Pienryhmävalmennus

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Meillä on pienryhmävalmennuksia erilaisia tavoitteita varten, ja ryhmiin otetaan mukaan 4–12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan viikoittain. Tapaamisissa treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmävalmennuksista tiedotetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Kyllä toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Juoksu pienryhmä 79,00 € Kyllä toggle

Tämä pienryhmävalmennus sopii sinulle, jos haluat kehittää vauhtikestävyyttä ja viedä oman aerobisen kuntosi seuraavalle tasolle ka olet haaveillut juoksukuntosi kehittämisestä.

Tule mukaan vauhdikkaaseen pienryhmävalmennukseen, jossa opitaan monipuolisesti harjoittelemalla juoksemisen aakkosia eri sykealueille ja kehitetään niin kestävyyskuntoa kuin lihaskuntoa. Tavoitteena on saada juoksukunto, jolla jaksaa tehdä 5km lenkin.

Pienryhmä sisältää tapaamiset kerran viikossa Personal Trainerin kanssa sekä juoksua tukevan treeniohjelman salille sekä varsinaisen juoksuohjelman. Pienryhmävalmennus toteutuu, kun osallistujia 4-6 hlö.

Valmentaja PT Miia Mäenpää

Lahti Painonhallinta 99,00 € Kyllä toggle

Kenelle valmennus sopii? Tämä valmennus sopii sinulle, joka tavoittelet painonpudotusta/hallintaa valmentajan avustuksella. Valmennuksessa etenemme fiksulla harjoittelulla, joka tukee tavoitteitasi. Ravinto- ja liikuntaohjelmat kuuluvat pakettiin mukaan, nämä valmentaja suunnittelee yksilöllisesti jokaisen osallistujan kohdalla. Valmennuksen tavoitteena ei ole pudottaa painoa pikadieetin tavoin, vaan saada pysyviä tapoja terveellisempää elämää kohti. Valmennuksessa tulet oppimaan painonhallinnan kulmakivet mielekkäällä tekemisellä ja pääset osaksi ryhmähenkeä.

 • maanantaisin 13.9.2021 alkaen klo 17–18
  • alkamisajankohta varmistuu kun osallistujia on tarpeeksi
 • kesto: 1–3 kk
 • 4 tapaamista/kk
 • hinta 99 €/kk/hlö
 • valmentajana Karoliina Kaikko
 • lisätiedot: karoliina.kaikko@easyfit.fi
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • vähimmäisosallistujamäärä 3 henkilöä
 • ei vaadi EasyFitin asiakkuutta
Kouvola KUNTO 79,00 € Kyllä toggle

Ryhmässä treenataan monipuolisesti erilaisilla teemoilla kaikki kunnon osa-alueet huomioiden ja pilke silmäkulmassa. Voit olla liikunnan aloittaja, tauolta palaaja tai kokeneempi treenaaja. Sinulle löytyy aina oma vaihtoehto. PT pienryhmässä pääset liikkeelle innostavasti ja turvallisesti.

 

5.9.2022 alkaen

maanantaisin klo 18.30–19.30

kesto 12 kertaa (3 kk)

hinta 79 € /hlö/kk 3 kk ajan

 

valmentaja
Marja Pesonen

Savonlinna Ikärikkaiden Kuntosaliryhmä Starttaa 19.9.22! 39,00 € Kyllä toggle

Vinkkaa läheiselle tai hae itse mukaan 19.9. alkavaan, ikääntyvien eritystarpeet huomioivaan ja ikääntyville suunnattuun Kuntosaliryhmään! 

Kannustamme paikkahakuun kaikkia +67v osallistujia, joiden elämästä puuttuu tuiki tärkeä lihaskuntoharjoittelu!

Ryhmään osallistumismaksu on 39€ ja se sisältää:

Kuva poistettu. Ryhmätapaamiset 2x/vko kuukauden ajan (yht. 8 yhteistä tapaamista), osaavan valmentajan ohjauksessa.

