Yksilöllisellä treeniohjelmalla saat parhaat tulokset

25.8.2021 07:00

Kun kaipaat uutta treeniohjelmaa, suuntaatko internetin syövereihin etsimään ilmaisia ohjelmia vai otatko yhteyttä personal traineriin saadaksesi juuri sinulle suunnitellun treeniohjelman? Entä oletko miettinyt, kumpi tapa auttaa sinua saamaan parempia tuloksia?

 

Ilmainen ei ole aina paras

Netti on pullollaan erilaisia ilmaisia treeniohjelmia ja halpoja nettivalmennuksia. Ne ovat suosittuja juuri halpuutensa ja helppoutensa takia. Monet kaipaavat vinkkejä ja neuvoja kuntoiluun ja salitreeniin, joten kenelle nyt ei ilmaiset vinkit kelpaisi. 

Ilmaisten ja massoille myytyjen ohjelmien ongelmana on se, ettei niissä ole huomioitu yksilön tarpeita ja lähtökohtia. Tällaisilla yleisohjelmilla voi kyllä kehittyä tiettyyn pisteeseen asti. Kun olet treenannut ohjelman mukaan muutaman kuukauden, ei uusia tuloksia enää synny ja treeni alkaa olla enemmän ylläpitävää, kuin kehittävää. 

Tulokset ruokkivat meitä, ja kun uusia tuloksia ei enää tule, motivaatio alkaa hiipua. Tässä kohtaa lähdemme joko etsimään uusia treeniohjelmia motivaation kasvattamiseksi tai lopetamme salilla käymisen. Kehittyminen on hidasta ja motivaatio kulkee vuoristorataa.

 

Yhdessä kohti tavoitteita

No, miten niitä tuloksia sitten saadaan nopeammin, ja entä millä motivaatiota ylläpidetään viikosta toiseen? Yksilöllisesti suunnitellulla treeniohjelmalla tietenkin!

Kaikista parhaimpiin tuloksiin päästään yksilöllisellä treeniohjelmalla, jossa otetaan huomioon sinun tarpeesi ja lähtökohtasi, kuten miten olet treenannut aikaisemmin, onko kehossasi jotain huomioon otettavia kremppoja ja mitkä ovat tavoitteesi. 

Personal trainerisi pystyy reagoimaan toiveisiisi tai mahdollisiin muutoksiin heti ja päivittämään treeniohjelmasi niiden mukaisesti. Lisäksi oma personal trainerisi oppii tuntemaan heikkoutesi ja haastaa sinut treenaamaan myös epämukavuusalueellasi eli siellä, missä kehitys on kaikista nopeinta. 

Yksilöllinen treeniohjelma toimii kaikista parhaiten silloin, kun sitä päivitetään säännöllisesti esimerkiksi kuukauden tai kahden välein. Motivaatio pysyy tällöin yllä, eikä notkahduksia tule yhtä helposti. Myös tasannevaiheet, joissa tuloksia ei tunnu tulevan millään, ylittyvät helpommin, kun matkassa kulkee mukana ammattitaitoinen valmentaja. Yksinkertaisesti yksilöllisellä treeniohjelmalla saavutat parhaat tulokset. 

 

Aloita heti

Nyt on sopiva hetki ryhtyä tuumasta toimeen ja aloittaa treenit yhdessä personal trainerin kanssa. Pääset treeneihin kiinni helposti ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin. Personal training-starttipaketti on oiva valinta aloittaa treenit yhdessä valmentajan kanssa. Lue lisää ja tilaa starttipaketti 31.8.2021 mennessä edullisesti.

 

Yksilöllisellä treeniohjelmalla saat parhaat tulokset

 

Lue myös nämä