Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Kyllä toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Joukkueen tukipalvelut Kyllä toggle

ALOITUS SOVITTUNA AIKANA!

Sopii kaikille joukkueurheilua harrastaville iästä riippumatta.

Haluatteko kehittää fysiikkaanne, hallita kehonhuoltoa ja palautumista paremmin, oppia uusia, lajia tukevia harjoitteita? Testauttaa ja seurata kunnon kehittymistä?

PT laatii lajinmukaiset treenit, testipatteriston ja ohjaa liikkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita ja fysiikan kehittyminen on nousujohteista.

Kysy tarjous sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi

Marika Ylilahti – marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Kiinteytys 3 kk 150,00 € Kyllä toggle

Olkoonpa tarkoituksesi kiriä vielä viimeiset sentit tai tehdä suurempi muutos, nyt on aika tarttua hommiin! Otamme kokonaisvaltaisen otteen kehon hyvinvointiin. Opimme räätälöimään ruokavaliomme kiinteytystä ja kehonmuokkausta tukevaksi ja treenaamme viikoittain yhdessä toisiamme tsempaten yhä parempiin tuloksiin. Opit kehonpainoharjoitteita ja salitekniikoita, jotta osaat tehdä liikkeet turvallisesti ja etenkin tehokkaasti, jotta pääset tuloksiin.

Halukkaille jatkamme ryhmää pidemmälle, jos tavoitteesi ovat korkeammalla!

Aloitus to 18.8.2022. klo 18:15, tapaamiset torstaisin klo 18:15

Valmennus sisältää;

  • Kiinteyttävä 3-jakoinen salitreeniohjelma 
  • Kiinteytystä tukeva ravinto-ohjelma luennolla
  • Kehonkoostumusmittaus InBody-mittauslaitteella alussa ja lopussa, senttimitat ja vertailuvalokuvat
  • Tehostavat kotijumpat ja cardiotreenit, porukalla myös ulkona, kun sää sallii
  • kehonhuolto-ohjelma
  • sähköpostituki, WhatsApp-ryhmä

 

Tapaamiset 12 kertaa / 3 kk

Hinta 150 € / kk 

Valmentajana Personal Trainer Marika Ylilahti

Lisätiedot marika.ylilahti@easyfit.fi / 044 231 5110

 

Blogi