Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Ideapark – Lempäälä Ulkotreeniryhmä 99,00 € Kyllä toggle

Kevät tulee ja ulkotreeniryhmä alkaa! 

Haluatko yhdistää ulkoilun ja lihaskuntoharjoittelun? Treenataan yhdessä monipuolisesti kannustavassa treeniryhmässä hyvässä hengessä! Treenit ovat kehonpainolla tai pienvälineillä tehtäviä lihaskunto- tai kestävyysharjoituksia, sekä kehonhuoltoa. Osallistujien mahdolliset toiveet otetaan myös huomioon.

Ryhmiä toteutetaan kaksi, toinen maanantaisin illalla ja toinen keskiviikkoisin aamupäivällä. Voit osallistua viikoittain vain toiselle tai molemmille treenikerroille, hinta sisältää molemmat!

Ryhmä toteutetaan non- stop tyylisesti, eli voit olla mukana kuukausi kerrallaan niin pitkään kuin itse haluat! Ryhmään voit myös liittyä mukaan milloin tahansa.

Ulkona pystytään huolehtimaan turvaväleistä ja jokainen saa käyttöönsä oman treenivälineet.

Tervetuloa mukaan! 

  • Ajankohta: maanantaisin 12.4. alkaen klo 18 ja keskiviikkoisin 14.4. alkaen klo 10
  • Kesto: huhtikuu- elokuu
  • Hinta: 99€/hlö/kk
  • Max osallistujamäärä: 8
  • Valmentaja: Semira Pappila
  • Lisätiedot ja ilmoittautumiset: semira.pappila@easyfit.fi
  • Ryhmään osallistuminen ei vaadi EasyFit- jäsenyyttä
  • Ryhmän voit maksaa myös liikuntaeduilla
Ideapark – Lempäälä Nuorten treeniryhmä 79,00 € Kyllä toggle

Onko perheessäsi nuori, joka on kiinnostunut kuntosaliharjoittelun aloittamisesta tai kaipaa lisää aktiivisuutta arkeen?

Nuorten treeniryhmän tavoitteena on saada nuoria aktivoitumaan yhdessä motivoivan ryhmän ja valmentajan kanssa. Ryhmä on suunnattu 7.-9. - luokkalaisille kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille nuorille.

Treenaamme ryhmässä kehonpainoa, pienvälineitä, vapaita painoja ja myöhemmin kuntosalilaitteita hyödyntäen iloisessa ja motivoivassa porukassa, jossa tsempataan muita!

Treenitaustalla ei ole väliä, harjoittelemme yhdessä oikeat tekniikat alusta alkaen. Saat ryhmästä treeniohjelman, jolla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti. Ota kaveri, sukulainen, tai sisarus mukaan ryhmään! Tervetuloa!

 

Kesto: Non stop- liity koska haluat, lähde koska haluat.

Ajankohta: Tiistaisin klo 17-18

Hinta: 79€/kk/hlö

Max osallistujamäärä: 4 hlö (enään 2 paikkaa vapaana!)

Valmentaja: Semira Pappila

Ilmottautumiset ja lisätiedot: semira.pappila@easyfit.fi tai alta löytyvästä linkistä

Ideapark – Lempäälä Painonhallinta non-stop 79,00 € Kyllä toggle

Supersuosittu Painonhallinta-pienryhmä saa jatkoa !

Haluatko pudottaa painoa ja lähteä kohti elämäntapamuutosta? Etkö saa revittyä itseäsi yksin liikkeelle vaan haluat motivoivan treeniporukan ja valmentajan, joka auttaa sinua? Painonhallinta-pienryhmä on siinä tapauksessa oikea ryhmä sinulle! Valmennustapaamisissa tutustutaan erilaisiin sekä monipuolisiin painonpudotusta ylläpitäviin liikuntamuotoihin. Valmennustapaamisilla tehdään mm. kuntosaliharjoittelua, aerobista harjoittelua sekä liikkuvuusharjoittelua.

Pienryhmä sisältää tapaamiset kerran viikossa Personal Trainerin kanssa, sekä vaihtelevat treeniohjelmat ja suunnitelmat joka kuukaudelle. Ryhmä on non-stop tyylinen, eli pääset liittymään ryhmään koska haluat ja lähteä koska haluat!

Kesto: "Non-stop", kuukausi kerrallaan. Irtisanoudu koska haluat! Ryhmä jatkuu kysynnän mukaan.
Ajankohta: torstaisin 15.4. alkaen klo 17-18
Hinta: 79€/kk/hlö
Max osallistujamäärä: 6 hlö
Valmentaja: Kerttu Niemelä
Ilmottautumiset ja lisätiedot: kerttu.niemela@easyfit.fi tai sivun alalaidasta

Ryhmään osallistuminen ei edellytä EasyFit Ideaparkin jäsenyyttä! Lisäksi voit maksaa ryhmän myös liikuntaeduilla.

 

Blogi