Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Rovaniemi Sohvalta salille - kohti aktiivista arkea! 79,00 € Kyllä toggle

Oletko pohtinut liikunnan aloittamista, mutta et saa oikein mistään kiinni tai tiedä miten olisi hyvä aloitella hommaa?

Sohvalta salille pienryhmän tavoitteena on saada liikuntaa osaksi arkea sekä samalla hieman tarkastella elämän muita hyvinvointia edistäviä osa-alueita.  Pienryhmässä etsimme sinulle mieleisiä liikuntamuotoja, tunnistamme millä resursseilla sinulla on mahdollista liikkua sekä tarvitsetko muutosta ehkä muillekin elämän osa-alueille kuten unen, stressin hallinan sekä riittävän energian saanti.

Me emme ole ainoastaan salilla. Eihän se välttämättä ole edes sinun juttu!

Tämä on sinulle, joka olet pitkään haaveillut tai suunnitellut elämän tapojen hiomista. Sinulle, joka haluat muuttaa asioita parempaan suuntaan mutta yksin se on kovin haasteellista. Tule ryhmään, saat samalla vertaistukea mutta myös yhdessä tekemisen meininkiä.

Rovaniemi Miesten oma pienryhmä 79,00 € Kyllä toggle

Onko yksin treenaaminen tylsää? Voimailu kiinnostaa, mutta niin kiinnostaa myös vähän mitä siellä vyötäröllä on? 

Tässä jätkien omassa pienryhmässä tulet oppimaan kyykyn, penkkipunnerruksen, maastanoston sekä pystypunnerruksen perustekniikat ja kehitysvariaatiot.

Pienryhmän tavoite on nostaa voimatasoja sekä opetella syömään harjoittelua tukevasti - riittävästi. Tulet saamaan treeniohjelman valmennuksen ajaksi ja yhteisillä treeneillä pureudutaan tekniikkaan sekä treenataan tehokkain menetelmin nousujohteisiin tuloksiin!

Tervetuloa jätkein omaan valmennukseen!

Rovaniemi Crosstraining 79,00 € Kyllä toggle

Haluatko liikkua monipuolisesti kehittäen kunnon jokaista osa-aluetta mukavassa seurassa? 

Crosstraining-pienryhmä treenaa kerran viikossa sisällä tai ulkona, EasyFitin pihassa mutta myös Rovaniemen hulppeilla ulkoliikuntapaikoilla! 

Tässä pienryhmässä ei varmasti liikunta ala tylsyttää, päin vastoin opit mitä kaikkea voit tehdä ja missä kaikissa paikoissa Rovaniemellä pääsee liikkumaan! 

Sinun ei tarvitse olla missään kunnossa - hyvä huumori riittää tähän ryhmään!

Rovaniemi VoimaCrossi-valmennus 79,00 € Kyllä toggle

Kiinnostaako sinua painonnoston alkeet, perus voimaliikkeet mutta haluaisit myös vähän haastaa ja kehittää omaa kuntoasi monipuolisesti? Tiistai illat ovat juuri sinua varten! 

Yhdessä opettelemme painonnostoa, perus voimaliikkeitä kuten maastavetoa ja kyykkyä. Sen lisäksi jokainen treeni sisältää monipuolisesti kehoa haastavan ja kuntoa kehittävän toiminnallisen harjoituksen.

Sinun ei tarvitse osata tai jaksaa mitään osallistuaksesi tähän valmennukseen. Kaikki ovat tervetulleita!

  • Sisältää saliohjelmoinnin
  • Alk. 30.8. ti klo 19 - aika vakio!
  • Kesto 12vk/kk
  • Hinta 79€/kk EFn asiakkaille ja kaikille muille 109,8€/kk sis EFn asiakkuus valmennuksen ajaksi.
Blogi