Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Helsinki - Pasila Kunto 79,00 € Kyllä toggle

KUNTO –valmennuksen tavoitteena on taata osallistujille kokonaisvaltainen, kaikki fyysisen kunnon osa-alueet tasapainoisesti huomioiva kehittyminen. Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat muokata kehoaan ja lisätä suorituskykyään ja se soveltuu aloitteleville / hieman jo kokeneemmillekin liikkujille.

Valmennukseen kuuluu harjoitusohjelmien, viikkokalentereiden ja yhteisten treenien lisäksi myös kunkin tavoitteen mukaisesti räätälöity malliruokavalio ja kehonkoostumusmittaukset. Valmennustapaamiset sisältävät innostavia sekä monipuolisia liikuntaharjoituksia niin sisällä kuin sään salliessa ulkonakin.

  • 1.2.2022 alkaen tiistaisin klo 16.45
  • Kesto 3kk
  • Hinta 79€/kk
  • Valmentajana Nelli Alanko
Blogi