Small-Group Coaching

EasyFit’s small-group coaching combines personal training with the best of group exercise. We offer small-group coaching for different goals and take 6–12 persons to each group depending on the coaching theme. You meet up with your own group and coach weekly. During these meetings, you get to work out together and learn more about things related to the coaching theme. Read more about upcoming courses on EasyFit’s webpage, social media and your centre’s message board.

Small groups
Center Group Date of the first session Sort descending Price Slots
Kemi TIIMI-valmennusta räätälöidyllä sisällöllä mm. yrityksille, yhdistyksille, työporukoille, kaveriporukoille Yes toggle

Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen teeman valmennukselle! Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliohjaukset, ryhmäliikuntatunnit tai kehonpainoharjoitukset) ja ohjaa liikkkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita.
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Joukkueen tukivalmennuspalvelut Yes toggle

ALOITUS SOVITTUNA AIKANA!

Sopii kaikille joukkueurheilua harrastaville iästä riippumatta.

Haluatteko kehittää fysiikkaanne, lisätä voimaa, ehkäistä turhia vammautumisia, hallita kehonhuoltoa ja palautumista paremmin, oppia uusia, lajia tukevia harjoitteita? Testauttaa ja seurata kunnon kehittymistä? Luentoja, ravinnosta, palautumisesta, unesta?

 

PT laatii lajinomaiset treenit, testipatteriston ja ohjaa liikkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita ja fysiikan kehittyminen on nousujohteista.

 

Kysy tarjous sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi tai

Marika Ylilahti – marika.ylilahti@easyfit.fi

Kemi Circuit 79,00 € Yes toggle

Älä missaa viikon kohokohtaa eli tehokkaita, yhteisiä treenejä saman henkisessä porukassa! Tapaamme salissa 1 kiertoharjoittelun merkeissä toisiamme tsempaten. Tässä porukassa säilytät harjoittelusi nousujohteisina eikä motivaation puute pääse yllättämään! Tämä on juuri Sinulle, että saat kiinni paremmasta elämäntavasta motivoivalla tavalla! ALOITA NYT!

Tämä ryhmä sopii kaikille, sillä jokainen treenaa omaa kuntotasoaan vastaan, sitä kohottaen nousujohteisesti.

Viikoittain uusia toiminnallisia harjoituksia ja patteritreenejä tehostamaan omaa tekemistä ja saat valmentajan tuen ja ohjeet omaan tekemiseen. Kehonpainotreenejä, kahvakuulalla,  käsipainoilla, tangolla tai ilman, aikaa vastaan.

Aloitus to 11.1 klo 18.20

- kesto: 2kk
- 4 tapaamista/kk
- hinta 79 €/kk/hlö
- enimmäisosallistujamäärä max.12 henkilöä

(mahdollisuus sisällyttää lisämaksusta inbody-mittaus ja ravinto-ohjelman räätälöinti 59€, norm.89€)

lisätiedot marika.ylilahti@easyfit.fi / 044 231 5110

Valmennukseen kuuluu:

 • tehokas treeni kerran viikossa kannustavassa ilmapiirissä, saat itsestäsi enemmän irti
 • ohjeita itsenäiseen harjoitteluun
 • personal trainerin tuki ja ohjaus
 • ryhmän tuki ja tsemppi

 

Kemi Strong Woman 3kk 150,00 € Yes toggle

Strong Woman on taas täällä!💪 

 

Mielestäni jokainen nainen ansaitsee tuntea olevansa vahva - siksi laitoinkin pitkästä aikaa pystyyn oman pienryhmän - 'Strong Woman'.  

 

Näin parin vuoden tauon jälkeen tuntui, että nyt on sen aika. Strong Woman- pienryhmä syntyi alun perin v.2018, jolloin sen suosio yllätti jopa valmentajan itsensä. 'Strong Womania' seurasi 'Strong Men'. Neljän tiiviin vuoden jälkeen jätin pienryhmät tauolle liian täyden kalenterin vuoksi, mutta nyt haluan antaa kaikille naisille mahdollisuuden tuntea omat vahvuutensa.💪😍 

 

Pienryhmään voi osallistua kuka vain, millä kunnolla tahansa. En tiedä ketään, joka ei haluaisi olla ja tuntea olevansa vahva. Vahvuutta on fyysisten ominaisuuksien lisäksi myös psyykkinen vahvuus, kuntosalimaailmassa sitä kutsutaan nimellä itseluottamus. Olisiko sinunkin nyt aika hypätä vahvan naisen saappaisiin ja kasvattaa itseluottamustasi pienryhmän voimin?! Mikään lähtökunto ei ole este vaan tärkeintä on halusi muuttaa kehonkoostumustasi ja tuntea olevasi vahva. Pienryhmästä on hyötyä jokaiselle. Vaikka omaisit jo pitkän salitaustan, saat ryhmästä lisää pontta, tietoa ja vahvuutta! Ja vaikka et tuntisi itseäsi varmaksi kuntosalin hälinässä - opettelemme sinun kanssasi löytämään omat vahvuutesi. Pienryhmässä tutustutaan keinoihin muuttaa omaa kehonkoostumustaan, opitaan treenaamaan järkevästi ja oikealla intensiteetillä sekä syömään oikein. Yhdessä olemme vahvoja! 

 

Tapaamiset:

Tiistaisin 16.1.2024 klo17.00

 

Valmentajana toimii voimavalmentaja PT Mira Piirainen. 