Kuva poistettu. tapaamisten keskiössä ovat käytännön harjoitukset ohjatusti kuntosalilla sekä eri välinein.

Kuva poistettu. perehdytys ja ohjaus ikäystävälliseen liikuntaympäristöömme, jotta harjoittelu tuntuu turvalliselta ja mielekkäältä

Kuva poistettu. Kuntosalin vapaan käytön omatoimisesti, virtuaaliohjatut tunnit, LIVE-ohjatut ryhmäliikuntatunnit!

Kuva poistettu.Pääset aloittamaan kuntosaliharjoittelun matalalla kynnyksellä kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä, saman henkisten osallistujien kanssa!

Kuva poistettu.Oma valmentaja ohjaa ja opastaa juuri sinulle sopivaan harjoitteluun!

Kuva poistettu.Kurssi on kestoltaan 1kk ja sen tavoitteena on antaa hyvät eväät osallistujan loppuelämän lihaskuntoharjoittelulle, sekä omaehtoiselle ja monipuoliselle liikunnalle!

Lihaskuntoharjoittelu on erittäin tärkeä osa mm. toimintakyvyn, luustoterveyden, omatoimisuuden, painonhallinnan sekä yleisterveyden ylläpidon kannalta! -ja koskaan ei ole myöhäistä aloittaa!

Mukaan valitaan rajattu määrä osallistujia, joten ole vikkelä!

Rapakunto - 8 Viikon Starttiryhmä 199,00 € Kyllä toggle

HUOM! ILMOITTAUTUMISLINKKI ON RIKKI, JOTEN LAITA YHTEYDENOTTO SUORAAN 045-8524405 TAI raisio@easyfit.fi

 

Me haetaan 6 ihmistä, jotka haluaa lähteä tekemään muutosta, omiin elämäntapoihinsa. Ainoa tavoite ei ole muuttaa ulkonäköä, vaan parantaa itsetuntoa, saada verenpaineet oikeille lukemille ja kehittää omaa suorituskykyä. Ryhmässä treenataan ohjatusti viikottain 2X viikossa.

8 viikon projektin aikana sä tapaat uusia ihmisiä, treenaat ohjatusti ja saat käyttöösi ravinto-& liikuntaohjelmat. Kyse ei ole riisijyvien punnitsemisesta, vaan terveellisistä ja paremmista valinnoista, jotka jatkuvat läpi elämän.

 

 • Koko paketti maksaa vain 199€ /hlö tai 2X109€, osissa maksettuna.
 • Treenit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20 personal trainerin kanssa
 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Kuntosalikortti sisältyy hintaan 8 viikon ajalle (arvo 89€)
 • 16 ohjattua treeniä!

 

Heräsikö kysyttävää? Laita WhatsApp tai Viesti, numeroon 045-8524405, niin katsotaan onko tämä ryhmä juuri sinulle sopiva!

 

Nokia PAINONHALLINTA 79,00 € Kyllä toggle

Painonhallintavalmennus on suunnattu henkilöille, joiden tavoitteena on pudottaa painoa, edistää hyvinvointiaan ja niille, jotka kaipaavat tukea ja motivaatiota elintapojensa muutokseen. Valmennuksen aikana tavoitellaan pysyvää painonhallintaa innostamalla valmennettavia aktiiviseen elämäntapaan ja löytämällä juuri sinulle sopivat ravinto- ja liikuntakokonaisuudet. Valmennustapaamisilla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin, kuntosali harjoittelun sekä painonpudotuksen ja -hallinnan perusteisiin. Minkäänlaista kuntosalitaustaa et tarvitse. Positiivisella asenteella tulet pääsemään pitkälle!

