Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Savonlinna Ikärikkaiden Kuntosaliryhmä Starttaa 19.9.22! 39,00 € Kyllä toggle

Vinkkaa läheiselle tai hae itse mukaan 19.9. alkavaan, ikääntyvien eritystarpeet huomioivaan ja ikääntyville suunnattuun Kuntosaliryhmään! 

Kannustamme paikkahakuun kaikkia +67v osallistujia, joiden elämästä puuttuu tuiki tärkeä lihaskuntoharjoittelu!

Ryhmään osallistumismaksu on 39€ ja se sisältää:

Kuva poistettu. Ryhmätapaamiset 2x/vko kuukauden ajan (yht. 8 yhteistä tapaamista), osaavan valmentajan ohjauksessa.

Kuva poistettu. tapaamisten keskiössä ovat käytännön harjoitukset ohjatusti kuntosalilla sekä eri välinein.

Kuva poistettu. perehdytys ja ohjaus ikäystävälliseen liikuntaympäristöömme, jotta harjoittelu tuntuu turvalliselta ja mielekkäältä

Kuva poistettu. Kuntosalin vapaan käytön omatoimisesti, virtuaaliohjatut tunnit, LIVE-ohjatut ryhmäliikuntatunnit!

Kuva poistettu.Pääset aloittamaan kuntosaliharjoittelun matalalla kynnyksellä kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä, saman henkisten osallistujien kanssa!

Kuva poistettu.Oma valmentaja ohjaa ja opastaa juuri sinulle sopivaan harjoitteluun!

Kuva poistettu.Kurssi on kestoltaan 1kk ja sen tavoitteena on antaa hyvät eväät osallistujan loppuelämän lihaskuntoharjoittelulle, sekä omaehtoiselle ja monipuoliselle liikunnalle!

Lihaskuntoharjoittelu on erittäin tärkeä osa mm. toimintakyvyn, luustoterveyden, omatoimisuuden, painonhallinnan sekä yleisterveyden ylläpidon kannalta! -ja koskaan ei ole myöhäistä aloittaa!

Mukaan valitaan rajattu määrä osallistujia, joten ole vikkelä!

Blogi