Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kerava Super PT 89,00 € Kyllä toggle

SUPER PT-pienrhymävalmennus jatkuu alkuvuodesta! Janen ja Iiron suunnitelema valmennus tarjoaa sinulle monipuolisia harjoituksia liikkuvuuden, lihasvoiman ja kestävyyden kehittämiseen.

Harjoitukset sopivat aloittelijoille ja kokeneemmille kuntotasoon katsomatta. Valmennustapaamisilla harjoitusliikkeet säädetään jokaiselle sopivaksi.

Yhteistapaamiset ovat maanantaisin klo 18-19. Jane ja Iiro ohjaavat vuoroviikoin, joten saat käyttöösi kahden valmentajan ammattitaidon. Valmennukseen kuuluu harjoitusohjelmat omatoimiseen harjoitteluun (kuntosali + liikkuvuus), viikko-ohjelma ja oma whatsapp -ryhmä, jossa vastaamme valmennettavien kysymyksiin.

Hyvinvointia ja suorituskykyä kehittämään heti alkuvuodesta, tervetuloa mukaan!

  • 12.2. alkaen
  • tapaamiset maanantaisin klo 18-19
  • hinta 89€ / kk
  • kesto 3 kuukautta
  • maksimiosallistujamäärä 8 hlö
  • valmentajat Jane Pokkinen ja Iiro Sallinen
Kerava Master Team 99,00 € Kyllä toggle

Master Team-valmennus yhdistää pienryhmäharjoittelun ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Valmennuksessa treenataan personal trainerin ohjaamana maksimissaan 10 henkilön ryhmässä. Valmennuksessa kehitetään tavoitteellisesti kolmea osa-aluetta: voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Mitä saat valmennuksesta?

1. Strength: Kasvatat voimatasoja ja lihasmassaa.

- Luusto ja jänteet vahvistuvat

- Voi auttaa diabeteksen ehkäisyssä ja parantaa sokeritasapainoa 2 tyypin diabeteksessä

- Voimaharjoittelu lisää paitsi fyysistä myös henkistä voimaa

- Helpottaa painonhallintaa

- Edistää mm. refleksejä, kognitiota, koordinaatiota ja tasapainoa

Voimaharjoittelua harjoitetaan ohjatusti kerran viikossa. Valmennukseen kuuluu koko kehon harjoitusohjelma, jota voi harjoitella omalla ajalla. Voimaharjoitukset kirjataan ylös syke tribe sovellukseen tai treenivihkoon. Valmentaja opastaa painojen valinnassa ja opettaa oikeat liiketekniikat.

 

2. Flex: Parannat liikkuvuutta

- Lisääntynyt lihasten liikkuvuus ja elastisuus

- Laajemmat liikeradat

- Parempi lihasten aktivointi

- Lisääntynyt nivelten liikkuvuus

- Vähentynyt loukkaantumisriski

Liikkuvuusharjoittelua harjoitetaan ohjatusti joka neljäs viikko. Dynaaminen venyttely (liikkuvuusharjoittelu) on yksi monista venyttelyn muodoista. Sillä tarkoitetaan aktiivista venyttelyä, jossa liikkeellä lihas viedään venytykseen hetkeksi ja palautetaan hallitusti alkuasentoon. Tarkoituksena on viedä lihas venytykseen useita kertoja, jolla pyritään avaamaan luonnollisia liikeratoja ja lisäämään niitä. Valmennuksessa yhdistämme liikkuvuus- ja voimaharjoittelun. Pääset kehittämään liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa samaan aikaan.

 

3. Rally: Kehität hapenottokykyä

- Sydämen pumppausteho paranee

- HDL-kolesterolin määrä lisääntyy

- Rasvan ja verensokerin käyttö energiantuotossa tehostuu

- Lepoverenpaine laskee

- Terveitä ja laadukkaampia elinvuosia lisää

Sykeharjoittelua harjoitetaan ohjatusti kerran viikossa. Tunneilla keskitymme niin peruskestävyys-, vauhtikestävyys-, kuin maksimikestävyysharjoitteluun tavoitteellisesti monipuolisin harjoittein.

 

Miten uusi konsepti eroaa ryhmäliikunnasta?

1. Treenit ja harjoitukset ovat tavoitteellisia.

2. Huomaat selkeitä tuloksia.

3. Saat yksilöllistä ohjausta kokeneilta valmentajilta

4. Saat treeniohjelmat omaan käyttöön.

 

Ryhmää ohjaavat vuoroviikoin PT Jane ja PT Iiro. Ryhmän kesto on 8 viikkoa ja hinta 99€ / kk / hlö.

Blogi