Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Ideapark – Lempäälä KUNTOSALI- WORSKOP 79,00 € Kyllä toggle

Meillä alkaa 11.1.2021 workshop kaikille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille. Ryhmä sopii sinulle, vaikka sinulla olisikin jo kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Treenataan yhdessä motivoivassa ryhmässä monipuolisesti ja itseään haastaen. Käydään läpi salin eri laitteita ja opetellaan myös hyödyntämään kehonpainoa, sekä pienvälineitä treenissä. Ryhmästä saat treeniohjelman, jolla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti. 

Kesto: 1 kk (4 tapaamista)

Ajankohta: tiistaisin klo 17-18 11.1.- 2.2.2021

Hinta: 79€

Max osallistujamäärä: 8

Valmentaja: Semira Pappila

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: semira.pappila@easyfit.fi

Ideapark – Lempäälä PAKARAWORKSHOP 1KK (4 TAPAAMISTA) 79,00 € Kyllä toggle

Eikö kyykky kulje? Haluatko lisää boostia omaan jalkareeniisi? Oletko haaveillut lihaksikkaasta alavartalosta? Mikäli vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä kyllä, PT-Kertun Pakara-workshop on sinulle!

 

Pakara-workshopissa keskitytään alavartalon harjoittamiseen ja pakaroiden aktivoimiseen. Käymme läpi isojen moninivelliikkeiden (kyykky, maastaveto) tekniikat ja niiden eri variaatioita. Keskitymme paljon myös alaselän ja keskivartalon huomioimiseen treenaamisessa, sillä ne ovat avainasemassa hyvän kyykkyasennon ylläpitämisessä. Kokonaisvaltainen treenaaminen on muutenkin tärkeää, joten puhumme paljon myös muun vartalon treenaamisen tärkeydestä.

 

 • Kesto:1kk (4kk)
 • Ajankohta: maanantaisin 11.1.2021 klo 20-21
 • Hinta: 79€
 • Max osallistujamäärä 8hlö
 • Valmentaja: Kerttu Niemelä
 • Ilmottautumiset ja lisätiedot: kerttu.niemela@easyfit.fi tai sivun alalaidasta
Ideapark – Lempäälä NISKA- HARTIA WORKSHOP 79,00 € Kyllä toggle

Onko sinulla usein niskat jumissa? Kärsitkö toistuvasti päänsäryistä? 

Valtaosa meistä kokee välillä niska- hartiaseudun kiputiloja ja kireydestä johtuvaa särkyä. Hyvinvoiva selkä, sekä niska- hartiaseutu ennaltaehkäisee muun muassa kiputiloja ja loukkaantumisia. 

Workshopissa keskitytään niska- hartiaseudun lihasten vahvistamiseen osana kuntosaliharjoittelua, sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Lisäksi yhdellä tapaamiskerralla tehdään koko yläkroppaa kuormittava treeni. Ryhmästä saat treeniohjelman, jolla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti. 

 

Kesto: 1 kk (4 tapaamista)

Ajankohta: torstaisin klo 17-18 14.1.- 4.2.2021

Hinta: 79€

Max osallistujamäärä: 8

Valmentaja: Semira Pappila

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: semira.pappila@easyfit.fi

 

Ideapark – Lempäälä PAINONHALLINTA 3KK 79,00 € Kyllä toggle

Haluatko pudottaa painoa ja lähteä kohti elämäntapamuutosta? Etkö saa revittyä itseäsi yksin liikkeelle vaan haluat motivoivan treeniporukan ja valmentajan, joka auttaa sinua? Painonhallinta-pienryhmä on siinä tapauksessa oikea ryhmä sinulle! Ravitsemuksessa perehdytään painonpudottajan ruokavalioon ja valmennustapaamisissa tutustutaan erilaisiin sekä monipuolisiin painonpudotusta ylläpitäviin liikuntamuotoihin. Valmennustapaamisilla tehdään mm. kuntosaliharjoittelua, aerobista harjoittelua sekä liikkuvuusharjoittelua.

Pienryhmä sisältää tapaamiset kerran viikossa Personal Trainerin kanssa sekä salitreeniohjelman, painonpudottajan ruokavalion ja liikkuvuusharjoitteluohjelman.

 • Kesto:3kk (12 tapaamista)
 • Ajankohta: torstaisin 14.1.2021 klo 17-18
 • Hinta: 79€/kk/hlö
 • Max osallistujamäärä: 8 hlö
 • Valmentaja: Kerttu Niemelä
 • Ilmottautumiset ja lisätiedot: kerttu.niemela@easyfit.fi tai sivun alalaidasta
Blogi