Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Nokia TREENIRYHMÄ 199,00 € Kyllä toggle

Oma mieli sanoo usein ei, en pysty, mutta valmentajan kanssa epävarmuustekijät vähenevät ja tilanne kääntyy en pysty -lauseesta, kyllä minä pystyn! Mieli on vahva ase, joka yleensä havaitsee enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia. Valmentajan kanssa treenatessa usko itseesi kasvaa ja kehityt eteenpäin. Hyvinvointi ei tule pelkillä lisäravinteilla, se vaatii liikkumista. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta eri osa-alueesta. Fyysisen kunnon parantaminen on yksi osa tätä kokonaisuutta ja siihen keskitymme yhteisissä harjoituksissa. Valmennuksessa saat tietoa myös muista osista esimerkiksi unesta ja ravinnosta. Säännöllisellä harjoittelulla saat hyvän pohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Tämä valmennusryhmä sopii sinulle, joka haluat kehittää fyysistä kuntoa ja hyvinvointia.

Yhteiset harjoitukset kaksi kertaa viikossa:

Keskiviikkoisin klo 17.00

Lauantaisin klo 11.00

Valmennus alkaa lauantaina 15.5 klo 11.00

Muutamia poikkeuksia aikoihin on, esimerkiksi juhannuksena ei yhdessä harjoitella.

Hinta 199€

Valmennus sisältää 15 ohjattua harjoitusta alkaen toukokuun 15.päivä ja valmennus jatkuu viikolle 26.

Nokia KESÄPIENRYHMÄ 79,00 € Kyllä toggle

Kesällä heitetään usein treenikamat nurkkaan ja unohdetaan kuinka tärkeää on pitää kroppa liikkeellä hyvistä ja lämpimistä ilmoista huolimatta. Kroppa kaipaa huomioitasi ympäri vuoden voidakseen hyvin. Kesäpienryhmässä saadaan eväät tervelliseen elämäntapaan, liikunnan ja ravinnon tasapainoon sekä keskitytään terveyttä edistävään liikuntaan.  

Pienryhmä on sinulle joka tarvitset apua liikunnallisen elämän tasapainon löytämiseen, mielessäsi on painonpudotus, haluat löytää treeni-innon tai haluat treenata säännöllisesti valmentajan ja tsemppaavan treeniryhmän kanssa.

  • Treeni pidetään keskiviikkoisin 18.30-19.30 EasyFit Nokian keskuksessa tai ulkona säiden salliessa. Ensimmäinen taapamiskerta keskiviikkona 30.6.2021.
  • Pienryhmän kesto 2 kk
  • Hinta 79€/kk
  • Ei velvoita EasyFit Nokian asiakkuutta
  • Pienryhmän voi maksaa liikuntaedulla
  • Valmentajana Mirana Avola
Blogi