Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Mikkeli - Setri KEVYEMPI MINÄ - pienryhmä (2 kk) 79,00 € Kyllä toggle

Valmennuksessa pudotat painoasi, edistät hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi. Kurssi on tarkoitettu:

 • Sinulle, joka kaipaat apua ja tukea painonpudotukseen
 • Sinulle, joka tavoittelet pysyvää painonpudotusta, aktiivisempaa elämäntapaa sekä parempia liikunta- ja ruokailutottumuksia
 • Sinulle, joka haluat onnistua painonpudotuksessa Personal trainerimme ja oman ryhmän avulla

Pienryhmävalmennuksen kesto on 2 kk.

Hinta 79€/kk.

Ilmoittautuminen 10.1.2024 mennessä. Lisätiedot: ellen.tullinen@easyfit.fi.

 

LÄHTOLAUKAUS KOHTI TULOKSIA JA TAVOITETTA

Painonhallinta -pienryhmä starttaa tapaamisella, missä käydään läpi valmennuksen sisältö, pohditaan omaa lähtö tilannetta ja asetetaan henkilökohtainen tavoite. Ensimmäisellä tapaamisella saat jo myös viikko- ohjelman liikunnan aloittamiseksi.

 

PAINONPUDOTUSTA TUKEVA RAVITSEMUS

Ravitsemus on painonpudotuksen peruspilari. Ruokailutottumuksien muuttamisella on suurin vaikutus energiansaantiin. Tapaamisella käydään läpi ravitsemuksen suhteen oleellisimmat asiat, mitkä vaikuttavat tavoitteen saavuttamiseen. Lisäksi jokainen saa tavoitetta tukevan ruokavalion.

 

LIHASKUNTOHARJOITTELU

Lihaskuntoharjoittelu parantaa toimintakyky sekä edistää ja ylläpitää lihasmassaa. Lihaskuntoharjoittelu on myös tehokasta rasvanpolttoliikuntaa. Tapaamisella tutustutaan lihaskuntoharjoitteluun niin kotona kuin kuntosalilla ja käydään läpi koko kehon harjoitusohjelma.

 

MOTIVAATIO

Perehdytään painonpudotuksessa onnistumisen kannalta oleellisimpaan asiaan: sisäisen motivaation herättämiseen ja aitoon innostumiseen aktiivista elämäntapaa kohtaan. Motivaatiota ylläpitää myös oma kehittyminen matkan aikana, joten pienryhmässä teemme henkilökohtaiset alku- ja loppupunnituksen oman edistymisen seuraamiseksi.

 

AEROBINEN HARJOITTELU

Aerobinen, eli kestävyysliikunta, kehittää hapenkuljetuselimistön kuntoa ja edistää hyvinvointia. Niin matalatehoiset kuin kovatehoiset aerobiset harjoitteet tukevat erinomaisesti painonpudotustavoitetta.

 

YHTEISET TREENIT

Mikä onkaan hauskempi tapa kulkea kohti omaa tavoitetta kuin yhteiset treenit oman huippuryhmän ja innostavan ohjaajan kanssa.

Mikkeli - Setri VOIMA - pienryhmävalmennus (2 kk) 79,00 € Kyllä toggle

VOIMA – pienryhmävalmennus 

Valmennus, jossa keskitytään voimatasojen nostoon. Pienryhmässä opetellaan perusliikkeiden, kuten kyykky, maastaveto ja penkki, turvalliset liiketekniikat sekä harjoitellaan niitä nousujohteisesti kohti parempia tuloksia. Valmennus toteutetaan TeamBox-salilla, jonne pienryhmäläisillä on pääsy koko valmennuksen ajan. Harjoittelutausta edellä mainituista perusliikkeistä on hyödyksi, mutta ei pakollista. Valmennus sopii siis myös aloittelijoille – jokainen toteuttaa harjoitusohjelmaa oman tason ja tavoitteiden mukaisesti.  

 

Valmennus sopii sinulle, jolla on halu 

 • kehittää tavoitteellisesti voimatasoja 
 • kehittyä jossain seuraavista liikkeistä; kyykky, maastaveto, penkkipunnerrus 
 • saada yksilöllistä ohjausta pienryhmän tuella 
 • sitoutua 8 viikon tavoitteelliseen valmennusjaksoon ja saada tuloksia aikaan!  

 

Valmennus sisältää 

 • viikoittaiset pienryhmätapaamiset (8x45-75min) 
 • alku- ja lopputestit 
 • harjoitusohjelma itsenäistä harjoittelua varten 
 • henkilökohtainen viikko-ohjelma  
 • liikkujan ruokavalion perusohjeistus (riittävä- ja monipuolinen ravitsemus) 
 • valmentajan jatkuva tuki valmennuksen ajan 
 • ryhmän tuki (yhteinen WhatsApp-ryhmä) 

 

Pienryhmätapaamiset 1 krt/vk, vk 3 – vk 10.  

Hinta 79e/kk (2kk) 

Osallistujamäärä 5-8hlö  

Ilmoittautumiset 10.1.2024 mennessä

Lisätietoja: ida.raekorpi@easyfit.fi

Blogi