Pienryhmävalmennus

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Meillä on pienryhmävalmennuksia erilaisia tavoitteita varten, ja ryhmiin otetaan mukaan 4–12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan viikoittain. Tapaamisissa treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmävalmennuksista tiedotetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Kyllä toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Helsinki - Vuosaari Toiminnallinen kiertoharjoittelu 79,00 € Kyllä toggle
Helsinki - Vuosaari Painonhallinta 99,00 € Kyllä toggle

Painonhallinta-pienryhmä. Elämäntapamuutos mielessä? Ryhmässä treenataan monipuolisesti ja keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ravintoon.  Toistaiseksi voimassa oleva.

tiina.nordlund@easyfit.fi

Tiina 0401878088

Helsinki - Kaari Dinox - toiminnallinen 79,00 € Kyllä toggle

Astetta tiukempaa crossfit tyyppistä treeniä koko kropalle. Treeneissä käytämme hyväksi Dinox häkkiä, köysiä, trx nauhoja, soutulaitetta, levypainoja ym. pienvälineitä. Kehittää mukavasti voimaa ja kestävyyttä. Sopii kaikille itsensä haastaville ja sitä haluaville.

Voit maksaa valmennuksen joko kokonaan tai osittain liikuntaeduilla: Edenred, smartum, e-passi, eazybreak ja tyky

HUOM! Sinun ei tarvitse olla EasyFit jäsen osallistuaksesi pienryhmään.

 

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan jani.kuru@easyfit.fi

Helsinki - Kaari Äijäjumppa (yritysryhmä) Ei toggle

Miesporukalla yhdessä treenaamista PT Jennin johdolla.

Treenitapaamisten pääpaino on lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelussa.

Ryhmä on treenannut yhdessä huhtikuusta 2019 alkaen. 

 

Mikäli yritysryhmä kiinnostaa, olethan yhteydessä keskusvastaavaan, hanna.maenpaa@easyfit.fi

Juoksu pienryhmä 79,00 € Kyllä toggle

Tämä pienryhmävalmennus sopii sinulle, jos haluat kehittää vauhtikestävyyttä ja viedä oman aerobisen kuntosi seuraavalle tasolle ka olet haaveillut juoksukuntosi kehittämisestä.

Tule mukaan vauhdikkaaseen pienryhmävalmennukseen, jossa opitaan monipuolisesti harjoittelemalla juoksemisen aakkosia eri sykealueille ja kehitetään niin kestävyyskuntoa kuin lihaskuntoa. Tavoitteena on saada juoksukunto, jolla jaksaa tehdä 5km lenkin.

Pienryhmä sisältää tapaamiset kerran viikossa Personal Trainerin kanssa sekä juoksua tukevan treeniohjelman salille sekä varsinaisen juoksuohjelman. Pienryhmävalmennus toteutuu, kun osallistujia 4-6 hlö.

Valmentaja PT Miia Mäenpää

Lahti Painonhallinta 99,00 € Kyllä toggle

Kenelle valmennus sopii? Tämä valmennus sopii sinulle, joka tavoittelet painonpudotusta/hallintaa valmentajan avustuksella. Valmennuksessa etenemme fiksulla harjoittelulla, joka tukee tavoitteitasi. Ravinto- ja liikuntaohjelmat kuuluvat pakettiin mukaan, nämä valmentaja suunnittelee yksilöllisesti jokaisen osallistujan kohdalla. Valmennuksen tavoitteena ei ole pudottaa painoa pikadieetin tavoin, vaan saada pysyviä tapoja terveellisempää elämää kohti. Valmennuksessa tulet oppimaan painonhallinnan kulmakivet mielekkäällä tekemisellä ja pääset osaksi ryhmähenkeä.

