Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Rovaniemi Crosstraining 79,00 € Kyllä toggle

Haluatko liikkua monipuolisesti kehittäen kunnon jokaista osa-aluetta mukavassa seurassa? 

Crosstraining-pienryhmä treenaa kerran viikossa sisällä tai ulkona, EasyFitin pihassa mutta myös Rovaniemen hulppeilla ulkoliikuntapaikoilla! 

Tässä pienryhmässä ei varmasti liikunta ala tylsyttää, päin vastoin opit mitä kaikkea voit tehdä ja missä kaikissa paikoissa Rovaniemellä pääsee liikkumaan! 

Sinun ei tarvitse olla missään kunnossa - hyvä huumori riittää tähän ryhmään!

Rovaniemi Aleksin Voimaryhmä 149,00 € Kyllä toggle

Uutta tehokkuutta treeneihin, tai sitten vaan oman liikepankin laajentamista?
Aleksin pienryhmässä keskitytään voimaharjoitteluun peruslevytankoharjoitteiden muodossa ja niiden variaatioilla. Valmennuksessa saat kuntosaliohjelmoinnin, tekniikkavinkit, millä saat liikkeistä enemmän irti ja opit progressiivisen kehittymisen voimaharjoittelussa.

Valmennus on sinulle, joka haluat oppia peruslevytankoharjoitteet tai haluat oppia kehittymään niissä!

Rovaniemi TREENI-startti 89,00 € Kyllä toggle

Pienryhmä sinulle,  joka haluat päästä treenaamiseen kiinni, oppia tekniikoita ja erilaisia tapoja treenata ja haluat vireyttä arkeen. Voit olla aloittelija, sinulla on taukoa treeneistä tai tahdot oppia tekniikoita.
Tästä pienryhmästä saat ohjauksen kuntosalitreenaamiseen, treenamiseen vapailla painoilla, kahvakuulalla ja ravintovinkkejä, tutustutaan myös toiminnalliseen harjoitteluun. Saat myös ryhmän tuen ja uusia treenikavereita.

Pienryhmän kesto: 8vk (mahdollisuus jatkaa), yhteiset treenit 1krt/vk ja yksi yksilöllinen tapaaminen/hlö
Pienryhmän koko: 5-6 hlö
Hinta: 89€/kk hlö, ei sisällä asiakkuutta EasyFitiin.
Toteutus torstaisin klo 19.00 EasyFitin tiloissa. Aloitus to 9.2.2023.

Blogi