Olethan jo kokeillut EasyFitin ONLINE- ja Virtuaalitunteja?

5.1.2021 12:00

Erilaiset online- ja virtuaaliliikuntapalvelut yleistyivät vuoden 2020 aikana hurjaa vauhtia. Korona kasvatti etäliikuntapalvelujen kysyntää ja samalla myös tarjonta lisääntyi huimasti. EasyFit-ketju vastasi kasvavaan kysyntään ja heti kevään alussa perustimme Facebookiin  EasyFit ja LadyLine -liikuntakeskuksien yhteisen Ryhmäliikunta ja valmennus -ryhmän, jossa keskuksista tutut ryhmäliikunnanohjaajat ohjaavat live stream-tunteja. 

Pian tämän jälkeen keskuksista tutut virtuaalitunnit tulivat katsottaviksi EasyFit.fi nettisivuille omia asiakastunnuksia käyttäen. Lokakuun alussa saimme vielä täysin uuden Online-asiakkuuden, joka antaa käyttöoikeuden kaikkiin EasyFit.fi löytyviin virtuaalisiin jumppiin ja treeneihin. 

Keskuksista löytyvät virtuaalitunnit ovat kasvattaneet suosiotaan etäpalvelujen ohella. Viimeisimpänä olemme saaneet seurata, kun maailman ensimmäinen Skillbox -treenikonsepti avattiin EasyFit Lauttasaaren liikuntakeskukseen. 

Tutustu EasyFitin laajaan online- ja virtuaalipalveluiden tarjontaan, ja löydä itsellesi paras vaihtoehto liikkua turvallisesti ja nautinnollisesti.

 

ONLINE-palvelu

Online-palvelu on tarkoitettu heille, jotka haluavat treenata ohjatusti, mutta tehokkaasti, missä ja milloin tahansa. Online-palveluita pääset hyödyntämään EasyFit.fi osoitteessa, josta löydät useita erilaisia virtuaalijumppia ja lihaskuntotreenejä. 

Virtuaalijumppien valikoimasta löydät muun muassa seuraavat jumpat: Pilates, Kahvakuula, Venyttely, Jooga sekä suositun ReidetVatsatPakarat. Lihaskuntotreenien teemoja ovat esimerkiksi painonhallinta, kehonmuokkaus, kiertoharjoittelu ja HIIT.

Online-palvelun saat käyttöösi EasyFit-asiakkaana. Online-palvelu kuuluu PLUS, PREMIUM ja ONLINE-asiakkuuksiin. Pääset tutustumaan EasyFit.fi Online-palveluun täältä 


 

EasyFit & LadyLine Ryhmäliikunta & Valmennus -ryhmä Facebookissa

EasyFit ja LadyLine-liikuntaketjujen yhteisessä Facebook-ryhmässä pääset jumppaamaan yhdessä keskuksista tuttujen ryhmäliikunnanohjaajien kanssa. Jumppien aikataulu vaihtuu joka viikko, ja uudet aikataulut julkaistaan ryhmän seinällä. Aikataulutetut jumpat auttavat pitämään liikunnan säännöllisenä ja katkaisevat päivän kiireet. 

Ryhmän suosituimpia tunteja ovat Pilates, Jooga, RVP, Crosstraining ja Core. Facebook-ryhmä on toiminut jo viime vuoden keväästä asti, ja erilaisia jumppia on useita. Löydät ryhmästä myös aiemmat live stream -tunnit, joten voit hyödyntää jumppia myös oman aikataulusi mukaan. Pääset tutustumaan ryhmään täältä 

 

Virtuaalitunnit liiikuntakeskuksissa

Mikäli kaipaat jumppahetkellesi kuntokeskusympäristöä, mutta haluat treenata omassa rauhassasi, liikuntakeskuksista löytyvät virtuaalitunnit ovat sinua varten. Löydät kaikista EasyFit-liikuntakeskuksista laajan valikoiman EasyFit-ketjun omia virtuaalitunteja. Lisäksi löydät osasta keskuksista muiden palveluntarjoajien virtuaalitunteja. 

Ryhmäliikuntasalin ollessa vapaana, voit käynnistää itsellesi mieluisan virtuaalitunnin. Jumppaaminen kotona vaatiin välineiden ostamista ja usein erillisen tilan raivaamista, kun taas ryhmäliikuntasalista löydät asianmukaiset liikuntavälineet ja paljon vapaata tilaa liikkua. Useista keskuksista löydät myös erilliset virtuaalisalit, jotka on tarkoitettu ja varusteltu varta vasten virtuaalitunneille. 

Kokeile tunteja rohkeasti: voit aina käynnistää uuden tunnin ja etsiä itsellesi sopivat ja mieluisat virtuaalitunnit. Virtuaalitunnit ovat motivoivia ja ne on suunniteltu tehokkaiksi ja nopeasti toteutettaviksi treeneiksi. 

Tutustu oman liikuntakeskuksesi virtuaalituntivalikoimaan täältä


 

SkillBox

Maailman ensimmäinen Skillbox-treenikonseptin mukainen tila avattiin viime marraskuussa EasyFit Lauttasaaren liikuntakeskukseen Helsinkiin. SkillBox on täysin uudenlaista HIIT-harjoittelua upeassa virtuaalisessa treenitilassa. 

SkillBox on treenimuoto, jossa yhdistyy suorituskyvyn kehittäminen, ryhmäliikunta ja teknologia. SkillBox-treenit kehittävät monipuolisesti suorituskykysi eri osa-alueita ja saavat sinut puskemaan yli omien rajojesi. Jokainen treeni on yhdistelmä tehokkaita korkean intensiteetin harjoitteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa urheilun maailmasta. 

Skillbox toimii, kuten virtuaalitunnit. Tilan ollessa vapaana, voit valita neljästä eri tuntikonseptista haluamasi. Käynnistäessäsi treenin koko tila muuntuu tehokkaaksi harjoitusalueeksi valaistusta ja äänimaailmaa myöten. Tilaan mahtuu kerralla kahdeksan treenaajaa, joten voitte treenata yhdessä koko treeniporukkanne kanssa.

 

Skillbox-käyttöoikeus vaatii PREMIUM-asiakkuuden. Tutustu Skillbox-konseptiin täältä.

 

Lue myös nämä