EasyFit uudistuu

6.10.2021 07:00

EasyFitin brändiuudistus on julkaistu! Päivitimme logon, fontit ja värit - mitä pidät?

 EasyFit. Helposti.

Alkukeväällä 2021 päätimme tehdä EasyFitille brändiuudistuksen. Tavoitteena oli päivittää EasyFitin ilme vastaamaan monipuolisia palveluitamme ja upeita treenifasiliteettejamme. Meidän tehtävämme EasyFitillä on mahdollistaa mahdollisimman monelle suomalaiselle parempaa kuntoa, terveyttä ja hyvinvointia. Helposti.

Uusi ilme julkaistiin 1.10., ja se on saanut lämpimän vastaanoton niin EasyFit-yrittäjien ja työntekijöiden, kuin asiakkaidenkin keskuudessa.

Tiedostamme, etteivät ihan kaikki rajapintamme ole vielä helppoudessaan timanttisella tasolla, mutta asioiden helpottaminen erityisesti teille asiakkaillemme on ollut johtotähtemme uudistuksessa ja on sitä jatkossakin. Tavoitteenamme on tehdä tutustuminen, liittyminen ja kuntoilu mahdollisimman helpoksi ja haluamme pystyä vastaamaan esittämiisi kysymyksiin yhdellä sanalla: helposti.

 

Miten aloittaa kuntoilu? Helposti.

Kunnossa vielä kasikymppisenä? Helposti.

Tasapainottaako treeni arkea? Helposti.

Taikinasta terästä? Helposti.

Uusi profiilikuva Tinderiin? Helposti.

 

Elämän parhaat hetket

Arvolupauksemme “elämän parhaita hetkiä”, ei ole kadonnut, vaan vahvistunut entisestään. Meidän tehtävänämme on mahdollistaa elämäsi parhaat hetket arjessasi ja seikkailuissasi hyvän fyysisen kunnon myötä.

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan määrittelemäsi kuntotason ja nauttimaan elämästä täysillä. Olipa tavoitteenasi sitten pystyä leikkimään lastenlastesi kanssa tai kiivetä tunturin huipulle, olemme mukana matkassasi. Helposti.


 

Uusi ilme 

Uusi ilme viestii rentoutta ja lämminhenkisyyttä. Meille on helppo tulla. EasyFitin uudet tunnusvärit ovat raikas, optimistinen keltainen ja luotettava harmaa, jotka yhdistyvät myös dynaamisessa modernisoidussa logossa. Tulet näkemään uuden ilmeen ja tunnusvärit nettisivuillamme, keskuksissamme ja somessa. 

Koska EasyFit-perheemme on iso, tulee uusi ilme päivittymään keskuksiin pikkuhiljaa. 


 

Yhteistyökumppanina Genero

Brändiuudistuksesta vastasi markkinointiviestintätoimisto Genero, jonka kanssa kaikki sujui helposti! Genero saa meiltä täydet viisi tähteä projektista ja lopputuloksesta.

 

EasyFit uudistuu

 

Lue myös nämä