Coaching

Hälsa, välmående och att vara nöjd med sig själv är en otrolig resurs. För att nå och upprätthålla detta kan en personlig tränare i bästa fall vara en oersättlig hjälp. Vi vill att människor mår bra, når sina mål och är starka och nöjda i vardagen.

I vårt utbud av tjänster ingår personlig träning och smågruppsträning. Dessutom ordnar vi regelbundet olika träningsrelaterade kurser.

Varje EasyFit-kund har rätt till en avgiftsfri träningskonsultation. Under tillfället kartlägger vi ditt utgångsläge och ditt mål och du får viktig information om hur du kan börja träna.

  • liikuntaneuvonta
    Under den avgiftsfria motionsrådgivningen går vi igenom dina personliga mål och vår personal trainer ger dig individuella motionsrekommendationer och tips för..
  • yksilövalmennus
    Hälsa, välmående och att vara nöjd med sig själv är en otrolig resurs. För att nå och upprätthålla detta kan en personlig tränare i bästa fall vara en..
  • kurssit
    EasyFit ordnar regelbundet olika kurser och workshops som fokuserar på ett tema och som ledare fungerar antingen våra personliga tränare eller utomstående..
Blogg