Smågruppsträning

EasyFits smågruppsträning kombinerar de bästa sidorna av personlig träning och gruppträning. Vi har olika träningar smågrupp som strävar mot varierande mål och som tar emot 4−12 personer/grupp beroende på träningens tema. Varje vecka träffar du din grupp och instruktören då vi tränar tillsammans och lär oss mer om saker som anknyter till träningstemat. Vi meddelar när nya träningsgrupper startar på EasyFits webbplats, sociala medier och centrens anslagstavla.

Smågrupper
Träningscenter Grupp Gruppens första träff Sortera fallande Pris Platser
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Ja toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Helsinki - Kaari Dinox - toiminnallinen 79,00 € Ja toggle

Astetta tiukempaa crossfit tyyppistä treeniä koko kropalle. Treeneissä käytämme hyväksi Dinox häkkiä, köysiä, trx nauhoja, soutulaitetta, levypainoja ym. pienvälineitä. Kehittää mukavasti voimaa ja kestävyyttä. Sopii kaikille itsensä haastaville ja sitä haluaville.

Voit maksaa valmennuksen joko kokonaan tai osittain liikuntaeduilla: Edenred, smartum, e-passi, eazybreak ja tyky

HUOM! Sinun ei tarvitse olla EasyFit jäsen osallistuaksesi pienryhmään.

 

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan jani.kuru@easyfit.fi

Helsinki - Kaari Äijäjumppa (yritysryhmä) Nej toggle

Miesporukalla yhdessä treenaamista PT Jennin johdolla.

Treenitapaamisten pääpaino on lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelussa.

Ryhmä on treenannut yhdessä huhtikuusta 2019 alkaen. 

 

Mikäli yritysryhmä kiinnostaa, olethan yhteydessä keskusvastaavaan, hanna.maenpaa@easyfit.fi

Juoksu pienryhmä 79,00 € Ja toggle

Tämä pienryhmävalmennus sopii sinulle, jos haluat kehittää vauhtikestävyyttä ja viedä oman aerobisen kuntosi seuraavalle tasolle ka olet haaveillut juoksukuntosi kehittämisestä.

Tule mukaan vauhdikkaaseen pienryhmävalmennukseen, jossa opitaan monipuolisesti harjoittelemalla juoksemisen aakkosia eri sykealueille ja kehitetään niin kestävyyskuntoa kuin lihaskuntoa. Tavoitteena on saada juoksukunto, jolla jaksaa tehdä 5km lenkin.

Pienryhmä sisältää tapaamiset kerran viikossa Personal Trainerin kanssa sekä juoksua tukevan treeniohjelman salille sekä varsinaisen juoksuohjelman. Pienryhmävalmennus toteutuu, kun osallistujia 4-6 hlö.

Valmentaja PT Miia Mäenpää

Lahti Painonhallinta 99,00 € Ja toggle

Kenelle valmennus sopii? Tämä valmennus sopii sinulle, joka tavoittelet painonpudotusta/hallintaa valmentajan avustuksella. Valmennuksessa etenemme fiksulla harjoittelulla, joka tukee tavoitteitasi. Ravinto- ja liikuntaohjelmat kuuluvat pakettiin mukaan, nämä valmentaja suunnittelee yksilöllisesti jokaisen osallistujan kohdalla. Valmennuksen tavoitteena ei ole pudottaa painoa pikadieetin tavoin, vaan saada pysyviä tapoja terveellisempää elämää kohti. Valmennuksessa tulet oppimaan painonhallinnan kulmakivet mielekkäällä tekemisellä ja pääset osaksi ryhmähenkeä.

 • maanantaisin 13.9.2021 alkaen klo 17–18
  • alkamisajankohta varmistuu kun osallistujia on tarpeeksi
 • kesto: 1–3 kk
 • 4 tapaamista/kk
 • hinta 99 €/kk/hlö
 • valmentajana Karoliina Kaikko
 • lisätiedot: karoliina.kaikko@easyfit.fi
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • vähimmäisosallistujamäärä 3 henkilöä
 • ei vaadi EasyFitin asiakkuutta
Helsinki - Kaari Bootycircuit x Yläkroppa 1 79,00 € Nej toggle

Valmennus on sinulle, joka haluat voida hyvin, vahvistaa koko kroppaa ja treenata yhdessä porukan kanssa. Treenit pidetään Premium-puolella ja treeneissä käytetään Bootycircuit alueen laitteita sekä vapaita painoja, kuten käsipainoja ja kahvakuulaa. Tiedossa on koko kropan treenejä! 

Huom: Pienryhmävalmennus ei vaadi EasyFit- tai Premium-asiakkuutta.

