshice-ketju, jossa jokaisesta keskuksesta vastaa yrittäjä tiimeineen. Ketjulla on tällä hetkellä 30 kuntokeskusta Suomessa.
 
LLI on EasyFit- ja LadyLine-kuntokeskusten franchise-antaja. Ketjujen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 15 miljoonaa euroa. LLI:llä ja EasyFit- ja LadyLine-ketjuissa työskentelee lähes 500 henkilöä.
 
Yhteensä LLI liikuttaa kuukausittain yli 70 000 ihmistä ja kuukausittaisia kuntosalitreenejä kertyy 200 000. LLI:n missiona on mahdollistaa ihmisille parempi kunto, terveys ja hyvinvointi.

EasyFit on suomalainen kuntosaliketju, jossa saat edullisesti kaikki kuntoiluun tarvitsemasi palvelut. Keskuksissamme tuoksuu hyvältä, treenaukseen saa apua, laitteet pidetään kunnossa, personal trainerit osaavat hommansa, salille pääsee aina ja virtuaalitunnit järjestyvät helposti, kun sinulle sopii. Eli miten aloitat kuntoilun? Helposti.