Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Mikkeli - Setri SALILLE - VALMENNUS 79,00 € Kyllä toggle

SALILLE - VALMENNUS sopii sinulle, jos et ole koskaan käynyt kuntosalilla, saliharjoittelusta on ollut pidempi tauko tai olet harrastanut muuta liikuntaa, mutta kuntosaliharjoittelu on vielä vierasta. Pienryhmässä harjoittelu on hauskaa ja tehokasta!

Kesto 4 viikkoa 7.9. alk. keskiviikkoisin klo 15.45-16.45

Hinta 79€

SALILLE - VALMENNUS sisältää neljä pienryhmätapaamista PT:n kanssa. Valmennuksen aikana käydään läpi kuntosaliharjoittelun perusteet aina laitteiden säädöistä oikeaan tekniikkaan ja sopiviin sarjapainoihin. Treenataan yhdessä, haastetaan itseä, opitaan uutta. Valmennuksen lopussa saat myös henkilökohtaisen treeniohjelman, jonka kanssa pääset omatoimisen kuntosaliharjoittelun pariin!

Valmentajana toimii liikuntaneuvoja ja personal trainer Ida Raekorpi.

Ilmoittautumiset 4.9. mennessä ida.raekorpi@easyfit.fi

Mikkeli - Setri Starttikurssi 59,90 € Kyllä toggle

Aloita treenit turvallisesti aloittelijoiden starttikurssilla.

- 4 yhteistä tapaamista

- hinta vain 59,90€ (norm. 120€)

- sis. kuukauden treenit kuntosalilla ja kulkuavaimen

Haku auki nyt nettisivullamme.

Mikkeli - Setri Keveämpänä kohti kesää - ruokavaliostartti naisille 59,00 € Kyllä toggle

Ruokavaliostartti on pienryhmätapaaminen, jossa perehdytään valmentajan johdolla laihduttavan ruokavalion periaatteisiin.

Osallistujilla on mahdollisuus käydä samalla myös InBody -mittauksessa ruokavalioseurannan tehostamista varten. Mittaustulokset analysoidaan yleisellä tasolla pienryhmän kanssa.

Paketin hinta 59€ (sis. InBodyn sekä ruokavalion)

Pienryhmätapaaminen ti 7.3. klo 17- n. 18.30

Ilmoittautumiset ke 1.3. mennessä vastaanottoon tai ida.raekorpi@easyfit.fi.

Blogi