 • maanantaisin 13.9.2021 alkaen klo 17–18
  • alkamisajankohta varmistuu kun osallistujia on tarpeeksi
 • kesto: 1–3 kk
 • 4 tapaamista/kk
 • hinta 99 €/kk/hlö
 • valmentajana Karoliina Kaikko
 • lisätiedot: karoliina.kaikko@easyfit.fi
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • vähimmäisosallistujamäärä 3 henkilöä
 • ei vaadi EasyFitin asiakkuutta
Helsinki - Kaari Bootycircuit x Yläkroppa 1 79,00 € Ei toggle

Valmennus on sinulle, joka haluat voida hyvin, vahvistaa koko kroppaa ja treenata yhdessä porukan kanssa. Treenit pidetään Premium-puolella ja treeneissä käytetään Bootycircuit alueen laitteita sekä vapaita painoja, kuten käsipainoja ja kahvakuulaa. Tiedossa on koko kropan treenejä! 

Huom: Pienryhmävalmennus ei vaadi EasyFit- tai Premium-asiakkuutta.

Helsinki - Kaari Bootycircuit x Yläkroppa 2 79,00 € Ei toggle

Valmennus on sinulle, joka haluat voida hyvin, vahvistaa koko kroppaa ja treenata yhdessä porukan kanssa. Treenit pidetään Premium-puolella ja treeneissä käytetään Bootycircuit alueen laitteita sekä vapaita painoja, kuten käsipainoja ja kahvakuulaa. Tiedossa on koko kropan treenejä!

Huom: Pienryhmävalmennus ei vaadi EasyFit- tai Premium-asiakkuutta.

Kouvola KUNTO 79,00 € Kyllä toggle

Ryhmässä treenataan monipuolisesti erilaisilla teemoilla kaikki kunnon osa-alueet huomioiden ja pilke silmäkulmassa. Voit olla liikunnan aloittaja, tauolta palaaja tai kokeneempi treenaaja. Sinulle löytyy aina oma vaihtoehto. PT pienryhmässä pääset liikkeelle innostavasti ja turvallisesti.

 

5.9.2022 alkaen

maanantaisin klo 18.30–19.30

kesto 12 kertaa (3 kk)

hinta 79 € /hlö/kk 3 kk ajan

 

valmentaja
Marja Pesonen

Savonlinna Ikärikkaiden Kuntosaliryhmä Starttaa 19.9.22! 39,00 € Kyllä toggle

Vinkkaa läheiselle tai hae itse mukaan 19.9. alkavaan, ikääntyvien eritystarpeet huomioivaan ja ikääntyville suunnattuun Kuntosaliryhmään! 

Kannustamme paikkahakuun kaikkia +67v osallistujia, joiden elämästä puuttuu tuiki tärkeä lihaskuntoharjoittelu!

Ryhmään osallistumismaksu on 39€ ja se sisältää:

Kuva poistettu. Ryhmätapaamiset 2x/vko kuukauden ajan (yht. 8 yhteistä tapaamista), osaavan valmentajan ohjauksessa.

Kuva poistettu. tapaamisten keskiössä ovat käytännön harjoitukset ohjatusti kuntosalilla sekä eri välinein.

Kuva poistettu. perehdytys ja ohjaus ikäystävälliseen liikuntaympäristöömme, jotta harjoittelu tuntuu turvalliselta ja mielekkäältä

Kuva poistettu. Kuntosalin vapaan käytön omatoimisesti, virtuaaliohjatut tunnit, LIVE-ohjatut ryhmäliikuntatunnit!

Kuva poistettu.Pääset aloittamaan kuntosaliharjoittelun matalalla kynnyksellä kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä, saman henkisten osallistujien kanssa!

Kuva poistettu.Oma valmentaja ohjaa ja opastaa juuri sinulle sopivaan harjoitteluun!

Kuva poistettu.Kurssi on kestoltaan 1kk ja sen tavoitteena on antaa hyvät eväät osallistujan loppuelämän lihaskuntoharjoittelulle, sekä omaehtoiselle ja monipuoliselle liikunnalle!

Lihaskuntoharjoittelu on erittäin tärkeä osa mm. toimintakyvyn, luustoterveyden, omatoimisuuden, painonhallinnan sekä yleisterveyden ylläpidon kannalta! -ja koskaan ei ole myöhäistä aloittaa!

Mukaan valitaan rajattu määrä osallistujia, joten ole vikkelä!

