Anne Juopperi

Aloitin juoksuharrastuksen 2009. Salitreenejä olen tehnyt jo kauan ennen juoksua. EasyFit-asiakkaaksi siirryin, kun ystäviltä kuulin hyvää palautetta Kemiin tulleesta uudesta salista.  

Työskentelen yrittäjänä Lappiporras - porrastehtaalla. Välillä päivät venyy ja ajatukset töistä tulee kotiinkin. Lenkillä ajatukset töistä, tehdyistä ja niistä tekemättä jääneistä ei tule mieleen, toki joskus se ongelman ratkaisu löytyy, kun hipsuttelee jossain "keskellä ei mitään".

Työn, arjen, perhe-elämän, miehen ja lastenlasten kanssa touhuilun kanssa lenkkien ja salitreenien sovittaminen on välillä haastavaa, mutta palkitsevaa. Liikuntaharrastus pitää "pään kasassa". Salilla käyn EasyFit Kemissä usein aamulla ennen töihin menoa.

Viihdyn luonnossa, mieheni kanssa vietämme laatuaikaa luonnon keskellä. Vaeltaminen, polut ja metsässä oleminen on tuttua. Joten pari vuotta sitte saamani haaste lähteä Nuts- polkujuoksuun mukaan ei tarvinnut pitkää harkinta -aikaa. 

Olen ilmoittautunut myös kevään 2023 Nutsille. Voimaharjoittelut jatkuu EasyFit Kemin salilla. Voima- ja liikkuvuusharjoittelu juoksun rinnalla on ainakin minulle tarpeellinen. Huomaan heti juostessa, jos en ole päässyt salilla käymään. Selkeästi pidemmät lenkit kulkee paremmin, kun ohjelmassa on säännöllisesti salitreenit juoksun rinnalla. Juoksun ja salitreenien aikatauluttaminen viikkoon on tärkeää, jotta palautumiseen jää riittävästi aikaa. 

Terveisin 
elämäntapaliikkuja
Anne