Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Helsinki - Pitäjänmäki PAINONHALLINTA 79,00 € Kyllä toggle

Tämä valmennus on sinulle, joka tavoittelet painonpudotusta ja elämäntapamuutosta.   Valmennuksessa pyritään pudottamaan painoa rauhallisella tahdilla ja opettelemaan samalla terveellisiä liikunta- ja ruokailutottumuksia. 

Ryhmä jatkuu toistaiseksi ja voit ilmoittautua mukaan milloin vain! Voit itse päättää monta kuukautta treenaat ryhmässä, aina yhdestä kuukaudesta eteenpäin.

 

Valmennus sopii:

 • Sinulle, joka kaipaat apua ja tukea painonpudotukseen

 • Sinulle, joka tavoittelet pysyvää painonpudotusta, aktiivisempaa elämäntapaa sekä parempia liikunta- ja ruokailutottumuksia

 

Valmennukseen kuuluu:

 • tehokas treeni kerran viikossa kannustavassa ilmapiirissä

 • ravinto-ohjelma

 • saliohjelma ja ohjeita itsenäiseen harjoitteluun

 • personal trainerin tuki ja ohjaus

 • ryhmän tuki ja tsemppi

 

Helsinki - Pitäjänmäki KEHONMUOKKAUS 79,00 € Kyllä toggle

Oikeanlaisen harjoittelun ja ruokavalion yhdistelmällä keho kiinteytyy, ja lihakset alkavat piirtyä esiin. Oli tavoitteenasi sitten energisempi arki, kiinteytyminen tai säännölliset treenit kannustavassa ryhmässä. Treeneissä yhdistellään lihaskunto-, HIIT- ja kestävyysharjoittelua. Valmennus sopii niin aloittelijoille kuin myös kokeneille treenaajille. Ryhmä jatkuu toistaiseksi ja voit ilmoittautua mukaan milloin vain! Voit itse päättää monta kuukautta treenaat ryhmässä, aina yhdestä kuukaudesta eteenpäin.

Valmennus sopii:

 • Sinulle, joka haluat parantaa lihaskuntoasi ja saada lisää lihasta ja voimaa

 • Sinulle, joka haluat kiinteytyä ja lisätä lihaserottuvuutta

 

Valmennukseen kuuluu:

 • tehokas treeni kerran viikossa kannustavassa ilmapiirissä

 • ravinto-ohjelma

 • saliohjelma ja ohjeita itsenäiseen harjoitteluun

 • personal trainerin tuki ja ohjaus

 • ryhmän tuki ja tsemppi

Helsinki - Pitäjänmäki PT-Jennin ulkotreenit 79,00 € Kyllä toggle

PT-Jennin ulkotreenit

7.5.-28.5. klo 7-8 Paloheinän ulkoilumaja

hinta 79€/kk

maksimiosallistujamäärä 8 treenaajaa

Reipas aloitus päivälle tämän valmennuksen mukana. Treenit ovat monipuolisia ja joka viikko treenataan eri teemalla: lihaskunto treenipaikan välineillä, porrastreeniä, liikkuvuus ja kehonhuoltoa sekä treeniä kehonpainolla. Välineinä tarvitset oman jumppamaton.

Valmennus sisältää harjoitusohjelmat ulkotreeneihin sekä henkilökohtaisen viikkosuunnitelman miten treenata viikon aikana. Valmennus sopii sinulle joka kaipaat tsemppiä tai apua treenaamisen ja ulkotreenit ovat sinun juttusi.


lisätiedot jenni.nickberg@easyfit.fi

HUOM! Sinun ei tarvitse olla EasyFit asiakas, jotta voit osallistua ryhmään. 

Helsinki - Pitäjänmäki Juoksukoulu 79,00 € Kyllä toggle

Kesän juoksukelit jo lähellä, haluaisitko aloittaa juoksuharjoittelun?

Juoksukoulu starttaa maanantaina klo 10.5. alkaen klo 18.45 EasyFit Kaaren ja EasyFit Pitäjänmäen lähiympäristössä. Tarkempi sijainti selviää ryhmän alkaessa. Ryhmä sopii sinulle, joka haluat aloittaa juoksuharrastuksen tai olet jo aloittanut, mutta kaipaat apua ja tukea harjoitteluun. Juoksukoulussa opit harjoittelun perusteet, juoksutekniikkaa sekä juoksijalle tärkeää lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelua. Lisäksi saat vinkkejä kesän lenkkeihin ja harjoittelun rytmittämiseen. Pidämme huolta ryhmässä hyvästä hygieniasta sekä turvaväleistä.

 

Treenit kestävät 60min, hinta 79€ / kk sisältäen 4 harjoituskertaa. Juoksukoulun vetää fysioterapeutti ja personal trainer Daniela Kirsi. Ilmoittautumiset ja lisäinfo suoraan daniela.kirsi@easyfit.fi

HUOM! Juoksukouluun osallistuminen ei vaadi sinulta EasyFitin jäsenyyttä vaan ryhmään ovat kaikki lämpimästi tervetulleita! 

 

Blogi