Krista

Hei, olen Krista ja kilpailen voimanostossa maajoukkuetasolla. Palkintokaapista löytyy värisuorat juniori-ikäisten MM-, EM-, PM- ja SM-kisoista. Olen siirtynyt nyt avoimeen ikäluokkaan, joten taso kovenee. Oma tavoitteeni on menestyä myös aikuisten sarjoissa ja sen eteen teen lujasti töitä.

Urheilu kuuluu jokaiseen päivääni. Voimannoston lisäksi harrastan myös pesäpalloa, metsästystä ja koiria. Liikunta ja terveellinen elämäntapa merkitsevät minulla paljon. Olen tarkka treeneistäni ja ruokavaliostani. Tavoitteet ja niiden saavuttaminen motivoivat minua. Mitä kovempi treeni, sitä parempi fiilis.

Päivitän omaa urheilijan elämääni aktiivisesti Instagramiin, sillä haluan motivoida myös muita omaksumaan aktiivisen ja terveellisen elämäntavan. 

Treenaan EasyFitillä, joka on monipuolinen ja viihtyisä kuntosali. EasyFit sopii monenlaisille treenaajille ja siellä on hyvä tekemisen meininki. Pidän hinta-laatusuhteesta sekä ystävällisestä ja avuliaasta henkilökunnasta. Kuntosalin lisäksi EasyFitillä on monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta.

 

Saavutukset:

Voimanosto

Mitalit junioreiden MM-, EM-, PM- ja SM-kisoista