Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Rovaniemi Liikunnan aloittelijoien pienryhmä 79,00 € Kyllä toggle

Pienryhmä sinulle,  joka haluat päästä liikuntaan kiinni, tutustua kuntosaliin, ryhmäliikuntaan sekä liikkumiseen ulkona ja ulkoliikuntapaikoilla sekä haluat vireyttä arkeen. Voit olla aloittelija, sinulla on taukoa treeneistä tai tahdot vaihtelua liikuntaan. Tulet saamaan myös vinkkiä ruokailuun ja tasapainoisen arjen rakentamiseen.
Tämä pienryhmä on sinulle joka lähdet "nollista" tai sohvalta liikkeelle. 

Rovaniemi Crosstraining 79,00 € Kyllä toggle

Haluatko liikkua monipuolisesti kehittäen kunnon jokaista osa-aluetta mukavassa seurassa? 

Crosstraining-pienryhmä treenaa kerran viikossa sisällä tai ulkona, EasyFitin pihassa mutta myös Rovaniemen hulppeilla ulkoliikuntapaikoilla! 

Tässä pienryhmässä ei varmasti liikunta ala tylsyttää, päin vastoin opit mitä kaikkea voit tehdä ja missä kaikissa paikoissa Rovaniemellä pääsee liikkumaan! 

Sinun ei tarvitse olla missään kunnossa - hyvä huumori riittää tähän ryhmään!

Blogi