Pia Behm

Personal trainer kertoo Pian matkasta:

Pia on melko huikea tapaus. Viime keväänä, kun tavattiin ensimmäisen kerran, tarkoituksenamme oli käydä yhdessä ravintopuolta lävitse. Pian ajatus ruoasta oli se yleinen laihduttajan käsitys: ”Mahdollisimman vähän ruokaa ja mahdollisimman vähän hiilareita.”

Tähän tehtiin muutos – ja tuloksia alkoi tulla. Melko nopeasti päädyimme myös käymään treenipuolta tavoitteita tukevaksi. Ja tavoitteitahan Pialla on! Yhden niistä hän saavuttikin jo: yli 10 kg painonpudotuksen. Ja jos minulta kysytään, niin paljon, paljon muutakin.

Mikä muutoksen takana näin valmentajan näkökulmasta on? No ensinnäkin aivan rautainen asenne ja tekemisen meininki. Kun treenaamaan lähdetään, niin silloin myös treenataan. Muistan yhdet yhteiset ulkotreenit kesältä, joissa oma tehtäväni oli välillä ehkä jopa enemmänkin jarrutella tahtia, kuin piiskata eteenpäin.  

Yksi isoin tekijä on kuitenkin se, minkä Pia itsekin toteaa: ei tehdä elämäntapamuutoksesta liian hankalaa. Tämän kun oivaltaa, muutos tulee omalla painollaan ja se myös kestää. Itse käytän ajatusmallia ”juuri nyt et voi valita parasta, mutta mikä on paras valinta juuri nyt?”

Aina elämässä ei voi eikä tarvitse mennä 100 % oikein ja täysillä. Aivan mahtava muutos Pia! Kiitos, että sain olla matkassa mukana!