Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Seinäjoki Crosstraining-pienryhmävalmennus 158,00 € Kyllä toggle

Crosstraining-pienryhmävalmennus alkaa maanantaina 12.4.2021!

 

Crosstraining-pienryhmävalmennuksen tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja taitoa. Valmennuksessa käytetään monipuolisesti erilaisia treenivälineitä: kahvakuulia, käsi-ja levypainoja, kuntopalloja, kelkkaa, hyppyboxeja. Sääolosuhteet huomioon ottaen harjoittelemme myös ulkona! Treenit ovat monipuolisia joihin et takuulla kyllästy!

 

Pienryhmävalmennuksessa saat harjoitusohjelman, InBody-kehonkoostumusmittauksen, valmentajan tuen sekä Whatsapp-tukiryhmän. Valmennuksessa jokainen treenaa omalla tasolla, joten Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta.

 

Valmennus sopii Sinulle, mikäli

-haluat kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa

-kaipaat monipuolisuutta harjoitteluun

-olet valmis haastamaan kehosi

 

-valmennuksen kesto 2kk

-ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 16.45-17.30

-ryhmään otetaan max. 9 osallistujaa

-hinta 79e/kk

Jos vielä askarruttaa, Jonna pitää näytetunnin 29.3 (9 pääsee demolle) klo 16:45

Ilmoittautuminen näytetunnille myös jonna.uusimaki@easyfit.fi

Ilmoittaudu mukaan ryhmään jonna.uusimaki@easyfit.fi

Seinäjoki Kehonmuokkaus-pienryhmä 158,00 € Kyllä toggle

Kehonmuokkaus-pienryhmä alkaa 14.4.2021 klo 17!

 

Kaipaatko harjoitteluusi punaista lankaa? Haluatko oppia kunnon harjoitteluperiaatteita, joita voit itse myös tulevaisuudessa soveltaa? On tavoitteesi sitten painonpudotus tai lihasmassan lisäys, tämä pienryhmä on juuri sinulle! Saat juuri sinulle sopivan harjoitteluohjelman ja ruokavalion tukemaan tavoitettasi.

Ryhmästä saat vielä tukea, ohjeita ja se on myös erinomainen tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Saat myös InBody-kehonkoostumusmittauksen ja siihen analyysin. 

Valmistaudu kesään kunnolla!

-valmennuksen kesto 2kk

-ryhmä kokoontuu keskiviikkona klo 17-18

-ryhmään otetaan max. 9 osallistujaa

-hinta 79e/kk

Jos vielä askarruttaa, pidän näytetunnin ti 30.3 17-18 (max 9 henkeä), jossa käyn kurssin sisältöä tarkemmin läpi. Ilmoittaudu tunnille marko.viinikainen@easyfit.fi

Ilmoittaudu mukaan ryhmään marko.viinikainen@easyfit.fi

 

Blogi