 • Kesto 3 kk
 • Hinta 79 €/kk
 • 12 ohjattua treeniä (4 kertaa kuukaudessa)
 • Ohjattujen treenien lisäksi ohjelmoidut treenit ilman valmentajaa. Ryhmänä tai yksilönä.
 • Saliohjelma
 • Ravintoneuvonta
 • Pt:n ja ryhmän tuki
Ideapark – Lempäälä Crosstraining 49,00 € Kyllä toggle

Takuuvarmasti tehokasta treenaamista omaan kuntotasoosi skaalautuen! Tässä ryhmässä opit oikeat tekniikat toiminnalliseen treenaamiseen. Sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille. Joka viikko vaihtuva treeni.

Kesto: Non-stop, 1krt/vk, liity mukaan milloin tahansa
Ajankohta: Keskiviikkoisin klo 17:30 – 18:15, alkaen 8.2.2023
Ryhmään mahtuu enintään 16 henkilöä
Ohjaaja: Kati Jokinen, Ammattivalmentaja VAT, Personal Trainer NHA

Varaa paikkasi ajoissa!

Helsinki - Herttoniemi Idan ja Jounin Liikkuvuus ja tekniikka boot camp 89,00 € Kyllä toggle

Idan ja Jounin Liikkuvuus ja tekniikka bootcamp 16.5-6.6.2023 (pienryhmä valmennus)

89€/kk (norm. 109€/kk) sis. 4 valmennuskertaa ja yksijakoisen treeniohjelman jatkoa varten.

Tiistaisin klo 17:00-18:00.

Pienryhmä totetutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 4.

Helsinki - Herttoniemi Nuutin Leuanveto paja 79,00 € Kyllä toggle

Nuutin Leuvanveto paja 20.5-10.6.2023 (pienryhmä valmennus)

79€/kk (norm. 99€/kk) sis. 4 valmennuskertaa ja yksijakoisen treeniohjelman jatkoa varten.

Lauantai klo 13-14.

Pienryhmä toteutuu jos osallistujia on vähintään 3.

Ideapark – Lempäälä Äitien voimavalmennus 89,00 € Kyllä toggle

Mikä? 

16 viikon voimavalmennus synnyttäneille. Valmennuksessa tehdään jokaisella kerralla yhdessä treeni, jonka lisäksi saat tietoa liittyen voimaharjoitteluun ja synnytyksen jälkeiseen liikuntaan. Valmennuksessa edetään rauhassa kohti haastavampia liikkeitä, joten valmennukseen voi hyvillä mielin tulla millä lähtötasolla tahansa. Monipuoliset treenit toteutetaan kiertoharjoitteluna aikaa tai toistoja vastaan. Valmennuksesta saat mukaasi myös materiaalia, jota voit hyödyntää jatkossa.

 

Kenelle? 

Äideille, jotka haluavat palata tai aloittaa voimaharjoittelun turvallisesti synnytyksen jälkeen. Valmennukseen voi osallistua, kun synnytyksestä on kulunut 3kk. Vaikka synnytyksestä olisi aikaa useampikin vuosi, valmennuksesta on hyötyä. Valmennus sopii sekä sektion, että alatiesynnytyksen jälkeen kaiken tasoisille liikkujille.

 

Hinta: 89€/kk/hlö 

Kesto: 16 viikkoa, treeni kerran viikossa 

Ajankohta: sunnuntaisin 4.6. alkaen klo 12 

Valmentaja: Semira Pappila Personal Trainer ja äitiysliikuntavalmentaja

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset: semira.pappila@easyfit.fi

Valmennuksen voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Kemi Joukkueen tukivalmennuspalvelut Kyllä toggle

ALOITUS SOVITTUNA AIKANA!

Sopii kaikille joukkueurheilua harrastaville iästä riippumatta.

Haluatteko kehittää fysiikkaanne, lisätä voimaa, ehkäistä turhia vammautumisia, hallita kehonhuoltoa ja palautumista paremmin, oppia uusia, lajia tukevia harjoitteita? Testauttaa ja seurata kunnon kehittymistä? Luentoja, ravinnosta, palautumisesta, unesta?

