matti

Matti Ovaska

Personal Trainer

Valmentaminen perustuu ihmisen kohtaamiseen juuri sellaisena kuin hän on, jokainen meistä on erilainen ja tästä syystä jokainen valmennuskokonaisuus on erilainen. Yhdessä käymme läpi mistä lähtökohdista lähdetään liikkeelle ja löydetään oikea tapa liikkua yhdistää arki ja liikkuminen. Toisinaan mennään mukavuusalueen ulkopuolelle, koska elämässä usein näin tehdessä, löytää sellaisia asioita itsestään, joiden olemassaoloa ei edes tiennyt. Pystyy voittamaan pelkonsa, epäluulonsa ja haasteensa.
 
En tee kenenkään puolesta toistoja kuntosalilla, mutta voin antaa keinoja, jotta sinä voit saavuttaa omat tavoitteesi. Jos et ole ihan varma tavoitteistasi, yhdessä löydämme tärkeimmät mihin pyrkiä.
 
Huonojen vitsien lisäksi lupaan tehdä kaikkeni motivoidakseni sinut eteenpäin. Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, mikä on sinulle sopiva tie.
 
Oma urani valmentaja alkoi vuonna 2004 jääkiekon parissa. Monia vuosia valmensin vuorotyön ohessa. Ikäväkseni sain huomata että, kynttilä paloi molemmista päistä kovaa. Luulin olevani ihan ok kunnossa, mutta herätys tuli lääkärin suusta noin kymmenen vuotta sitten. Minulle tarjottiin verenpainelääkitystä. Tajusin, että en voi jatkaa tällä tavoin. En suostunut syömään lääkkeitä ja sanoin lääkärille, että mitäs jos katsotaan elintavat kuntoon ensin. Oma muutos kohti tätä päivää alkoi siitä.
 
Nyt olen vuodesta 2016 valmentanut ihmisiä löytämään uusia asioita itsestään ja samalla pyrkinyt kehittämään omaa osaamista jatkuvasti. Etsin aina uutta suuntaa, mistä voin ajaa itseäni mukavuusalueelta pois ja kehittää omaa osaamistani.

Koulutus

Liikuntaneuvoja/valmentaja, Varalan urheiluopisto

Erikoisala

Pilates-ohjaaja

Varaa ilmainen pt-konsultaatio
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?