Ladda ner EasyFits gratis träningsapp som stöd för din träning!

Vi vill hjälpa dig att lätt komma igång med din träning! Vi byggde de mest önskade träningsprogrammen, från vilka du kan välja och ladda ner de du gillar. Alla program innehåller gymprogram, näringsvägledning och en träningsplan för 30 dagar. Träningsprogrammet är tillgängligt i en separat träningsapp. Att ladda ner gratis träningsprogram kräver ett giltigt EasyFit-medlemskap.

Träningsappen och innehållet i träningsprogrammen är tillgängliga endast på finska.

1. Skapa ett Step2Fit-konto
2. Ladda ner Step2Fit-appen
3. Logga in med uppgifterna du fått via e-post
4. Välj träningsprogram från appmenyn

aloittelijan ohjelma

Aloittelijan ohjelma

Kom igång lätt! I denna coachning ingår ett nybörjarvänligt träningsprogram för hela kroppen. I coachningen ingår även näringsvägledning och en färdig träningsplan för en månad.

kiinteytys ja rasvanpoltto

Kiinteytys ja rasvanpoltto

Tämä valmennus sisältää aloittelijaystävällisen ja lihaserottuvuuteen tähtäävän treeniohjelman koko kropalle, ravinto-ohjeistuksen sekä valmiin treenisuunnitelman I coachningen ingår ett nybörjarvänligt gymprogram som syftar till toning och muskeldefinition för hela kroppen, näringsvägledning och en färdig träningsplan för en månad.

ryhti kuntoon

Ryhti kuntoon

Ett nybörjarvänligt träningsprogram för hela kroppen med fokus på muskler som stödjer hållningen och stärker den övre delen av ryggen. I programmet ingår även näringsvägledning och en färdig träningsplan för en månad.

voimaharjoittelua

Voimaharjoittelua

Helkroppsträningsprogrammet är riktat till mer erfarna motionärer och fokuserar på att öka styrkenivåerna. Rörelser utförs med fria vikter. Innehåller även näringsvägledning och en färdig träningsplan för en månad.

toiminnallinen treeni

Toiminnallinen treeni

Ett gymprogram som utvecklar funktionalitet och kroppskontroll och är lämpat för mer erfarna motionärer. Näringsvägledning och en färdig träningsplan för en månad ingår.

Träningsappen innehåller t.ex. följande funktioner:

 Träningsprogram

  Träningsdagbok

 Stegmätning

 Monitorering av sömn och humör

 Bokningskalender för coachningstjänster

 Egna att göra-listor och anteckningar

 Meddelanden från eget center

 Videotips och instruktioner för gymmet

 Erbjudanden och förmåner

 Integration med de flesta pulsmätare

easyfit-syke