Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Seinäjoki Elämäntaparemontti 79,00 € Kyllä toggle

Elämäntaparemontti -pienryhmävalmennus alkaa maanantaina 18.1.2020!

Uusi vuosi ja uusi elämä, onko tuttua? Mitäpä jos vuosi 2021 olisikin Sinun vuotesi ja tavoitteesi olisikin pitempiaikaisia? Onko tämä sitten mahdollista? Kyllä vain!

Elämäntaparemontti -valmennuksen tavoitteena on löytää järkevä ja terveellinen elämäntapa, mitä Sinun on mahdollista jatkaa myös valmennuksen jälkeen. Valmennuksessa käydään läpi järkevää harjoittelun ohjelmointia unohtamatta monipuolisen ravinnon merkitystä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Ryhmätapaamiset pitävät sisällään kuntosali-, vapaa paino- ja liikkuvuusharjoittelua. Valmennuksessa saat käyttöösi kahdeksan viikon harjoitteluohjelman, videoidun liikepankin, WhatsApp- tukiryhmän ja lisäksi monipuolisesti treenivinkkejä. Tässä valmennuksessa vähemmän on kerrankin enemmän! Valmentajana toimii Fysioterapeutti/Personal Trainer Jonna Uusimäki.

● Valmennuksen kesto 8 viikkoa

● Ryhmätapaamiset 1x/viikko (maanantaisin klo 17.00-18.00)

● Ryhmän koko max. 6 hlö

● InBody-mittaus

● Hinta: 79e/kk

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: jonna.uusimaki@easyfit.fi

Seinäjoki Kehonmuokkaus 79,00 € Kyllä toggle

Uusi vuosi ja uusi sinä! Suosittu Kehonmuokkaus-pienryhmä alkaa jälleen! Tässä valmennuksessa opit perusteet tulokselliseen kuntosaliharjoitteluun. Saat juuri sinulle soveltuvan kuntosaliohjelman ja ravinto-ohjelman. Tarkoituksena on myös saada eväät tulevaisuuteen, jotta kykenet mahdollisesti luomaan harjoitteluohjelmasi itse ja opit myös soveltamaan tarvittaessa. Saat ryhmän keston ajan tukea ja konsultaatiota valmentajaltasi ja ryhmässä voitte myös vaihtaa ajatuksia harjoittelusta ja saada tukea ryhmässä.

- Keskiviikkoisin klo 18-19 alkaen 20.1.2021
- Kesto 3 kk
- 4 tapaamista / kk
- + 1 henkilökohtainen PT-tapaaminen
- 79€ / kk
- Henkilökohtainen treeniohjelma
- Henkilökohtainen ruokavalio

- Kehityksen seuranta (mm. kehonkoostumusmittaus) 
- Valmentaja Marko Viinikainen
- Enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
- Vähimmäisosallistujamäärä 4 henkilöä
- Ei vaadi EasyFitin asiakkuutta

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: marko.viinikainen@easyfit.fi

Seinäjoki Liikkuva keho 79,00 € Kyllä toggle

Liikkuva keho -pienryhmävalmennus alkaa lauantaina 23.1.2021!

Junnaako harjoittelusi paikoillaan? Kaipaako harjoittelusi uutta potkua?

Säännöllisen harjoittelun alkuvaiheessa kehittyminen on melko nopeatahtista tiettyyn vaiheeseen saakka. Mikäli harjoittelu jatkuu kovin pitkään samankaltaisena kehomme tottuu harjoitteluun jolloin kehittyminen hidastuu ja tämä jos mikä voi johtaa motivaation hiipumiseen, kun huomataan ettei kehitystä enää tapahdukaan yhtä nopeasti. Varmistaaksesi kehityksesi jatkumon kehosi vaatii säännöllisin väliajoin uusia ärsykkeitä!

Liikkuva keho -pienryhmävalmennuksen tavoitteena on viedä harjoittelu seuraavalle tasolle haastamalla kehoa uusin, erilaisin ärsykkein. Tässä valmennuksessa tutustutaan toiminnallisen harjoittelun maailmaan unohtamatta kehonhuollon merkitystä. Kehonhuolto on kehittymisen kannalta äärimmäisen tärkeässä roolissa etenkin silloin kun harjoittelun tehot kasvavat. Osallistuessasi tähän valmennukseen kuntosaliharjoittelun perusteet on hyvä olla hallinnassa. Valmennuksessa saat käyttöösi kahdeksan viikon harjoitteluohjelman, videoidun liikepankin ja WhatsApp- tukiryhmän. Valmentajana toimii Fysioterapeutti/Personal Trainer Jonna Uusimäki.

● Valmennuksen kesto 8 viikkoa

● Ryhmätapaamiset 1x/viikko (lauantaisin klo 13.00-14.00)

● Ryhmän koko max 6hlö

● InBody-mittaus

● Hinta 79e/kk

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: jonna.uusimaki@easyfit.fi

 

Blogi