Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Seinäjoki FIKSUSTI LIIKKEELLE -PIENRYHMÄVALMENNUS 237,00 € Kyllä toggle

ALKAA  KESKIVIIKKONA 19.1.2022 !

Kaipaatko tukea ja motivaatiota säännölliseen harjoitteluun? 

Mietityttääkö kuntosaliharjoitteiden liiketekniikat? 

Fiksusti liikkeelle -pienryhmävalmennuksen tavoitteena on löytää fiksu ja hyvinvoiva elämäntapa, mitä Sinun on mahdollista jatkaa myös valmennuksen jälkeen. Valmennuksessa käydään läpi fiksua harjoittelun ohjelmointia, ravitsemuksen merkitystä sekä tutustutaan monipuoliseen liikeharjoituspankkiin, jotka ruokkivat kehitystäsi ja motivaatiotasi eteenpäin!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Ryhmätapaamiset pitävät sisällään kuntosalilaite-, vapaapaino-, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoitteita. Valmennuksessa opit turvalliset liiketekniikat, tulet tietoisemmaksi kehostasi ja kehonhallintasi kehittyy uudelle tasolle. 

Valmennuksessa saat käyttöösi 12 viikon harjoitusohjelmoinnin, WhatsApp- tukiryhmän ja lisäksi äärimmäisen mahtavan vertaistuen muilta ryhmäläisiltä. Valmentajana toimii Fysioterapeutti/Personal Trainer Jonna Uusimäki.

  • Valmennuksen kesto 12 viikkoa
  • Ryhmätapaamiset 1x/viikko (keskiviikkoisin klo 17.15-18.15)
  • 2x InBody kehonkoostumusmittaus
  • Hinta: 79€/kk (yht. 237€)

Lisätietoja valmennuksesta voit tiedustella jonna.uusimaki@easyfit.fi

 

Blogi