Ira Rantala

Ira Rantala

Personal Trainer

Moi, olen PT Ira! 

Olen toisinaan kuullut, että kuntosalilla treenaaminen voi olla tylsää. Minä olen kuitenkin sitä mieltä, että jokaiselle on olemassa itseä innostava tapa liikkua, ja tapa löytyy erilaisia treenityylejä kokeilemalla. Minä haluan auttaa sinua löytämään liikunnan ilon ja sen myötä pysyvän treenirutiinin. Monet asiakkaistani ovat löytäneet uuden innostuksen liikuntaa kohtaan esimerkiksi pidemmän tauon jälkeen. 

Olen 35-vuotias, ja kuntosalista innostuin jo toistakymmentä vuotta sitten. Salitreenien lisäksi harrastan kehonpainoharjoitteluun keskittynyttä Street Workoutia. Vaikka tulinkin napanneeksi vuonna 2022 SM-hopea- ja PM-pronssimitalit, en ole kilpaurheilija vaan hyvää fiilistä hakeva kuntoilija. Nautin erilaisista lajeista eri vuodenaikoina, esimerkkinä lumilautailu, vaeltaminen ja boulderointi. Kannustan asiakkaitani näkemään, että oman kunnon ei tarvitse rajoittaa omia mielenkiinnon kohteita elämässä. 

Valmentajana olen kannustava ja ymmärtäväinen. Valmennukseni keskiössä on kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka saavuttamiseksi on huomioitava riittävä unensaanti, hyvinvointia tukeva ravitsemus sekä elämän erilaiset kuormitustekijät,. Tavoitteenani on opettaa asiakkaitani kuuntelemaan omaa kehoaan ja tekemään parempia valintoja myös kiireisessä arjessa.

Valmennan kaiken ikäisiä ja -kuntoisia. Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti (AMK), joten osaan ottaa huomioon myös mahdolliset rajoittavat tekijät, vaikka fysioterapiapalveluita en erikseen tarjoa. 

Otathan rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sinun tavoitteisiin sopivat treenit. 

Minun treenejäni voit seurata Instagramissa @iramelissa

Varaa aika PT:lle

Koulutus

Fysioterapeutti (Lahden Ammattikorkeakoulu 2012)
Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You 2020)
Kahvakuulaohjaaja & Kehonpainoharjoittelun ohjaaja (Spartan Academy 2020)
Voimavalmentaja (Trainer4You 2021)
Ravitsemustieteen perusteet, Ravitsemus ja elintavat, Syömisen sosiokulttuuriset ulottuvuudet (Itä-Suomen yliopisto, avoin 2023)

Erikoisala

Kuntosaliharjoittelu, kehonpainoharjoittelu, toiminnallinen treeni, kehonmuokkaus, liikunnan aloitus

Varaa ilmainen pt-konsultaatio
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?