Rapakunto - 8 Viikon Starttiryhmä 199,00 € Kyllä toggle

HUOM! ILMOITTAUTUMISLINKKI ON RIKKI, JOTEN LAITA YHTEYDENOTTO SUORAAN 045-8524405 TAI raisio@easyfit.fi

 

Me haetaan 6 ihmistä, jotka haluaa lähteä tekemään muutosta, omiin elämäntapoihinsa. Ainoa tavoite ei ole muuttaa ulkonäköä, vaan parantaa itsetuntoa, saada verenpaineet oikeille lukemille ja kehittää omaa suorituskykyä. Ryhmässä treenataan ohjatusti viikottain 2X viikossa.

8 viikon projektin aikana sä tapaat uusia ihmisiä, treenaat ohjatusti ja saat käyttöösi ravinto-& liikuntaohjelmat. Kyse ei ole riisijyvien punnitsemisesta, vaan terveellisistä ja paremmista valinnoista, jotka jatkuvat läpi elämän.

 

 • Koko paketti maksaa vain 199€ /hlö tai 2X109€, osissa maksettuna.
 • Treenit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20 personal trainerin kanssa
 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Kuntosalikortti sisältyy hintaan 8 viikon ajalle (arvo 89€)
 • 16 ohjattua treeniä!

 

Heräsikö kysyttävää? Laita WhatsApp tai Viesti, numeroon 045-8524405, niin katsotaan onko tämä ryhmä juuri sinulle sopiva!

 

Helsinki - Kaari BOOTY + CORE 79,00 € Kyllä toggle

Miltä kuulostaisi päästä nauttimaan kehittävistä treeneistä valmentajan johdolla? Pienryhmän tuella ja valmentajan opastuksella treenaat tehokkaammin, turvallisemmin ja hauskemmin. 

Tulemme tekemään pakaroita ja keskivartaloa vahvistavia liikkeitä EasyFit Kaaren BootyCircuit- tilassa. 

Tunnin kesto on 45min. Hinta 79€/kk, sisältäen 4 tapaamista. Sinun ei tarvitse olla EasyFit jäsen osallistuaksesi pienryhmään ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. 

Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää
jenni.holopainen@easyfit.fi

Nokia PAINONHALLINTA 79,00 € Kyllä toggle

Painonhallintavalmennus on suunnattu henkilöille, joiden tavoitteena on pudottaa painoa, edistää hyvinvointiaan ja niille, jotka kaipaavat tukea ja motivaatiota elintapojensa muutokseen. Valmennuksen aikana tavoitellaan pysyvää painonhallintaa innostamalla valmennettavia aktiiviseen elämäntapaan ja löytämällä juuri sinulle sopivat ravinto- ja liikuntakokonaisuudet. Valmennustapaamisilla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin, kuntosali harjoittelun sekä painonpudotuksen ja -hallinnan perusteisiin. Minkäänlaista kuntosalitaustaa et tarvitse. Positiivisella asenteella tulet pääsemään pitkälle!

 • Kesto 3 kk
 • Hinta 79 €/kk
 • 12 ohjattua treeniä (4 kertaa kuukaudessa)
 • Ohjattujen treenien lisäksi ohjelmoidut treenit ilman valmentajaa. Ryhmänä tai yksilönä.
 • Saliohjelma
 • Ravintoneuvonta
 • Pt:n ja ryhmän tuki
Ideapark – Lempäälä Crosstraining 49,00 € Kyllä toggle

Takuuvarmasti tehokasta treenaamista omaan kuntotasoosi skaalautuen! Tässä ryhmässä opit oikeat tekniikat toiminnalliseen treenaamiseen. Sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille. Joka viikko vaihtuva treeni.

Kesto: Non-stop, 1krt/vk, liity mukaan milloin tahansa
Ajankohta: Keskiviikkoisin klo 17:30 – 18:15, alkaen 8.2.2023
Ryhmään mahtuu enintään 16 henkilöä
Ohjaaja: Kati Jokinen, Ammattivalmentaja VAT, Personal Trainer NHA

Varaa paikkasi ajoissa!

