Milsse Tapojärvi

PT Milsse

Personal Trainer

Hei, olen Milsse. Energinen, iloinen, mutta myös vaativa ja tarkka valmentaja. Mielestäni treenaamisessa ja hyvinvoinnissa ei ole kyse pelkästään kesäkuntoon pääsemisestä tai hetkellisestä dieetistä vaan pysyvästä elämäntavasta. Olisiko nyt aika käynnistää kanssani elämäntapamuutos, jossa tuen ja ohjaan sinua matkalla kohti tavoitteitasi: parempaa oloa, työssäjaksamista, kohentunutta kuntoa, sutjakampaa olemusta ja säännöllistä elämänrytmiä?

Minulle tärkeää on kehoa kuunteleva harjoittelu ja huolellisesti ajatuksella tehty treeni. Treeneissä on tärkeää kehittyä, mennä aika ajoin rajojen yli ja nauraa! Positiivisuuteni ansioista tsemppi ei lopu minulta koskaan kesken, vaan autan sinua saavuttamaan tavoitteesi viimeiseen toistoon saakka. 
Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi, optimaalinen ravitsemus ja kehonmuokkaus ovat omia intohimojani, joten kuntosaliohjelmat, ruokavaliot ja niiden räätälöinti tarpeisiisi on osaamistani. 

Ota yhteyttä ja tehdään juuri Sinulle sopiva harjoitusohjelma. Treenataan yhdessä, oikeilla tekniikoilla ja ilolla!

Varaa aika PT:lle

Koulutus

Tanssinopettaja (AMK)
Method Putkisto ja Somatic Pilates-ohjaaja
Somatic stretching- ja spiraalistabilaatio-ohjaaja
Zumba-, Piloxing- ja Hydrobic-ohjaaja

Erikoisala

Terapia- ja kehonhallinta-harjoitusmetodit, kehonrakennus, ravintovalmennus ja painonhallinta, stressinhallinta, kehonpainoharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, kuntosaliharjoittelu, hormonikierron mukaan treenaaminen, mentaaliharjoittelu, liikunnan aloitus

Varaa ilmainen pt-konsultaatio
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?