Mira Liikanen

Hei, olen Mira 23v.

Ensimmäinen salikuva EasyFitillä multa löytyy 3.4.2019, jolloin kävin harvakseltani salilla. Kävin myös muutaman kerran PT Miran pitämässä kuntonyrkkeily ryhmäliikunnassa, sieltä muistan jo hänen iloisuuden ja nimi kolahti mieleen jostain kumman syystä.

Aikaisempia harrastuksia multa löytyykin jalkapallosta, jonka aloitin ollessani 5-vuotias. Viimeisen pelini pelasin tammikuussa 2018, saman vuoden syyskuussa minusta tuli äiti.

Kävin vain satunnaisesti salilla ennenkuin 2020 vuoden syyskuussa otin yhteyttä PT Miraan koskien Inbody-mittausta ja mahdollista PT- toimintaa varten. Muistin sen iloisuuden PT Mirasta ja ajattelin, että hän on se joka pistää mut ruotuun.

Otin pienen takapakin, kun äitini menehtyi heti PT Miran tapaamisen ja treenien alettua, mutta onneksi sitten pienen tauon jälkeen palasin takaisin salille kuin toiseen kotiini ja pystyin avoimesti kertomaan Miralle asioista.

Olen tainnut aina hävetä ”isoja” jalkojani, koska ajattelin niiden olevan vain pulleat.. pohkeenikin ovat isot (tottakai, koska ovathan ne kehittyneet aikamonen jalkapallotreenivuoden jälkeen). Voi, kuinka joskus haaveilin, että minulla olisi yhtä laihat jalat kuin jollain malleilla, hahaha… Nyt on vähän eri ajatukset. Mun takareisiä on kehuttu, jota en oisi koskaan ajatellutkaan tapahtuvan!? Mullahan on lihaksikkaat jalat, jotka kuuluukin olla lihaksikkaasti isot.

Käyn salilla ainakin kolmesti viikossa tekemässä Miran laatimat treenit, jonka lisäksi käyn PT Miran vetämässä Crossissa. Voi kuinka rakastuin crossiin, vaikka alkuun en sinne uskaltanut lähteä, koska kaikkihan vain katsoisivat kuinka tohelo olen…

Miran kannustus ja tsemppaukset ovat auttaneet jaksamaan treeneissä, mutta hän uskoo muhun oikeasti enempikö minä itteeni ja se vasta kertookin kuinka huikea valmentaja  PT Mira on. Kun PT Mira luottaa minuun, olen oppinut myös itse luottamaan pikkuhiljaa itseeni ja kappas mähän oikeasti jaksankin kovemmin kuin olin koskaan ajatellut jaksavani. Joskus oon ainaki melkein yhtä kovassa kunnossa kun PT Mira.