Valle Viertola

Valle Viertola

Personal Trainer

Tervehdys! Olen intohimoinen liikunnan ammattilainen, jonka juuret ovat syvällä aktiivisessa elämäntavassa. Nuoresta asti olen löytänyt iloni liikkumisesta, kokeillen monia lajeja aina pikaluistelusta pyöräilyyn, tennikseen, yleisurheiluun ja lentopalloon. Pikaluistelun parissa pääsinkin nuorena edustamaan maajoukkuetta, mikä vahvisti entisestään rakkauttani liikuntaan. Tämä innostus vei minut opiskelemaan liikunnanohjausta ammattikorkeakouluun, jossa sain mahdollisuuden syventää tietotaitoani ja valmistautua tulevaan uraan valmentajana ja ohjaajana.

Valmennusfilosofiani pohjautuu jatkuvaan kehittymiseen ja henkilökohtaiseen sitoutumiseen. Olen vakuuttunut siitä, että oikealla ohjauksella ja motivaatiolla jokainen voi saavuttaa omat tavoitteensa liikunnan parissa. Työskentelen tällä hetkellä Seinäjoella pikaluisteluvalmentajana, mutta intohimoni liikuntaan kattaa laajemman skaalan, ja minulla on kokemusta monista eri lajeista.

Valmentajana painotan oikeiden tekniikoiden oppimista ja turvallista harjoittelua. Olen tunnettu rennosta ja joustavasta tyylistäni, mutta tarvittaessa myös tiukan ohjauksen antamisesta. Olipa tavoitteesi sitten peruskunnon kehittäminen, lihasmassan kasvattaminen, painon pudottaminen tai suorituskyvyn nostaminen vaativiin suorituksiin, olen täällä auttamassa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva polku kohti parempaa hyvinvointia ja suorituskykyä!

Koulutus

Bachelor of sport and leisure management (AMK)
Liikunnanohjauksen peruskurssi (Varalan Urheiluopisto)
Kuntosaliohjaaja (Varalan Urheiluopisto)

Erikoisala

Nopeus- ja voimaharjoittelu
Fysiikkavalmennus

Varaa ilmainen pt-konsultaatio
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Oletko jo EasyFitin asiakas?