Laura

Nimeni on Laura Junttila ja olen treenannut EasyFitillä reilu 5 vuotta. Valitsin EasyFitin hyvän sijainnin ja laajojen aukiolojen takia. Myös hinta oli kohdillaan ja koin, että täältä saan parasta vastinetta rahoilleni. Olen käyttänyt lähes kaikkia EasyFitin palveluita; ryhmäliikunta, virtuaalitunnit, Skillbox sekä Crosstraining-pienryhmä.

 

EasyFitillä parasta on laaja laitevalikoima sekä vapaatankoalueet. Myös ryhmäliikuntatunteja löytyy kattavasti jokaiselle, joista omat suosikkini ovat olleet Bodycombat ja Bodypump. Skillbox on ollut hyvä tapa saada viikkoon hieman erilaista sykettä nostattavaa treeniä. Yhden Skillbox harjoituksen pituus on juuri sopiva kiireiseenkin päivään. 

 

Olen aina ollut liikunnallinen ja salin lisäksi harrastan muodostelmaluistelua sekä tanssia. Talvisin viihdyn laskettelun parissa. Paras motivaattori itselle on uusien asioiden oppiminen ja itsensä ylittäminen. Haluan myös pitää kehostani ja terveydestäni huolta ja huomaankin heti, jos treenit ovat jääneet vähemmälle. Treenistä saa hyvää boostia päivään ja monesti huonompikin päivä on kääntynyt paremmaksi treenin jälkeen.

 

Olin mukana PT Elinan vetämässä crosstraining-pienryhmässä parin vuoden ajan. Olin käynyt Elinan ryhmäliikuntatunneilla ja sieltä Elina sai minut houkuteltua mukaan myös pienryhmään. Olen aina kokenut olevani heikko ja pienryhmässä pääsin harjoittamaan juurikin sitä kaipaamaani voiman lisäämistä. 

 

Elina oli huippu koutsi ja sai minusta irti enemmän kuin yksikään aikaisempi valmentaja. Treenit olivat monipuolisia ja välillä joutui menemään oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Elina osasi motivoida minua ja hänen ansioistaan paukkui monet ennätykset. Meillä oli myös mielettömän hyvä ryhmähenki ja kävimmekin porukalla treenailemassa myös pienryhmän ulkopuolella. Myös ryhmän sisäinen terve pieni kilpailuhenkisyys sai yrittämään aina vähän enemmän. 

 

Tulevaisuuden tavoitteenani on saada voimatasot takaisin pienryhmän aikaiselle tasolle. Olen hieman lipsunut voimatreenien osalta, joten nyt on aika tsempata ja palata takaisin “ruotuun”. Tavoitteenani on myös pitää kroppa mahdollisimman hyvinvoivana ja liikkuvana. Haluan jatkossakin harrastaa monipuolisesti eri lajeja. 

 

Suosittelen EasyFitiä kaikille, jotka haluavat kattavat treenimahdollisuudet, niin kuntosalin, kuin ryhmäliikunnankin osalta. Lisäksi suosittelen crosstraining-pienryhmään osallistumista jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa tekniikkaansa sekä saada lisää voimaa.

Laura Junttila