Pienryhmän hinta 150€/kk ja ryhmään sitoudutaan 3kk ajaksi.  

 

Nappaa tästä vuoden 2024 vahvin pienryhmä, jossa treenataan oikealla asenteella - iloa ja naurua unohtamatta! Treenaaminen voi nimittäin olla sekä tehokasta, turvallista että hauskaa. Ja siihen pystyy ihan jokainen! 

Kemi Toiminnallinen 2kk 79,00 € Yes toggle

Pysy kunnossa läpi kesän! Tämä pienryhmä on sinulle, joka haluat pysyä kesän kunnossa ja treenata kivalla porukalla yhdessä tehokkaasti kerran viikossa ylläpitäen lihaskuntoa. Tehdään monipuolisesti erilaisia toiminnallisia treenejä aikaa vastaan. Sopii kaiken tasoisille liikkujille. Tässä valmennuksessa hikipisaroilta ei voi välttyä!
Mukaan mahtuu max.6 hlöä, joten nappaa oma paikkasi!

· Tapaamiset keskiviikkoisin klo 17 toiminnallisella alueella
· Kesto 2kk, 79€/kk
· Aloitus 29.5, päättyy 31.7
· Treenikertoja 10

Kemi Juoksu 3kk 79,00 € Yes toggle

Kesän juoksukausi starttaa nyt! Erilaisia juoksuharjoitteita ja juoksua tukevia harjoitteita ulkona ja salilla. Pienryhmä sopii kaikille, olet sitten aloittelija tai kokenut juoksusta kiinnostunut. Harjoittelemme mm. juoksuasentoa- ja tekniikkaa, sekä luvassa on erilaisia juoksutreenejä.  
Mukaan mahtuu max.6 hlöä, eli toimi nopeasti!

· Tapaamiset torstaisin klo 17; ulkona sekä salin puolella
· Kesto 3kk, 79€/kk
· 30.5 alkaen, päättyy 28.8
· Treenikertoja 14

- Halutessasi voidaan ottaa myös inbodymittaus ennen ja jälkeen valmennuksen hintaan 10€/kpl

 

Valmentaja Veera Niva
 

Kemi Painonhallinta-elämäntapamuutos 3 kk 150,00 € Yes toggle

Jos aikomuksesi on tehdä suurempi elämäntapamuutos, nyt on aika tarttua hommiin! Otamme kokonaisvaltaisen otteen kehon hyvinvointiin, ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Opimme räätälöimään ruokavaliomme painonhallintaa tukevaksi ja treenaamme viikoittain yhdessä toisiamme tsempaten yhä parempiin tuloksiin. Opit syömään oikein ja tukemaan painonhallintaasi kestävillä tavoilla, mieli puuhassa mukana!

 

Tapaamiset pääasiassa omassa tilassa

 • Salitreeniohjelma
 • Kehonpainojumppa-ohjelma
 • Pienvälinetreeniohjelma
 • Ravinto-ohjelma luennolla
 • Psyykkinen valmennus - mm. Motivaation rakennusoppi
 • Kehonkoostumusmittaus InBody-mittauslaitteella alussa, keskellä ja lopussa, senttimitat ja vertailuvalokuvat
 • Yhteiset liikuntatunnit matalalta tasolta nousujohteisesti
 • SykeTribe-valmennusohjelma

 

Aloitus viikolla ma 19.8 klo 17.30

Tapaamiset 12 kertaa / 3 kk

Hinta 150 € / kk.

Sitoudutaan koko 3 kk ajan.

Valmentajana Personal Trainer Marika Ylilahti

Lisätiedot marika.ylilahti@easyfit.fi / 044 231 5110

 

Kemi Kiinteytys 3 kk 150,00 € Yes toggle

Sinulle, jolla on tahto saada kehoon kiinteää lihasta ja polttaa tieltä rasvaa. Kehoa kiinteyttävä 3-jakoinen ohjelma tekniikkaopastuksella läpi. Otamme kokonaisvaltaisen otteen kehon hyvinvointiin. Opimme räätälöimään ruokavaliomme kiinteytystä ja kehonmuokkausta tukevaksi ja treenaamme viikoittain yhdessä toisiamme tsempaten yhä parempiin tuloksiin. Opit kehonpainoharjoitteita ja salitekniikoita, jotta osaat tehdä liikkeet turvallisesti ja etenkin tehokkaasti, jotta pääset tuloksiin.

 

 • Aloitus ma 19.8 klo 18.45
 • Kesto 3 kk, 12 tapaamista
 • tapaaminen kerran viikossa torstaisin
 • Hinta 150 € / kk / hlö
 • Valmentajana Personal Trainer Marika Ylilahti
 • Lisätiedot marika.ylilahti@easyfit.fi / 044 231 5110

Valmennus sisältää;

 • Ravintoluento ja ruokavalio, jossa oikeaa ruokaa!
 • Kuntosaliohjelmat tekniikkaohjauksella
 • Patteriharjoittelu
 • Kehonkoostumusmittaus InBody-mittauslaitteella alussa, keskivaiheessa ja lopussa
 • Luento: Kiinteytyksen kulmakivet
 • Tehostava kotijumppa ja aerobisen ohjeet
 • Kehonhuolto-ohjelma
 • SykeTribe-valmennus työkalu
Blog