 

PT laatii lajinomaiset treenit, testipatteriston ja ohjaa liikkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita ja fysiikan kehittyminen on nousujohteista.

 

Kysy tarjous sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi tai

Marika Ylilahti – marika.ylilahti@easyfit.fi

Valkeakoski 💥Pienryhmävalmennus 💥 79,00 € Kyllä toggle

Tule mukaan treenaamaan hauskaan porukkaan, josta ei puutu tekemisen meininkiä! 💪 Valmennus alkaa torstaina 3.8.2023 klo 16.15.

Jos olet liikunnan suhteen aloitteleva tai treeneistä on vierähtänyt aikaa jo tovin, tai kaipaat motivaatiota ja haluat treenata monipuolisesti, tämä on juuri sinulle sopiva pienryhmävalmennus.

Pienryhmä sisältää:

🔸 Tapaamiset 1 x vko PT:n kanssa alkaen torstaina 3.8 klo 16.15

🔸 Kesto 1 kk (4 tapaamista): mahdollisuus jatkoryhmälle, mikäli osallistujia vähintään 3

🔸 79€/kk/hlö

Lisätietoja sähköpostitse PT:ltä

katja.remsu@easyfit.fi

Ideapark – Lempäälä Rasvanpoltto 99,00 € Kyllä toggle

Tämä pienryhmä on juuri sitä, mitä nimi antaa ymmärtää. Saat työkalut, neuvot ja tekniikat oikeaoppiseen ja turvalliseen rasvanpolttoon.

 

• Joka viikko uudet ruokaohjeet

• Yhteistreenit kerran viikossa

• Säännöllinen punnitus

• Kotitreeni ja liikuntaohje

• 2-jakoinen kuntosaliohjelma

 

Kesto: 8 viikkoa, 1krt/vk

Ajankohta: Tiistaisin klo 18:30 – 19:15, alkaen 15.8.2023

Ryhmään mahtuu enintään 8 henkilöä

Ohjaaja: Kati Jokinen, Ammattivalmentaja VAT, Personal Trainer NHA

 

Hinta: 99 € (49,50 €/kk)

 

Lisätiedot: kati.jokinen@easyfit.fi, p. 045 272 1855

Helsinki - Kaari Aamuvirkut 79,00 € Kyllä toggle

Tule mukaan perjantain aamutreeneihin ja saat energisen startin viikonloppuun!

Treenit painottuvat toiminnalliseen harjoitteluun Dinox-alueella ja ryhmäliikuntasalissa.

Toiminnallisessa harjoittelussa yhdistyy lihaskunto-, liikkuvuus- ja sykeharjoittelu ja näin ollen treenit ovat tehokkaita.

Jokainen harjoitus huomioidaan kuntotasosi mukaan.

 • Alkaen pe 3.11. Klo 7.00
 • Treenit joka perjantai Klo 7.00-7.50
 • Hinta 79€ / 4 kertaa
 • Maksu EasyFit Kaaren asiakaspalveluun

Ilmoittautuminen jenni.holopainen@easyfit.fi

VOIT MAKSAA VALMENNUKSEN JOKO KOKONAAN TAI OSITTAIN LIIKUNTAEDULLA: Edenred, Smartum, E-passi, Eazybreak ja Tyky.

HUOM! Sinun ei tarvitse olla EasyFit jäsen osallistuaksesi pienryhmään.

Käristys 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Karista kiloja ja löydä liikkumisen ilo! Ryhmässä treenataan hyvällä fiiliksellä monipuolisesti koko kroppaa haastaen. Perinteisen kuntosalitreenin lisäksi tehdään myös kiertoharjoittelua sekä HIIT-treenejä. Ryhmä ei edellytä aiempaa kuntosalikokemusta.

Hinta 79€ treenit tai 99€ / kk treenit+harjoitusohjelma.

