Treenipassi

Tilaa 7 päivän treenipassi – tervetuloa tutustumaan EasyFit-keskukseen!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden harjoitella kuntosalillamme ja osallistua ryhmäliikuntatunneillemme ilmaiseksi 7 päivän ajan. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja valitse sinulle parhaiten soveltuva EasyFit-keskus. Saat sähköpostiisi paluuviestinä ilmaisen 7 päivän treenipassin, jota vastaan voit hakea keskuksen asiakaspalvelusta käyttöösi kulkuavaimen keskukseen. Tarjoamme sinulle myös ohjeita ja neuvoja, jos kaipaat tukea keskuksen palveluiden hyödyntämiseen.

Mikäli treenipassi ei jostain syystä tule perille, tarkista ettei se ohjaudu virheellisesti roskapostikansioon. Ongelmatapauksissa pyydämme sinua olemaan yhteydessä lähimmän keskuksesi asiakaspalveluun sähköpostitse.

Huomioithan, että 7 päivän treenipassi on tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Veloituksettoman treenipassin voi tilata enintään yhden kerran (1) 12 kk jakson aikana. Alle 18-vuotiaat huoltajan suostumuksella. Alaikäraja 15 vuotta. Vain yksi treenipassi per henkilö. Etu tulee lunastaa käyttöön keskuksen asiakaspalvelusta 7 päivän kuluessa vahvistusviestin saapumisesta.

Tilaamalla treenipassin hyväksyt, että EasyFit-keskus voi lähettää sinulle sähköpostia ja tekstiviestejä keskuksen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, uusista palveluista ja mahdollisista tarjouksista. Käsittelemme asiakastietojasi huolellisesti, emmekä luovuta asiakastietoja EasyFit-toiminnan ulkopuoliseen käyttöön tai muihin erillisiin markkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa niin halutessasi.