Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Vantaa - Rekola Painonhallinta 79,00 € Kyllä toggle

PAINONHALLINTA-pienryhmä on matalan kynnyksen pienryhmä sinulle, joka haluat pudottaa painoasi turvallisesti ja pysyvästi.

Valmennuksessa opit tutkitusti järkevät painonhallinnan perusteet sekä teoriassa että käytännössä ja otat monta harppausta kohti tavoitepainoasi.

Valmennus sisältää saliohjelmat, ruokavalio-ohjeen sekä kotitreeniohjelman. Opit treenaamaan monipuolisesti kuntosalilla, kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä.

Ryhmän ja valmentajan tuki on käytössäsi koko valmennuksen ajan.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin 17.1.2023 alkaen klo 19:15. Valmentajana toimii Essi Lindroos. Ryhmän kesto 3kk, se sisältää 12 tapaamista. Hinta on 79€/kk/hlö.

Enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.

Treenataan otsa hiessä, ei rypyssä!

Vantaa - Rekola Kehonmuokkaus 79,00 € Kyllä toggle

Valmennus keskittyy kuntosaliharjoitteluun, jossa pienen lisämausteen tuo HIIT- ja kehonhuolto-ohjelmat. Harjoittelu kuntosalilla lähtee liikkeelle “Easysti”. Tehot ja ohjelmien määrät nousevat valmennuksen edetessä. Harjoittelun keskiössä ovat vapaat painot, mutta liikkeitä tehdään myös laitteilla. Ryhmässä keskitytään myös kehonhuoltoon ja palauttavaan harjoitteluun. Treenejä 2-4 krt viikossa oman valinnan mukaan.

Oli tavoitteenasi sitten kiinteytyminen, lihasmassan kasvatus tai painonhallinta, niin tämä valmennus sopii sinulle!

MITÄ JA MISSÄ:

  • 22.2. alkaen keskiviikkoisin klo. 18.45 - 19.45 Rekolan EasyFitillä

SISÄLTÄEN:

  • 12 yhteistreeniä/tapaamista viikoittain valmentajan ja max 8 hengen ryhmän kanssa
  • Alku- ja lopputestaukset (kehonkoostumus- ja lihaskunto)
  • Kuntosali Hybridi- (koko-,ylä- ja ala-kroppa),HIIT- ja kehonhuolto-ohjelmat, sekä ohjelmien päivitykset valmennuksen keskellä
  • Viikkokohtainen suunnitelma harjoitteluun
  • Ravinto-ohjelma tavoitteesi mukaan (rasvanpoltto/lihasmassa)
  • Valmentajan tuki koko valmennuksen ajan + whatsapp-ryhmä
  • Hinta 79e/kk (3kk)
  • Valmentajana Tomi Riionheimo
Blogi