Elina

Olen Elina Kiuru ja olen ollut Elinan valmennuksessa lähes kahden vuoden ajan. Aloitin Elinan pienryhmävalmennuksessa syksyllä 2018. Valitsin Elinan valmentajakseni, koska olin jo aiemmin käynyt Elinan ryhmäliikuntatunneilla.


Hän on valloittava persoona. Elinan esimerkillinen huolehtiminen omasta hyvinvoinnista näkyi minulle
kannustava ja inspiroivana. Ennen Elinan valmennusta olin liikkunut aktiivisesti erilaisten lajien parissa,
ilman suurempia tavoitteita. Toki useita ½ maratoneja on tullut juostua ja aina oli tietysti aikatavoite.


Olen erittäin kilpailuhenkinen ja siitä syystä pienryhmävalmennus sopii minulle. Saan muista ryhmäläisistä paljon lisäenergiaa. Olen aina ajatellut saliharjoittelusta, että isoja painoja ei kannata käyttää, että ei tule isoja lihaksia. Tämä ajatus on onneksi muuttunut Elinan valmennuksessa.

Kun aloitin Elinan valmennuksessa, alusta asti Elina kannusti ja rohkaisi nimenomaan käyttämään isoja painoja. Hän on omalla esimerkillään näyttänyt, että kaikkeen pystyy kyllä, kun vaan tahtoa ja motivaatiota löytyy.

Minulle sopii sellainen valmentaja, joka ohjaa menemään pois omalta mukavuusalueelta ja iloitsee onnistumisista. Hän ”ruoskii” minua sopivalla tavalla, minä tykkään ja nautin siitä. Olemme vuoden aikaan saaneet kokea monta onnistumisen hetkeä, mm. ensimmäiset leuanvedot ja ojentajapunnerrukset.

Elinan kannustamana olen myös tehnyt voimaharjoittelussa maximi suorituksia, takakyykky 100 kg. Olen ylittänyt itseni lähes jokaisella treenikerralla. Onnistumisten kautta olen saanut lisäpuhtia jatkamaan kovaa harjoittelua ja olen jaksanut paremmin myös työelämässä.

Elina on antanut myös paljon hyviä vinkkejä ravitsemukseen liittyen. Ravitsemus on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kehittymistä.

On ollut hienoa nähdä, miten Elina on kasvanut ja kehittynyt valmentajana vuoden aikana, hän on saanut
lisäosaamista ja varmuutta omaan tekemiseen.

Vuoden aikana olemme tutustuneet toisiimme ja Elina on huomannut minun vahvuuteni ja heikkouteni. Luottamus on tärkeä osa valmennussuhdetta.

Elina on luonteeltaan pirteä, aktiivinen, sinnikäs ja huumorintajuinen. Tällä hetkellä minun lihakset ovat löytyneet ja ne näkyvät! Tämä on ollut kovan työn tulos ja olen ylpeä niistä. Olen kiitollinen Elinalla kaikesta tuesta ja kannustuksesta.

Olen saanut myös palautetta tuntemattomilta, että vau kroppasi näyttää upealta. Se tuntuu hyvältä. Pyrin
myös itse antamaan palautetta ryhmässä ja huomioimaan muiden kehityksen. Tavoitteeni on jatkaa
harjoittelua ja saada vielä parempia tuloksia!