Henna

Henna on 26-vuotias kahden pienen tytön äiti Kemistä, joka opiskelee tällä hetkellä sairaanhoitajaksi. EasyFit on Hennan tämänhetkinen kotisali.

 

“Parempaa fiilistä ei muualta saa”

Henna aloitti salitreeni kaksi vuotta sitten tavoitteenaan pudottaa raskauden aikana kertyneet kilot. Hänellä ei ole aiempaa harrastustaustaa liikunnasta, mutta salilla Henna oli käynyt aikaisemminkin, tosin aina hieman väkisin. 

“EasyFitillä aloittamisen jälkeen saliharrastus veikin sydämeni täysin mennessään. Olen nyt käynyt aktiivisesti salilla nämä kaksi vuotta. Parempaa fiilistä, kun mikä hyvän treenin jälkeinen fiilis on, en saa enää mistään muualta.”

 

Aina tervetullut salille saapuessa

EasyFitin Henna valitsi kotisalikseen vertailun jälkeen:

“Valitsin Kemin EasyFitin salikseni, koska se on tämän alueen saleista paras minulle.” 

Henna kehuu EasyFitiä ihanan avaraksi ja valoisaksi. Kuntosalin puolelta löytyy monipuolisesti erilaisia laitteita ja mahdollisuus treenata levypainojen kanssa. Treenejä voi tehdä myös toiminnallisella alueella ja välillä on kiva valita salitreenin sijaan ryhmäliikuntatunti. Myös siisteys on hyvällä tasolla ja henkilökunta on aina mukavaa. 

“Minulla on aina ollut tervetullut olo tulla salille. Kanssatreenaajat ovat mukavia ja seasta löytyy kaikentasoisia treenaajia.”

Aikataulujen salliessa Hennan voi löytää myös ryhmäliikuntatunneilta. Omiksi suosikeikseen hän luettelee spinning ja crosstraining-tunnit. Myös muut tunnit kiinnostaisivat, mutta kaikkiin aika ei anna periksi.

“Tunneilla on aina ihan mahtava meininki ja tulee annettua itsestään ihan kaikki.” 

 

Oma valmentaja inspiroi ja motivoi

Myös personal training palvelut ovat Hennalle tuttuja. Henna treenaa yhdessä PT Miran kanssa. Hän päätti ottaa itselleen valmentajan, koska halu treenata kovaa oli suuri, mutta oli tärkeää pitää silti huoli siitä, että tekniikka on kunnossa ja treenaamisessa on järkeä mukana. 

Henna kehuu Miraa, eikä keksi valmentajastaan muuta kuin positiivista sanottavaa:

“Mira oli loistava valinta valmentajaksi. Mira ei päästä koskaan liian helpolla ja ohjelmia tulee noudatettua, kun ne on laadittu. Olemme tehneet yhteistä projektia nyt vuoden verran. Mira on mahtava valmentaja, jonka koko olemus inspiroi ja motivoi jatkamaan.”

Myös tuloksia on valmennuksen aikana tullut ja kehonkoostumuskin muuttunut, kun rasvamassan tilalle on tullut lihasta. Hennan tavoitteena on jatkaa samaa rataa: saada lisää lihasmassaa ja nostaa vielä suurempia painoja. Ulkoiset tekijät ovat kuitenkin toissijaisia:

“Ehdottomasti tärkeintä on kuitenkin se, että Miran ansioista liikunta ja sen tuoma hyvä olo on tullut ehdottomasti yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi elämässäni.”

Henna iloitsee siitä, että oma valmentaja löytyy kotisalilta. Valmentajan kanssa on kiva törmätä kesken omien treenien ja jakaa sekä hyvät että huonot hetket. Auttaminen ei ole rajoittunut pelkästään treeneihin, vaan omalta valmentajalta on saanut apua myös moniin muihin asioihin:

“Miralla on suuri sydän.” 

 

Liikunta osa elämäntapaa

Hennalle ajatus elämästä ilman liikuntaa ja salilla käymistä kuulostaa mahdottomalta. Kiireinen arki työn, opiskelun, lasten ja liikunnan välillä on aikamoinen palapeli:

“Kaikkien asioiden yhteensovittaminen on haastavaa, mutta ehdottomasti kannattavaa. Liikunta tuo niin paljon energiaa arkeen.”

EasyFitiä hän suosittelee oman kokemuksen pohjalta ihan kaikille:

“EasyFit on miulle kuin toinen koti."

Henna 26v.