Treenipassi

Beställ ett 7 dagars träningspass – välkommen till EasyFit-centret!

Vi vill erbjuda dig möjligheten att träna i vårt gym och delta i våra gruppträningtimmar gratis under 7 dagar. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och välj det EasyFit-center som passar dig bäst. Du får ett 7 dagars gratis träningspass som returmeddelande till din e-post, mot vilken du från centrets kundtjänst kan hämta en passernyckel till centret. Vi erbjuder dig även instruktioner och råd om du behöver hjälp med att använda centrets tjänster.

Om träningspasset av någon anledning inte kommer fram, kolla så att det inte har hamnat i skräppostmappen. Vid problem ber vi dig kontakta kundtjänsten på ditt närmaste center via e-post.

Observera att 7 dagars träningspass endast är för nya kunder. Ett gratis träningspass kan beställas högst en gång (1) under en 12-månadersperiod. Under 18-åringar med vårdnadshavarens samtycke. Minimiålder 15 år. Endast ett träningspass per person. Förmånen ska lösas in från centrets kundtjänst inom 7 dagar efter mottagandet av bekräftelsemeddelandet.

Genom att beställa ett träningspass godkänner du att EasyFit skickar e-post och sms om centrets aktuella ärenden och evenemang, nya tjänster och eventuella erbjudanden. Vi hanterar dina kunduppgifter med omsorg och lämnar inte ut uppgifter till tredje part utanför EasyFits verksamhet eller till andra särskilda marknadsföringsändamål. Du har när som helst rätt att ångra ditt samtycke till marknadsföring.