Ilkka

Olen Ilkka, 46-vuotias aktiivinen kestävyysliikkuja, lajeina hiihto, juoksu ja pyöräily. Vuosia sitten, havahduin yhtäkkiä, että huohotin tutuissa rapuissa, elopainoa oli kertynyt 112 kg. Päätin tehdä asialle jotain ja pistää elämäntavat kuntoon liikuntaa lisäämällä ja katsomalla mitä söin.

Vaimon kautta tutustuin EasyFit-liikuntakeskukseen ja laitoin viestiä personal trainer Marikalle koskien kuntosaliharjoittelun aloittamista. Minulla ei ollut aikaisempaa kuntosalikokemusta ja se tuntui vieraalta. Oli halu kiinteyttää kroppaa lisää ja saada vastapainoa jo arkipäivän rutiiniksi muodostuneelle kestävyysharjoittelulle. 

Liikuntaneuvonnassa huomattiin, että yöheräilyni johtuivat todennäköisesti liian vähäisestä energian saannista, joka juonsi painonhallintavaiheesta, joten potkua piti saada lisää, etenkin, jos mielessä siinsi lihaskunnon kasvatus. Marikan laatiman ruokavalion avulla yöheräilyni loppuivat, eikä painoa silti kertynyt vaan salilla rauta nousi ja juoksuaskelkin keveni räätälöidyn saliharjoittelun voimanlisäyksen ansiosta.

Nyt mennään hiihtoa ja juoksua tukeva lajinomainen voimaharjoittelu taskussa ja salitekniikka hallussa! Vahva suositus ohjatulle liikuntaharrastuksen aloittamiselle kelle vain, ei olisi itse ominpäin nähnyt, mistä homma kiikastaa! Kiitos PT Marika ja EasyFit!