Skillbox

SkillBox – harjoittelun uusi aikakausi

SkillBox on täysin uudenlaista HIIT-harjoittelua EasyFitin upeassa virtuaalisessa treenitilassa. Oletko sinä valmis astumaan tulevaisuuteen?

SkillBox on treenimuoto, jossa yhdistyy suorituskyvyn kehittäminen, ryhmäliikunta ja teknologia. SkillBox-treenit kehittävät monipuolisesti suorituskykysi eri osa-alueita ja saavat sinut puskemaan yli omien rajojesi. Jokainen treeni on yhdistelmä tehokkaita korkean intensiteetin harjoitteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa urheilun maailmasta. SkillBox on päivän paras hetki, joka tarjoaa tunteen onnistumisesta ja itsensä ylittämisestä.

 

 

Tuntikonseptit

SkillBox-konseptiin kuuluu 4 erilaista tuntikonseptia ja yksittäisen treenin kesto on 27–43 minuuttia.

Energy

ENERGY

Energy haasta oman kestävyytesi ja työntää omia rajojasi kauemmaksi. Treeni sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat kiinteytyä ja kehittää omaa suorituskykyäsi. Pidä huoli, että ylität tänään itsesi ja lähdet kotiin voittajana!

Power

POWER

Power on yhdistelmä korkean intensiteetin voima- ja kestävyysharjoituksia, jotka tulevat vaatimaan niin lihaksiltasi kuin hapenkuljetuselimistöltäsi paljon töitä. Vie rohkeasti itsesi epä-mukavuusalueelle ja nosta oma suorituskyky aivan uudelle tasolle!

Blast

BLAST

Blast keskittyy voiman ja räjähtävyyden kehittämiseen. Treeniliikkeet laittavat kehon suurimmat lihakset koville ja vaativat kykyä tuottaa paljon voimaa ja räjähtävyyttä. Älä päästä itseäsi helpolla, vaan haasta itseäsi painoilla, joilla viimeiset toistot vaativat kovaa puristamista!

Speed

SPEED

Speed keskittyy nopeuden ja ketteryyden kehittämiseen. Tunnilla vuorottelevat räjähtävät nopeutta kehittävät liikkeet sekä ketteryyttä ja keskittymistä vaativat liikkeet. Anna sykkeen nousta ja haasta itsesi tekemään parhaasi!

Skillbox EasyFit

Harjoitusalueet

SkillBox-tilassa on 4 harjoitusaluetta ja jokaisella harjoitusalueella on 2 suorituspistettä. Yhden treenin aikana jokaisella harjoitusalueella tehdään 1 x 5 min HIIT-harjoittelu.
 

SkillBox Juoksu

JUOKSU

JUOKSU-alueella haastat omaa kestävyyttäsi, nopeuttasi ja voimantuottoasi TechnoGymin SKILLMILL-juoksumatolla. SKILLMILL on juoksumatto, jota voit myös työntää ja vetää. SkillBox-tunneilla jokainen valitsee itselleen sopivan vauhdin ja vastuksen.

SkillBox Voima

VOIMA

VOIMA-alueella tehdään voimaa, lihasmassaa ja räjähtävyyttä lisääviä harjoituksia. Alueelta löydät käsipainot, kahvakuulan ja step-laudan. SkillBox-tunneilla jokainen valitsee itselleen sopivat painot eri treeniliikkeisiin. 

SkillBox Soutu

SOUTU

SOUTU-alueella haastat omaa kestävyyttäsi, nopeuttasi ja räjähtävyyttä. Alueelta löydät TechnoGymin SkillRow-soutulaitteen. SkillRow mahdollistaa soutamisen lisäksi räjähtävät vetoliikkeet. SkillBox-tunneilla jokainen valitsee itselleen sopivan vauhdin ja vastuksen.

SkillBox Nopeus

NOPEUS

NOPEUS-alueella kehitetään nopeutta, räjähtävyyttä ja ketteryyttä. Alueella on tilaa tehdä monipuolisia treeniliikkeitä niin kehonpainolla kuin kuntopallolla. SkillBox-tunneilla jokainen valitsee itselleen sopivan vastuksen ja vauhdin.

Tilaa veloitukseton SkillBox-koetreenipassi!

Haluatko päästä testaamaan SkillBox-näytetunteja veloituksetta?

Tilaa