Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Kyllä toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Joukkueen tukipalvelut Kyllä toggle

ALOITUS SOVITTUNA AIKANA!

Sopii kaikille joukkueurheilua harrastaville iästä riippumatta.

Haluatteko kehittää fysiikkaanne, hallita kehonhuoltoa ja palautumista paremmin, oppia uusia, lajia tukevia harjoitteita? Testauttaa ja seurata kunnon kehittymistä? Luentoja, ravinnosta, palautumisesta, unesta?

PT laatii lajinmukaiset treenit, testipatteriston ja ohjaa liikkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita ja fysiikan kehittyminen on nousujohteista.

Kysy tarjous sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi tai

Marika Ylilahti – marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Kiinteytys 3 kk 150,00 € Kyllä toggle

Olkoonpa tarkoituksesi kiriä vielä viimeiset sentit tai tehdä suurempi muutos, nyt on aika tarttua hommiin! Otamme kokonaisvaltaisen otteen kehon hyvinvointiin. Opimme räätälöimään ruokavaliomme kiinteytystä ja kehonmuokkausta tukevaksi ja treenaamme viikoittain yhdessä toisiamme tsempaten yhä parempiin tuloksiin. Opit kehonpainoharjoitteita ja salitekniikoita, jotta osaat tehdä liikkeet turvallisesti ja etenkin tehokkaasti, jotta pääset tuloksiin.

Halukkaille jatkamme ryhmää pidemmälle, jos tavoitteesi ovat korkeammalla!

Aloitus to 25.8.2022. klo 18:15, tapaamiset MAANANTAISIN klo 18:15

Valmennus sisältää;

  • Kiinteyttävä 3-jakoinen salitreeniohjelma 
  • Kiinteytystä tukeva ravinto-ohjelma luennolla
  • Kehonkoostumusmittaus InBody-mittauslaitteella alussa ja lopussa, senttimitat ja vertailuvalokuvat
  • Tehostavat kotijumpat ja cardiotreenit, porukalla myös ulkona, kun sää sallii
  • kehonhuolto-ohjelma
  • sähköpostituki, WhatsApp-ryhmä

 

Tapaamiset 12 kertaa / 3 kk

Hinta 150 € / kk 

Valmentajana Personal Trainer Marika Ylilahti

Lisätiedot marika.ylilahti@easyfit.fi / 044 231 5110

 

Kemi JATKORYHMÄ Kiinteytys/ painonhallinta 79,00 € Kyllä toggle

Tapaamiset 14.11.2022 alkaen maanantaisin klo 18:15

Älä missaa viikon kohokohtaa eli treenejä! Jatkamme porukan voimin siitä mihin valmennuksessa jäätiin, eli saat uusia tehostavia treenejä ja vinkkejä, miten säilytät harjoittelusi nousujohteisina eikä motivaation puute pääse yllättämään! Pääsääntöisesti toiminnallisia harjoituksia ja patteritreenejä tehostamaan omaa tekemistä ja saat valmentajan tuen ja ohjeet omaan tekemiseen. Eli jos olet ollut meidän yksilö- tai ryhmävalmennuksessamme vähintään 3 kuukautta tai enemmän, tämä valmennus on Sinulle! Voit jatkaa ryhmässä juuri niin kauan kuin se itsellesi sopii. Lisää otetaan mukaan aina paikkojen vapauduttua.

- kesto: toistaiseksi voimassa/määräaikaisesti sovitusti
- 4 tapaamista/kk
- hinta 79 €/kk/hlö
- enimmäisosallistujamäärä 6-8 henkilöä

(mahdollisuus sisällyttää lisämaksusta inbody-mittaukset ja ravinto-ohjelman räätälöinti)

lisätiedot marika.ylilahti@easyfit.fi / 044 231 5110

Valmennukseen kuuluu:

-tehokas treeni kerran viikossa kannustavassa ilmapiirissä
-ohjeita itsenäiseen harjoitteluun
-personal trainerin tuki ja ohjaus
-ryhmän tuki ja tsemppi

Blogi