Coaching

Snabbare, starkare, piggare, mer zen eller en ny bild för Tinder? Från EasyFits personliga tränare kan du enkelt få stöd och vägledning för din träning – oavsett ditt mål. Vi vill att du ska må bra, uppnå dina mål och njuta av de bästa stunderna i ditt liv, möjliggjort av tillräcklig fysisk kondition.

Träningsprogram, engångsträningar, konditionstestning, kostprogram, träningspaket, smågrupper, samt kurser och arbetshälsotjänster finns tillgängliga. Coachingtjänster kan även implementeras på distans.

Kom ihåg att dra nytta av den kostnadsfria pt-konsultationen för EasyFit-medlemmar. I en samtalskonsultation kartlägger vi din utgångssituation, din kropps eventuella begränsningar och självklart dina egna mål. Dessutom får du viktig information om att börja träna.

Boka gratis pt-konsultation Beställ coaching

 • syke
  Vi vill hjälpa dig att lätt komma igång med din träning! Vi byggde de mest önskade träningsprogrammen, från vilka du kan välja och ladda ner de du gillar. Alla program innehåller gymprogram, näringsvägledning och en träningsplan för 30 dagar.
 • easystart
  Behöver du hjälp med starten? EasyStart är den perfekta tjänsten för att lätt komma igång med din träning.
 • yksilövalmennus
  Hälsa, välmående och att vara nöjd med sig själv är en otrolig resurs. För att nå och upprätthålla detta kan en personlig tränare i bästa fall vara en..
 • kurssit
  EasyFit ordnar regelbundet olika kurser och workshops som fokuserar på ett tema och som ledare fungerar antingen våra personliga tränare eller utomstående..
Personal Trainer
Blogg