Anne Björksten

Anne Björksten

Personal Trainer

Hei, olen työskennellyt liikunta-alalla täysipäiväisesti 20 vuotta tehden valmennuksia sekä monipuolisesti ryhmäliikuntaa. Sinä aikana olen ehtinyt kouluttautua todella monipuolisesti. Tietämystä löytyy mm. olkapää-selkä-ongelmista, raskausajan ja synnytyksen jälkeisestä liikunnasta, tukilihasten harjoittamisesta, toiminnallisesta harjoittelusta, liikkuvuusharjoittelusta, voimavalmennuksesta, ravintovalmennuksesta yms. Oma lajitausta joista kipinä ammattiin on lähtenyt, on kuntosali, kamppailulajit ja tanssi, erityisesti lattarit. Luonteeltani olen energinen ja nauravainen, mutta alkuun saatan antaa tiukan valmentajan kuvan, koska haluan aina puskea sinne mukavuusalueelle ulkopuolelle, oli sitten tavoitteesi mitkä vain, koska siellä se kehitys ja muutokset tapahtuu. 

Tässä lyhyesti muutama valmennuksessani olleen asiakkaan kommentti:

” PT:n tekemät ohjelmat tuovat vaihtelua suorituksiin ja ne tehdään yksilöllisesti, tällainen keski-ikää lähestyvä, tupakoiva ja  ylipainoinen mieskin saa tuloksia aikaan!”

”Sallilla käymisestä on tullut kiireisen elämän hengähdyshetki, siellä keskitetytään vain suorittamiseen - se puhdistaa myös mieltä.”

”Aiemmin olen kärsinyt selkä- ja niskakivuista, mutta oikealla treenillä paikat pysyvät kunnossa. Tilanne oli aiemmin jo niin paha, etten voinut maata selälläni ollenkaan. Ratsastajilla lonkankoukistajat usein myös kiristyvät, mutta hierojani mukaan ne ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan!”

”Tapaaminen ja treenit sujuivat mukavasti, vaikka se toki oli rankkaa hommaa kun olin vasta palannut taas liikunnan parin vuoden sohvalla köllöttelyn jälkeen. PT Anne huomioi hyvin ylipainon ja fyysisten vaivojen aiheuttamat rajoitteet. Kunto on tietysti parantunut ja kehon koostumus muuttunut, mutta suurin ero on tapahtunut ryhdissä ja siinä kuinka pärjään arjessa eri askareissa.”

Eli on sinulla sitten toiveissa lihasmassan kasvatus, kehon kiinteytys, arjessa jaksaminen, kivuton keho tai mitä tahansa, niin ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään kohti tavoitteita! 

Varaa aika PT:lle

Koulutus

FISAF-kuntosaliohjaaja
FAF-Personal Trainer
FIHF-Ravintovalmentaja
Lukuisia jatkovalmennuskoulutuksia sekä ryhmäliikuntakoulutuksia

Erikoisala

Toiminnallinen harjoittelu, raskausvalmennus, ravintovalmennus ja fysiikkavalmennus

Varaa ilmainen pt-konsultaatio
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?