Olethan jo kokeillut Virtuaalitunteja?

9.3.2021 00:00

Ryhmäliikunta on monelle henkireikä. Ryhmäliikuntatunnille tullaan hikoilemaan, nauttimaan liikunnasta, treenaamaan tosissaan, fiilistelemään tunnelmaa ja luomaan yhteishenkeä. Ryhmäliikuntatunneilta löytää monenlaisia kävijöitä ja jokaisella on omat syynsä tunneille käymiseen. 

Ryhmäliikunnan vannoutuneimmilta käyttäjiltä kysyttäessä he eivät voisi elää ilman ryhmäliikuntaa, eikä mikään muu liikuntamuoto motivoi yhtä paljon. Osa tykkää yhdistellä kuntosalitreenejä ja ryhmäliikuntatunteja saadakseen monipuolisesti erilaisia ärsykkeitä keholle. Sitten löytyy porukka, joka käy tunneille harvemmin ja tulee lähinnä etsimään uutta motivaatiota omiin treeneihin. On myös heitä, jotka eivät voisi ikinä kuvitella tulevansa ryhmäliikuntatunnille.

Ryhmäliikuntatunneille osallistuminen ei ole kaikille aina mahdollista. Onneksi ryhmäliikuntaa voi treenata myös itsekseen tai oman porukan kanssa. Virtuaalitunnit mahdollistavat ryhmäliikuntatunneille osallistumisen entistä useammalle. Virtuaaliryhmäliikunta on löytänyt omat faninsa ja uusia käyttäjiä tulee koko ajan lisää. Tässä kuusi syytä, miksi sinunkin kannattaa vähintään kokeilla virtuaaliryhmäliikuntaa:

 

1. Treenaa, kun itsellesi sopii

Virtuaaliryhmäliikuntaa voit treenata silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. Et joudu sitoutumaan keskuksen aikatauluihin, vaan voit treenata silloin, kun itse haluat. Useissa EasyFit -liikuntakeskuksissa on useampi ryhmäliikuntasali tai oma sali virtuaalitunteja varten. Tällöin voit valita virtuaalitunnin myös silloin, kun live-ryhmäliikuntatunnit ovat käynnissä. 

 

2. Treenaa, missä itse haluat

Liikuntakeskuksesi lisäksi voit treenata virtuaaliryhmäliikuntaa nyt myös kotona tai missä ikinä oletkin. Virtuaalijumppia löydät EasyFit.fi nettisivujen Online-palvelusta, johon pääset kirjautumaan omilla tunnuksillasi. Voit siis helposti käynnistää virtuaalitunnin vaikka lounastauolla tai lomamatkalla. 

 

3. Treenaa, mitä itse haluat

Etkö löydä ryhmäliikunta-aikataulusta itsellesi mieluisaa tuntia? Ei hätää, virtuaaliryhmäliikuntavalikoima on laaja ja voit valita juuri itsellesi mieluisan tunnin. Näin voit treenata aina juuri niitä ryhmäliikuntatunteja, joita itse haluat. 

 

4. Nauti omasta rauhasta

Kaipaatko pienen hetken ihan vain itsellesi? Virtuaalitunnilla voit treenata yksin, vain virtuaaliohjaaja seuranasi. Näin voit rauhassa tehdä oman treenin ja keskittyä omaan tekemiseesi. 

 

5. Hyödynnä keskuksen välineitä

Treenatessasi virtuaaliryhmäliikuntaa omassa liikuntakeskuksessasi, kaikki tarvittavat treenivälineet löytyvät valmiina. Näin sinun ei tarvitse hankkia kaikkia välineitä kotiin. Myös poistuminen kotoa hetkeksi voi tehdä hyvää ja saat treenata ilman kodin häiriötekijöitä. 

 

6. Edullisempi vaihtoehto 

Virtuaaliryhmäliikunta on myös edullisempi vaihtoehto ryhmäliikuntatunneille. Mikäli haluat hyödyntää keskuksessasi vain virtuaaliryhmäliikuntaa, voit valita edullisemman Basic-asiakkuuden, etkä maksa turhasta. Jos taas haluat hyödyntää virtuaaliryhmäliikuntaa kotona, voit valita Online-asiakkuuden. Plus-asiakkuudella saat käyttöösi live- ja virtuaaliryhmäliikunnan sekä Online-palvelun.

 

Tervetuloa mukaan Virtuaalituntihaasteeseen!

EasyFit-kuntokeskukset järjestävät maaliskuussa Virtuaalituntihaasteen, jossa asiakkaita kannustetaan käymään ahkerasti virtuaalitunneilla liikkumassa. Voit käydä virtuaalitunnilla silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja valita oman suosikkituntisi.

Haaste huipentuu pääpalkinnon arvontaan. Jokaisessa haasteeseen osallistuvassa EasyFit-kuntokeskuksessa arvotaan yksi iPad kaikkien osallistuneiden kesken, jotka ovat käyneet yli 10 kertaa virtuaalitunnilla maaliskuun aikana.

Lue lisää ja osallistu täällä!
 

Lue myös nämä