Helsinki - Kaari Bootycircuit x Yläkroppa 2 79,00 € Nej toggle

Valmennus on sinulle, joka haluat voida hyvin, vahvistaa koko kroppaa ja treenata yhdessä porukan kanssa. Treenit pidetään Premium-puolella ja treeneissä käytetään Bootycircuit alueen laitteita sekä vapaita painoja, kuten käsipainoja ja kahvakuulaa. Tiedossa on koko kropan treenejä!

Huom: Pienryhmävalmennus ei vaadi EasyFit- tai Premium-asiakkuutta.

Kouvola KUNTO 79,00 € Ja toggle

Ryhmässä treenataan monipuolisesti erilaisilla teemoilla kaikki kunnon osa-alueet huomioiden ja pilke silmäkulmassa. Voit olla liikunnan aloittaja, tauolta palaaja tai kokeneempi treenaaja. Sinulle löytyy aina oma vaihtoehto. PT pienryhmässä pääset liikkeelle innostavasti ja turvallisesti.

 

5.9.2022 alkaen

maanantaisin klo 18.30–19.30

kesto 12 kertaa (3 kk)

hinta 79 € /hlö/kk 3 kk ajan

 

valmentaja
Marja Pesonen

Savonlinna Ikärikkaiden Kuntosaliryhmä Starttaa 19.9.22! 39,00 € Ja toggle

Vinkkaa läheiselle tai hae itse mukaan 19.9. alkavaan, ikääntyvien eritystarpeet huomioivaan ja ikääntyville suunnattuun Kuntosaliryhmään! 

Kannustamme paikkahakuun kaikkia +67v osallistujia, joiden elämästä puuttuu tuiki tärkeä lihaskuntoharjoittelu!

Ryhmään osallistumismaksu on 39€ ja se sisältää:

Bild borttagen. Ryhmätapaamiset 2x/vko kuukauden ajan (yht. 8 yhteistä tapaamista), osaavan valmentajan ohjauksessa.

Bild borttagen. tapaamisten keskiössä ovat käytännön harjoitukset ohjatusti kuntosalilla sekä eri välinein.

Bild borttagen. perehdytys ja ohjaus ikäystävälliseen liikuntaympäristöömme, jotta harjoittelu tuntuu turvalliselta ja mielekkäältä

Bild borttagen. Kuntosalin vapaan käytön omatoimisesti, virtuaaliohjatut tunnit, LIVE-ohjatut ryhmäliikuntatunnit!

Bild borttagen.Pääset aloittamaan kuntosaliharjoittelun matalalla kynnyksellä kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä, saman henkisten osallistujien kanssa!

Bild borttagen.Oma valmentaja ohjaa ja opastaa juuri sinulle sopivaan harjoitteluun!

Bild borttagen.Kurssi on kestoltaan 1kk ja sen tavoitteena on antaa hyvät eväät osallistujan loppuelämän lihaskuntoharjoittelulle, sekä omaehtoiselle ja monipuoliselle liikunnalle!

Lihaskuntoharjoittelu on erittäin tärkeä osa mm. toimintakyvyn, luustoterveyden, omatoimisuuden, painonhallinnan sekä yleisterveyden ylläpidon kannalta! -ja koskaan ei ole myöhäistä aloittaa!

Mukaan valitaan rajattu määrä osallistujia, joten ole vikkelä!

Rapakunto - 8 Viikon Starttiryhmä 199,00 € Ja toggle

HUOM! ILMOITTAUTUMISLINKKI ON RIKKI, JOTEN LAITA YHTEYDENOTTO SUORAAN 045-8524405 TAI raisio@easyfit.fi

 

Me haetaan 6 ihmistä, jotka haluaa lähteä tekemään muutosta, omiin elämäntapoihinsa. Ainoa tavoite ei ole muuttaa ulkonäköä, vaan parantaa itsetuntoa, saada verenpaineet oikeille lukemille ja kehittää omaa suorituskykyä. Ryhmässä treenataan ohjatusti viikottain 2X viikossa.

8 viikon projektin aikana sä tapaat uusia ihmisiä, treenaat ohjatusti ja saat käyttöösi ravinto-& liikuntaohjelmat. Kyse ei ole riisijyvien punnitsemisesta, vaan terveellisistä ja paremmista valinnoista, jotka jatkuvat läpi elämän.

 

 • Koko paketti maksaa vain 199€ /hlö tai 2X109€, osissa maksettuna.
 • Treenit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20 personal trainerin kanssa
 • Kuntotestit alussa ja lopussa
 • Kuntosalikortti sisältyy hintaan 8 viikon ajalle (arvo 89€)
 • 16 ohjattua treeniä!

 

Heräsikö kysyttävää? Laita WhatsApp tai Viesti, numeroon 045-8524405, niin katsotaan onko tämä ryhmä juuri sinulle sopiva!

