Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje
Ira Rantala
Personal Trainer

Valmennukseni ydin on kokonaisvaltainen hyvinvointi pysyvillä muutoksilla ilman kitudieettejä. Mottoni on kohtuus kaikessa! Tärkeintä on tasapaino liikunnan, ravitsemuksen ja levon suhteen. Jos olet uusi salilla tai treeneissäsi on ollut taukoa tai epäsäännöllisyyttä, annathan minun auttaa sinut alkuun tavoitteessasi ja myös pysymään siinä. Jos olet jumahtanut aina samoihin treeneihin ilman kehitystä, anna minun tuoda treeneihisi uusia ideoita! 

Olen monipuolinen liikkuja, ja rakkaimpia harrastuksiani ovat kuntosaliharjoittelu, Street Workout, jooga, vaellus, lumilautailu, skeittaus ja jalkapallo. Kuntosaliharjoittelu on ollut mukana elämässäni yli 15 vuoden ajan, vaikkakin vuosien varrelle on mahtunut myös taukoja toisen intohimoni kiertomatkailun vuoksi. Tiedän omasta kokemuksesta, millaista on aloittaa treenaaminen kuukausien tauon jälkeen. Osaan auttaa sinua sovittamaan treenaamisen ja terveellisen elämäntavan omaan elämääsi sopivaksi, jolloin motivaatio on helppo säilyttää myös kiireessä ja elämän vastatuulissa. Haluan auttaa sinua löytämään liikunnan ilon ja oman tavan liikkua riippumatta mahdollisesta liikuntarajoitteestasi tai sairaudestasi. Valmentajana olen innostava, ymmärtäväinen ja positiivinen. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Koulutus

Trainer4You Personal Trainer ja Fysioterapeutti 

Erikoisala

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, kuntosaliharjoittelu, kehonpainoharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, kehonmuokkaus, liikunnan aloittaminen, elämäntapamuutokset ja terveyden edistäminen

Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?