Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Vantaa - Rekola Painonhallinta 79,00 € Kyllä toggle

PAINONHALLINTA-pienryhmä on matalan kynnyksen pienryhmä sinulle, joka haluat pudottaa painoasi turvallisesti ja pysyvästi.

Valmennuksessa opit tutkitusti järkevät painonhallinnan perusteet sekä teoriassa että käytännössä ja otat monta harppausta kohti tavoitepainoasi.

Valmennus sisältää saliohjelmat, ruokavalio-ohjeen sekä kotitreeniohjelman. Opit treenaamaan monipuolisesti kuntosalilla, kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä.

Ryhmän ja valmentajan tuki on käytössäsi koko valmennuksen ajan.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 6.9.2023 alkaen klo 18. Valmentajana toimii Essi Lindroos. Ryhmän kesto 3kk, se sisältää 12 tapaamista. Hinta on 79€/kk/hlö.

Enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.

Treenataan otsa hiessä, ei rypyssä!

Blogi