 

Helsinki - Kaari BOOTY + CORE 79,00 € Ja toggle

Miltä kuulostaisi päästä nauttimaan kehittävistä treeneistä valmentajan johdolla? Pienryhmän tuella ja valmentajan opastuksella treenaat tehokkaammin, turvallisemmin ja hauskemmin. 

Tulemme tekemään pakaroita ja keskivartaloa vahvistavia liikkeitä EasyFit Kaaren BootyCircuit- tilassa. 

Tunnin kesto on 45min. Hinta 79€/kk, sisältäen 4 tapaamista. Sinun ei tarvitse olla EasyFit jäsen osallistuaksesi pienryhmään ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. 

Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää
jenni.holopainen@easyfit.fi

Nokia PAINONHALLINTA 79,00 € Ja toggle

Painonhallintavalmennus on suunnattu henkilöille, joiden tavoitteena on pudottaa painoa, edistää hyvinvointiaan ja niille, jotka kaipaavat tukea ja motivaatiota elintapojensa muutokseen. Valmennuksen aikana tavoitellaan pysyvää painonhallintaa innostamalla valmennettavia aktiiviseen elämäntapaan ja löytämällä juuri sinulle sopivat ravinto- ja liikuntakokonaisuudet. Valmennustapaamisilla pääset tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin, kuntosali harjoittelun sekä painonpudotuksen ja -hallinnan perusteisiin. Minkäänlaista kuntosalitaustaa et tarvitse. Positiivisella asenteella tulet pääsemään pitkälle!

 • Kesto 3 kk
 • Hinta 79 €/kk
 • 12 ohjattua treeniä (4 kertaa kuukaudessa)
 • Ohjattujen treenien lisäksi ohjelmoidut treenit ilman valmentajaa. Ryhmänä tai yksilönä.
 • Saliohjelma
 • Ravintoneuvonta
 • Pt:n ja ryhmän tuki
Ideapark – Lempäälä Crosstraining 49,00 € Ja toggle

Takuuvarmasti tehokasta treenaamista omaan kuntotasoosi skaalautuen! Tässä ryhmässä opit oikeat tekniikat toiminnalliseen treenaamiseen. Sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille. Joka viikko vaihtuva treeni.

Kesto: Non-stop, 1krt/vk, liity mukaan milloin tahansa
Ajankohta: Keskiviikkoisin klo 17:30 – 18:15, alkaen 8.2.2023
Ryhmään mahtuu enintään 16 henkilöä
Ohjaaja: Kati Jokinen, Ammattivalmentaja VAT, Personal Trainer NHA

Varaa paikkasi ajoissa!

Helsinki - Herttoniemi Idan ja Jounin Liikkuvuus ja tekniikka boot camp 89,00 € Ja toggle

Idan ja Jounin Liikkuvuus ja tekniikka bootcamp 16.5-6.6.2023 (pienryhmä valmennus)

89€/kk (norm. 109€/kk) sis. 4 valmennuskertaa ja yksijakoisen treeniohjelman jatkoa varten.

Tiistaisin klo 17:00-18:00.

Pienryhmä totetutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 4.

Helsinki - Herttoniemi Nuutin Leuanveto paja 79,00 € Ja toggle

Nuutin Leuvanveto paja 20.5-10.6.2023 (pienryhmä valmennus)

79€/kk (norm. 99€/kk) sis. 4 valmennuskertaa ja yksijakoisen treeniohjelman jatkoa varten.

Lauantai klo 13-14.

Pienryhmä toteutuu jos osallistujia on vähintään 3.

Ideapark – Lempäälä Äitien voimavalmennus 89,00 € Ja toggle

Mikä? 

16 viikon voimavalmennus synnyttäneille. Valmennuksessa tehdään jokaisella kerralla yhdessä treeni, jonka lisäksi saat tietoa liittyen voimaharjoitteluun ja synnytyksen jälkeiseen liikuntaan. Valmennuksessa edetään rauhassa kohti haastavampia liikkeitä, joten valmennukseen voi hyvillä mielin tulla millä lähtötasolla tahansa. Monipuoliset treenit toteutetaan kiertoharjoitteluna aikaa tai toistoja vastaan. Valmennuksesta saat mukaasi myös materiaalia, jota voit hyödyntää jatkossa.

 

Kenelle? 

Äideille, jotka haluavat palata tai aloittaa voimaharjoittelun turvallisesti synnytyksen jälkeen. Valmennukseen voi osallistua, kun synnytyksestä on kulunut 3kk. Vaikka synnytyksestä olisi aikaa useampikin vuosi, valmennuksesta on hyötyä. Valmennus sopii sekä sektion, että alatiesynnytyksen jälkeen kaiken tasoisille liikkujille.

