Petriina Taavitsainen

Petriina Taavitsainen

Personal Trainer

Hei, olen Petriina ja toimin Easyfit Pieksämäellä personal trainerina sekä mukanasi elämäsi hyvinvointimatkalla. Minulle valmennus on vuorovaikutussuhde, jossa henkilökemiat ovat isossa roolissa valmennussuhteen toimimisen kannalta. Liikunta on ollut osa elämääni lapsuudesta asti, kilpailu- tai harrastusmielessä. Sydämen asiaksi valikoitui kuntosalilla tapahtuva monipuolinen harjoittelu 6 vuotta sitten. Ulkoliikunta, luonto ja mindfulness ovat myös tärkeässä roolissa tasapainottamassa ja tukemassa arkeani.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei ole vain ruokaa, liikuntaa ja lepoa, vaan se on paljon laajempi kokonaisuus - osiensa summa, ja kaikki sen osat vaikuttavat toisiinsa. Näiden lisäksi hyvinvointi tulee nähdä laajemmassakin perspektiivissä, kokonaisvaltaisemmin fyysisen, psyykkisen/henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin osalta. Kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ihminen voi kaikin puolin hyvin, ei vain yhdellä osa-alueella. Haluan omalla esimerkilläni rohkaista, motivoida ja innostaa Sinua pitämään itsestäsi huolta, vaikeinakin hetkinä. Sinun hyvinvointisi on minulle sydämenasia!

Todellinen muutos vaatii sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä. Olet sitten aloittamassa polkua liikunnalliseen elämään tai jo kokeneempi harrastaja, olen sinun apunasi. Yhdessä eteen päin, askel kerrallaan.

Varaa ilmainen pt-konsultaatio
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?