X-tone™

Kiinteydy ja palaudu

x-tone
Haluatko nopeuttaa lihasten palautumista treenin jälkeen? Kaipaatko lisäboostia lihasten voimistamiseen ja kehon muokkaukseen?

Mikä X-tone™ on?

X-tone™ -laite edustaa uuden ajan teknologiaa ja on MMS (Magnetic Muscle Stimulation) -laite kehon palautumiseen sekä rentouttamiseen rasituksesta, tai kehon muokkaamiseen. MMS elektromagneettinen lihasstimulaatio vähentää rasvaa hoidettavalta alueelta ja kehittää alueen lihaksia samanaikaisesti. MMS-teknologian avulla lihaksia voidaan vahvistaa ja kiinteyttää intensiivisillä ja erittäin nopeasti toistuvilla supistuksilla

MMS-hoidot ovat jopa kymmenen kertaa tehokkaampia perinteiseen lihasharjoituksiin verrattuna. Yksi 30 minuutin MMS-sessio vastaa noin viiden tunnin saliharjoittelua yhtä lihasryhmää kohden. X-tone™-hoidoilla voidaan parantaa mm. vatsalihasten kiinteyttä ja lihasten erottuvuutta. Hoidoilla on myös erityisen tehokas vaikutus pakaroiden kiinteytymiseen ja profiilin kohottamiseen. Lihasten kiinteytymisen ja rasvakerroksen ohenemisen myötä myös selluliitti tasoittuu.  X-tone™ on Suomessa CTN valmistama laite, meillä uusin 2022 vuoden malli.

X-tone™-hoitoja voidaan tehdä vatsalle, vyötärölle, pakaroihin, etu- ja takareisiin, pohkeisiin, käsivarsiin, alaselkään sekä lantionpohjaan.

X-tone™ hoidon hyödyt

 nopeuttaa lihasten palautumista 

 kuntouttaa heikentyneitä lihaksia

 nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista

 parantaa lihasten hermotusta

 parantaa lihasten jäntevyyttä ja voiman tuottoa

 vähentää rasvakertymää hoidettavalta alueelta

 kiristää korsettia ja parantaa ryhtiä

Lantionpohjan vahvistamiseen ja vatsalihasten erkaumaan apua X-tone™-hoidoilla

X-Tone™ laitteessa on lantionpohjan treenaamiseen tarkoitettu istuin, Pelvic Trainer.  X-Tone™ MMS -hoito vahvistaa lantionpohjan lihaksia. X-Tone™ parantaa lihasten ja aivojen välistä yhteyttä lantionpohjalihasten hermottamisella. Vahva lantionpohja vahvistaa keskivartalon tukea ja parantaa ryhtiä, ehkäisee virtsankarkailua, seksi tuntuu nautinnollisemmalta, vähemmän terveyshuolia myöhemmin elämässä, nopeampi toipuminen raskaudesta ja synnytyksestä, koko kehon hyvinvointi paranee, lantionpohjan lihakset alkavat aktivoitumaan automaattisesti arjessa.

MMS-teknologian (magnetic muscle stimulation) avulla lihaksia voidaan vahvistaa ja kiinteyttää intensiivisillä ja erittäin nopeasti toistuvalla voimakkaasti kohdennetulla sähkömagneettisella lihasstimulaatiolla. Nopeasti vaihtelevat magneettiset kentät saavat aikaan voimakkaita tahdosta riippumattomia lihassupistuksia. MMS-teknologia saa hoidettavan alueen lihakset supistumaan sataprosenttisesti kapasiteetistaan. Sähkömagneettisen energian aiheuttamat lihassupistukset kestävät useita sekunteja kerrallaan.

Asiakaspalautteet

”Auttoi alaselän jumiin heti ensimmäisen kerran jälkeen.” 

Mies, 34-v

”Tuntuu kuin olisi  kunnon treeni takana. Kiva rauhoittumishetki extrana. Olo on erinomainen, huikeita tuloksia saatu aikaiseksi."

Nainen, 56-v

”Ihan kuin olisi treeneistä tullut, selkä hikinen, alkuun jännitti mutta hyvä fiilis."

Nainen, 46-v

”Pehmeämmät lihakset hoidon jälkeen."

Mies, 66-v

”Keskivartalo tuntuu jäntevämmältä ja jämäkämmältä.”

Nainen, 32-v

Mikäli sinulla on jokin näistä  X-Tone-hoitoa ei voida toteuttaa

 sydämentahdistin ja muut sähköiset laitteet kehossa

 vakavat sydän- ja verisuonitaudit

 epilepsia

 laskimotukos

 raskaus

 elimistön tulehdustila/kuume

 lihasrappeumatauti

 valtimotauti (ateroskleroosi)

 verenvuototauti (hermofilia)

Hinnasto

30 min 69 €
5 x 30 min 299 €
8 x 30 min 459 €

Varaa veloitukseton 15 min X-tone™-konsultaatioaika! 

Siirry ajanvaraukseen

Valmistautumisohje


HUOM!  X-tone™-hoidot vain yli 18-vuotiaille. Heräsikö sinulle kysymyksiä, kysy lisää helsinki.kaari@easyfit.fi