Kurssit

EasyFit keskukset järjestävät säännöllisesti erilaisia kursseja ja workshoppeja. Kurssit ja workshopit keskittyvät yhteen teemaan ja vetäjinä toimivat joko EasyFitin Personal trainerit tai ulkopuoliset asiantuntijat.

Kurssien ja workshoppien kestot vaihtelevat lyhyistä muutaman tunnin tuokioista aina usean kuukauden mittaisiksi.

Tulevista kursseista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Kurssit
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Porvoo JUOKSUKURSSI 79,00 € Kyllä toggle

 

Lenkkipolut kutsuvat ja juoksujalkaa kutkuttaa!

Lähde mukaan treenaamaan kohti elämäsi parasta juoksukautta!

Luvassa on juoksun tekniikkaa ja harjoituksia mm. eri sykealueita hyödyntäen. Emme kuitenkaan unohda sitä tärkeintä eli juoksun iloa. Tämä juoksuryhmä sopii sinulle, olitpa sitten aloitteleva juoksun harrastaja tai jo vähän kokeneempi. Tule mukaan rentoon meininkiin ja huomaa kehityksesi!

 

"Kiitos juoksukoulusta! Oli aivan mahtavaa ja eilen oli ihan voittajafiilis, kun lopputestissä sai huomata, että kehitystä oli tapahtunut ja jaksoi juosta koko testimatkan kävelemättä. Aina voi oppia uutta, vaikka on jo vähän ikää ja edellisestä juoksulenkistä lähempänä 10 vuotta. Joka viikko ihan odotti, että tulee torstai ja pääsee kouluun. Linda on aivan mahtava valmentaja, iso kiitos ja sydän hänelle. Linda jaksoi aina kannustaa ja antaa henkilökohtaisia vinkkejä ja oli laatinut jokaisen tunnin hieman erilaiseksi. Suosittelen lämpimästi, että useampi rohkeasti lähtisi mukaan kokeilemaan rajojaan."

 

- maanantaisin 30.5.2021 alkaen klo 18.30–19.30

- kesto 4 kertaa

- hinta 79 €/kk/hlö

 

valmentaja Personal trainer Linda Weckström

lisätiedot linda.weckstrom@easyfit.fi