Järvenpää Toiminnallinen harjoittelu 79,00 € Kyllä toggle

Toiminnallinen harjoittelu pienryhmässä on loistava tapa kehittää voimaa, kestävyyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä aerobista kuntoa. Pienryhmässä harjoittelemalla saa yksilöllistä ohjausta ja kannustusta, mikä auttaa kehittymään nopeammin ja tehokkaammin.

Sinulla ei kuitenkaan tulisi olla voimakkaita rajoitteita liikkeiden suhteen, koska pienryhmässä kaikki tekevät samoja liikkeitä. 

Pienet olkapää-,polvi- tai selkävaivat eivät kuitenkaan ole esteenä, vaan opetellaan oikeat ja turvalliset suoritus tekniikat. 
Toiminnallinen harjoittelu sisältää monipuolisia liikkeitä, koko keholle. 

Harjoitukset tehdään kuntosalin toiminnallisen kehikon luona, kehikkoa ja sen ympärillä olevia välineitä hyödyntäen ja lisäksi käytetään useita erilaisia välineitä, kuten kahvakuulia, käsipainoja, köysiä ja voimapalloja yms. Liikkeet tehdään oman kehon painolla tai vastuksia käyttäen.
Pienryhmässä harjoitellessa on tärkeää muistaa, että jokainen treenaa omalla tasollaan. Valmentajana tehtäväni on huolehtia siitä, että jokainen saa harjoituksesta omaan kuntoonsa sopivan haasteen. Lisäksi on tärkeää muistaa, että toiminnallinen harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa, joten nauti treeneistä ja anna kehosi kehittyä!

 • tiistaisin 9.1.2024 alkaen klo 17.30
 • kesto: toistaiseksi voimassa 30 päivän irtisanoutumisajalla
  • suosittelen olemaan ryhmässä mukana vähintään 2 kuukautta
 • 4 tapaamista/kk
 • hinta 79 €/kk/hlö
 • valmentajana Anne Björksten
 • lisätiedot: anne.bjorksten@easyfit.fi
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • vähimmäisosallistujamäärä: 4 henkilöä
 • ei vaadi EasyFitin asiakkuutta
Muokkaus 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Treenaa tehokkaasti ja monipuolisesti lihasvoimaa sekä kiinteytä kehoa. Ryhmässä pääset kokeilemaan myös vapailla painoilla treenaamista aina tiettyyn lihasryhmään keskittyen. Ryhmä ei edellytä aiempaa kuntosalikokemusta.

Hinta 79€ treenit tai 99€ / kk treenit+harjoitusohjelma.

Starttikurssi 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Ryhmässä tutustutaan kuntosalin laitteisiin sekä vapaisiin painoihin ohjatusti. Opit oikeat ja turvalliset tekniikat sekä tiedät minkälaisilla painoilla sinun olisi hyvä treenata. Ryhmä sisältää 4 ohjattua treeniä. Kesto 4 viikkoa.

Hinta 79€ treenit tai 99€ / kk treenit+harjoitusohjelma.

Rovaniemi Crosstraining 79,00 € Kyllä toggle

Haluatko liikkua monipuolisesti kehittäen kunnon jokaista osa-aluetta mukavassa seurassa? 

Crosstraining-pienryhmä treenaa kerran viikossa sisällä tai ulkona, EasyFitin pihassa mutta myös Rovaniemen hulppeilla ulkoliikuntapaikoilla! 

Tässä pienryhmässä ei varmasti liikunta ala tylsyttää, päin vastoin opit mitä kaikkea voit tehdä ja missä kaikissa paikoissa Rovaniemellä pääsee liikkumaan! 

Sinun ei tarvitse olla missään kunnossa - hyvä huumori riittää tähän ryhmään!

Kesto 3kk. Hinta 79€/kk, ei sisällä EasyFitin asiakkuutta.

TERVETULOA! 

Blogi