Järvenpää Juoksu 79,00 € Kyllä toggle

Kevät tulee ja aurinko paistaa - on siis aika kaivaa lenkkarit esiin ja suunnata kohti uutta harrastusta! 

Juoksupienryhmä sisältää 7x yhteisiä juoksutreenejä, 1x kuntosalilla ohjatun juoksijan kuntosalitreenin, progressiivisesti etenevän juoksuohjelman sekä vinkkejä juoksijan kehonhuoltoon.  

Pienryhmällä on oma WhatsApp-ryhmä, johon voi halutessaan liittyä. Ryhmässä voi kysyä valmentajalta matalalla kynnyksellä vinkkejä itsenäiseen harjoitteluun, jakaa fiiliksiä viikon lenkeistä tai vaikka sopia yhteisistä juoksulenkeistä viikon mittaan!  

Yhteistreenit valmentajan kanssa ovat joka maanantai klo 18. Pois lukien vappu, jolloin treenejä ei ole.

Treenikerran kesto on noin 45 minuuttia. Treenit alkavat kokoontumisella EasyFit Järvenpään pihassa, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Näistä tiedotetaan erikseen ja kimppakyytejä on mahdollista sopia. 

Pienryhmä toteutuu vähintään kahdella osallistujalla, maksimiosallistujamäärä on 8. 

Ryhmän kesto on 2 kuukautta, viimeiset yhteistreenit ovat siis 12.6.  

Hinta 79 € / kk 

Tällä valmennuksella pääset jo tänä kesänä nauttimaan Suomen upeista lenkkipoluista ja kokemaan maagisen juoksijan flown! Ilmoittaudu mukaan juoksuyhteisöön punaisesta painikkeesta. 

Kysymykset ja lisätietoja pienryhmästä: inka.koskela@easyfit.fi 

Järvenpää Seniorijumppa 79,00 € Kyllä toggle

Tavoitteena toimintakyvyn säilyttäminen ja lihaskunnon kehittäminen. Luvassa monipuoliset salitreenit kerran viikossa valmentajan kanssa!

Ryhmässä tärkeää on hyvä ryhmähenki!

Lisäksi kaikille oma henkilökohtainen treeniohjelma! Lisätietoja attila.toth@easyfit.fi

Kesto 1kk

Hinta 79€

4-6hlö

Järvenpää Painonhallinta 79,00 € Kyllä toggle

Haluatko kiinteämmän ja esteettisemmän kropan? Tarvitsetko lisää haasteita ja uusia näkökulmia treeniisi?

Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa mukaan painonhallinnan pienryhmävalmennukseen!

Valmennuksen aikana treenataan monipuolisesti sekä salilla että ulkona. Lisätietoja attila.toth@easyfit.fi

Sisältö:

⦁ oma treeniohjelma

⦁ ruokavalio joka tukee tavoitteesesi

⦁ valmentajan jatkuva tuki

⦁ 4x tapaaminen/kk

Kesto 3kk

Hinta 79€/kk

4-6 hlö

Järvenpää Kuntosalin ABC 79,00 € Kyllä toggle

Onko kuntosalimaailma täysin tuntematon ja et ole varma mistä aloittaa?

Tämä pienryhmävalmennus on sinulle!

Valmennuksessa käydään läpi kaikki alusta asti!

Esimerkiksi laitteen säädökset, mihin laite on tarkoitettu ja mitkä ovat hyvät lämmittelyliikkeet.

Lopussa saat oman henkilökohtaisen treeniohjelman. Lisätietoja attila.toth@easyfit.fi

Sisältö: 4x tapaaminen/kk oma treeniohjelma

Kesto: 1kk 4-6 hlö

Hinta 79€

Helsinki - Herttoniemi Idan ja Jounin Liikkuvuus ja tekniikka boot camp 89,00 € Kyllä toggle

Idan ja Jounin Liikkuvuus ja tekniikka bootcamp 16.5-6.6.2023 (pienryhmä valmennus)

89€/kk (norm. 109€/kk) sis. 4 valmennuskertaa ja yksijakoisen treeniohjelman jatkoa varten.

Tiistaisin klo 17:00-18:00.

Pienryhmä totetutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 4.

Blogi