Valmennus

Nopeampi, vahvempi, fitimpi, zenimpi vai uusi kuva Tinderiin? EasyFitin personal trainereilta saat helposti tukea ja ohjausta harjoitteluusi - tavoitteestasi riippumatta. Haluamme, että voit hyvin, saavutat tavoitteesi ja voit nauttia elämäsi parhaista hetkistä riittävän fyysisen kunnon mahdollistamana.

Saatavilla treeniohjelmat, kertavalmennukset, kuntotestaus, ravinto-ohjelmat, valmennuspaketit, pienryhmät, sekä kursseja ja työhyvinvointipalveluita. Valmennuspalvelut ovat toteutettavissa myös etänä.

Muista hyödyntää EasyFit-asiakkaan ilmainen pt-konsultaatio. Keskustelevassa konsultaatiossa kartoitamme lähtötilanteesi, kehosi mahdolliset rajoitukset, sekä tietysti oman tavoitteesi. Lisäksi saat tärkeää tietoa harjoittelun aloittamisesta.

Varaa ilmainen pt-konsultaatio Osta valmennus

 • liikuntaneuvonta
  Ilmaisen pt-konsultaation aikana valmentaja käy läpi lähtötilanteesi, mahdolliset harjoitteluun vaikuttavat kiputilat tai vammat ja suosittelee, miten voisitte edetä yhdessä tavoitteidesi saavuttamiseksi.
 • easyfit syke treenisovellus
  Haluamme auttaa sinua saamaan treenit käyntiin helposti! Rakensimme yleisimmin toivotut treeniohjelmat, joista voit valita mieleisesi.
 • easystart
  Kaipaatko apua alkuun? EasyStart on täydellinen palvelu, jolla saat treenaamisen helposti käyntiin.
 • yksilövalmennus

  Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla..

 • kuntotestaus
  EasyFit-keskuksissa voit testata oman kuntosi. Säännöllinen kuntotestaus antaa tärkeää tietoa omasta kuntotasosta ja kehityksestä. Useimmissa EasyFit..
Blogi