 

Hinta: 89€/kk/hlö 

Kesto: 16 viikkoa, treeni kerran viikossa 

Ajankohta: sunnuntaisin 4.6. alkaen klo 12 

Valmentaja: Semira Pappila Personal Trainer ja äitiysliikuntavalmentaja

Yhteystiedot ja ilmoittautumiset: semira.pappila@easyfit.fi

Valmennuksen voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Kemi Joukkueen tukivalmennuspalvelut Ja toggle

ALOITUS SOVITTUNA AIKANA!

Sopii kaikille joukkueurheilua harrastaville iästä riippumatta.

Haluatteko kehittää fysiikkaanne, lisätä voimaa, ehkäistä turhia vammautumisia, hallita kehonhuoltoa ja palautumista paremmin, oppia uusia, lajia tukevia harjoitteita? Testauttaa ja seurata kunnon kehittymistä? Luentoja, ravinnosta, palautumisesta, unesta?

 

PT laatii lajinomaiset treenit, testipatteriston ja ohjaa liikkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita ja fysiikan kehittyminen on nousujohteista.

 

Kysy tarjous sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi tai

Marika Ylilahti – marika.ylilahti@easyfit.fi

Valkeakoski 💥Pienryhmävalmennus 💥 79,00 € Ja toggle

Tule mukaan treenaamaan hauskaan porukkaan, josta ei puutu tekemisen meininkiä! 💪 Valmennus alkaa torstaina 3.8.2023 klo 16.15.

Jos olet liikunnan suhteen aloitteleva tai treeneistä on vierähtänyt aikaa jo tovin, tai kaipaat motivaatiota ja haluat treenata monipuolisesti, tämä on juuri sinulle sopiva pienryhmävalmennus.

Pienryhmä sisältää:

🔸 Tapaamiset 1 x vko PT:n kanssa alkaen torstaina 3.8 klo 16.15

🔸 Kesto 1 kk (4 tapaamista): mahdollisuus jatkoryhmälle, mikäli osallistujia vähintään 3

🔸 79€/kk/hlö

Lisätietoja sähköpostitse PT:ltä

katja.remsu@easyfit.fi

Helsinki - Kaari Alpha 2.0 - äijät kuntoon 250,00 € Ja toggle

PIENRYHMÄ ALPHA 2.0 - ÄIJÄT KUNTOON💪🏼

Ryhmään otetaan max 10hlö, varaa siis paikkasi!

Voitokas Alpha 2.0 tekee paluun!

Keväällä 8 viikon valmennuksessa onnistuttiin tiputtamaan rasvaa 9,3 kg ja lisäämään lihasta 4,5 kg!!! Nyt on sinun tilaisuus astua voittajien kerhoon ja unohtaa puuhastelu!

Pienryhmävalmennuksessa saat käyttöösi:

 • 16vk mittaisen nousujohteisen harjoitusohjelman salille ja hapenottokykyä sekä rasvanpolttoa edesauttavan powercardio ohjelman mitä voit tehdä joko kehonpainolla tai pienvälineillä. Kummatkin ohjelmat huomioivat optimaalisen rasituksen ja levon suhteen suorituskyvyn parantamiseksi.
   
 • Laskennellisen perusaineenvaihduntaan pohjautuvan ruokavalion, jolla tuetaan kehitystä.
   
 • 2x kehonkoostumusmittaus (ovh 34,90 €/kpl)
   
 • Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko keskiviikkoisin klo 7:30-8:20, (parittomat viikot)
   
 • Valmennuksessa opetellaan tehokkaita ja turvallisia suoritustekniikoita ja unohdetaan nettivalmentajien kikat, vinkit ja life hackit!

Hinta 250€ (tai maksa kahdessa osassa)

VOIT MAKSAA VALMENNUKSEN JOKO KOKONAAN TAI OSITTAIN LIIKUNTAEDULLA: Edenred, smartum, e-passi, eazybreak ja tyky.

 

HUOM! Sinun ei tarvitse olla EasyFit jäsen osallistuaksesi pienryhmään.

Lisätiedot ja ilmottautumiset: juuso.kaukelin@easyfit.fi

Helsinki - Kaari Voimannoston ABC 79,00 € Ja toggle

Tuntuuko että kehitys on hidasta, etkä oikein ole varma millä apuliikkeillä saisit nostosi uudelle tasolle? Jos vastasit kyllä tai et mietit toisen lauseen merkitystä on tämä pienryhmä juuri sinulle!

Valmennuksessa käydään läpi nosto tekniikoita (kyykky, maastaveto ja penkkipunerrus) ohjelmointia ja sekä opetellaan valitsemaan sopivat apuliikkeet tukemaan suoritusta.

 

Ryhmä tapaa joka toinen viikko. 

 

HUOM! Ei vaadi aktiivista EasyFit asiakkuutta.

Lisätiedot ja ilmottautumiset: juuso.kaukelin@easyfit.fi

Blogg